Přejít na výpis diskuzí
Setkání s čarodějkou a drakem z MMO Neverwinter
30.11.2011 | levis
10 příspěvků
-
Prosím, když uvádíte jako zdroj interaktivní odkaz, dejte ho přímo na tu inkriminovanou stránku, popřípadě článek. Teď tam je youtube.com, to je jako kdybych k opusu o husitech napsal, že zdroj je z knihovny UK.
-
-
rofl, nekdo se ve skole naucil citovat
-
-
nepsal jsem to z nějákejch stylisticko-formálních důvodů, jenoim mě štve, že když chci vidět např. video v youtube, tak ho musim jak osel hledat pomocí klíčovejch slov, který pořádně neznám.
-
Nejdriv si zjisti, co SLOVO "citovat" vlastne znamen...
-
-
-
Ja se tesim,jsem velky fanda NWN..uvidime jak bude probihat dalsi vyvoj. NWN 1 se po siti hraje jeste dnes
-
-
Je zde ještě několik českých serveru. Denně na každém hraje okolo 30ti hráčů. To nemluvím o těch anglických :D . NWN 2 mě trošku zklamalo , takže stále hraju jedničku *3* .
-
Tuhle hru tipuju na jednoduší onlajn mlátičku,s původnima NWN to asi moc společnýho mít nebude.Škoda že třeba Obsidiani nedělaj na plnohodnotným NWN3...
-
-
Vyzera to otrasne.. naco vobec niekto robi taketo MMO?
-
No uvidíme jak se to ve výsledku vyvrbí, ale osobně této hře moc šancí na úspěch nedávám. Ale, kdo ví...
-
-
otazka je co se povazuje za uspech. myslim, ze sve publikum to sanci najit ma. samozrejme ze zalezi na finalnim provedeni, ale to se uspech mmo musi opravdu merit jen tim, zda ma miliony zakazniku??
-