Přejít na výpis diskuzí
Šestice videí odhaluje vnitřnosti MechWarrior Online
11.5.2012 | Petr Poláček
17 příspěvků
-
Všechny Mechy jsem hrál strašně rád. Taková ta těžkopáždnost, pocit že skutečně jste v 10metrovym monstru a kráčíte světem, když v tom vás někdy zasáhla raketa z boku a museli jste sakra manévrovat, aby jste nakonec přežili. To bylo vždycky i o adrenalin :)
Tohle by mohlo být dobré, pokuď to bude mít stejné zásady jako dřívější - pro pamětníky, ovládání a atmosféru.
Případně pokuď to bude MMO(což asi ano), tak možnost stavět si svého unikátního mecha. -
druhé video 1:26 *1*
-
-
lol jaky špagat :D
-
-
mi prijde divny ze se ten zamerovac pri chuzi ani nepohne ...
-
-
Stejně jako například tanky v dnešní době, je ten mech patrně vybaven výkonným gyroskopem, natož za 500 let bude gyroskop super-stabilní :-)
-
-
Catapult vypadá naprosto famózně. Já mám ve volbě jasno:) ... Ještě teda otázka, jak si s tím poradí můj notebook:)
-
joo, tak tenhle pohled co je na screenshotu mi chybel :)
-
Vypadá to moc hezky. Kdysi jsem si představoval, že by se do kabiny nechaly narvat všechny ty kontrolní obrazovky a že by mohly být vidět ruce pilota. To by dokázalo parádně vtáhnout do hry. Taky je trochu škoda, že při výměně zbraně není vidět fyzická změna...ale to už bych asi chtěl trochu moc :)) Pořád to je jedinečná šance jak oživit Mechwarrior hry a ... prostě to vypadá dobře. *1*
-
do free to play shopu můžou dát vzhledy kabin, maskáče po celém mechovi atd, já chci dovnitř pirátskou výzdobu a ledničku s kolou
-
Nemůžu se dočkat.. škoda že tam neukázali awesoma, mého oblíbence.. Jen počkejte tři vrhače částic a... usmažim se v kokpitu *1*
-
Tohle asi bude moje dalsi srdcovka. Tesim se.
-
Už mám zaregistrované jméno pilota :-) Singl by také nebyl na škodu. Moc se mi líbilo odstřelovat tanky... :-)