Přejít na výpis diskuzí
Severokorejská invaze v novém videu z FPS Homefront
14.12.2010 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Podobnou hru bych si velmi rád zahrál. Finální bitva s Brežněvem v Kremlu... Jen se obávám, že by to byla až příliš okatá aluze na Killzone 2 :)
-
Totalne uletene.. To je ako keby spravili hru o ceskoslovenskej invazii do Ruska v '68... Pomer sil USA - Sev. Korea je velmi podobny.
-
coma s medialnim rozruchem spolecneho WikiLeaks nic jsem nenasel
-
Jděte se už vycpat s tím srovnáváním všech herních titulů s Modern warfare. Taky mám díly MW rád, ale při vší úctě, číst neustále všude takových keců na jakoukoliv hru, která se objeví, typu "vypadá to jak CoD MW; má to zbraně jak CoD MW; má to mise jak CoD MW; má to děj jak CoD MW; má to menu jak Cod MW ... ". To je snad kua pochopitelný, když se to odehrává v současnoti, že to bude mít zpracovaný soudobý zbraně a techniku a nejžhavější lokace. Nevšiml jsem si, že by CoD MW nějak určoval herní trendy a patentoval si všechno, co se v něm objevilo. Hry s moderní válečnou tématikou tu byly již předtím, než vůbec na nějaký Modern warfare padl první koncept.
-
Mediální bzukot že utichl? Jen za 24 hodin, ze zpráv: Rusko uvedlo své bojové jednotky do pohotovosti, do oblasti míří druhá letadlová loď USA, Jižní Korea pravděpodobně vojensky odpoví na provokace....
Možná že až hra vyjde, tak už ani Severní Korea nebude ani existovat... *3* -
Jestli to nebude mít slušnej příběh, tak po technický stránce hrozná sračka teda *12*
-
Síce mi to príde ako americké misie z Modern Warfare 2, ale aj tak to vyzerá lákavo.
-
tohle bude bašta *1*