Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Podobnou hru bych si velmi rád zahrál. Finální bitva s Brežněvem v Kremlu... Jen se obávám, že by to byla až příliš okatá aluze na Killzone 2 :)
  • Totalne uletene.. To je ako keby spravili hru o ceskoslovenskej invazii do Ruska v '68... Pomer sil USA - Sev. Korea je velmi podobny.
  • coma s medialnim rozruchem spolecneho WikiLeaks nic jsem nenasel
  • Jděte se už vycpat s tím srovnáváním všech herních titulů s Modern warfare. Taky mám díly MW rád, ale při vší úctě, číst neustále všude takových keců na jakoukoliv hru, která se objeví, typu "vypadá to jak CoD MW; má to zbraně jak CoD MW; má to mise jak CoD MW; má to děj jak CoD MW; má to menu jak Cod MW ... ". To je snad kua pochopitelný, když se to odehrává v současnoti, že to bude mít zpracovaný soudobý zbraně a techniku a nejžhavější lokace. Nevšiml jsem si, že by CoD MW nějak určoval herní trendy a patentoval si všechno, co se v něm objevilo. Hry s moderní válečnou tématikou tu byly již předtím, než vůbec na nějaký Modern warfare padl první koncept.
  • Jestli to nebude mít slušnej příběh, tak po technický stránce hrozná sračka teda *12*
  • Síce mi to príde ako americké misie z Modern Warfare 2, ale aj tak to vyzerá lákavo.
  • tohle bude bašta *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit