Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi to nebo nejsou ty animace tak plynulé jako ve "velkých" hrách? To mě totiž přijde jako větší problém než to že je v hlavní roli taky jednou ženská *3*
  • Ještě k debatě o boji mezi mužem a ženou… Prostě, když se potkají stejně vycvičený muž (o něco těžší, protože muži v průměru jsou) a stejně vycvičená žena, tak prostě vyhraje muž. Taková je realita.
  • Já teda zrovna moc nejsem pro to, aby v každé hře byli nutně i ženské postavy jako možnost výběru co se týče hlavní role. Chápu, že někomu se nechce dívat na upocenýho strejdu a tak si vybere slečnu, ale copak v Tomb Rideru je možnost hrát za chlapa ?? *2* ?? Jako vím, že je to samostatná hra, ale .. ehm .. Proč ??
    Nic proti slečnám, ale dost, že zkazili tak krásný sport jako je basket .. *15* ..
    A chci tady alespoň 15 mínusek !! *1*
    • Pro takové jako ty je tu GTA IV The Ballad of Gay Tony
  • Tak ty vycitas hre, ze je nerealna, protoze hlavni hrdinka je zena? A vycitas to hre, kde v jinych dilech hrdina muz napr. skace z nekolik deitek metru vysokych vezi do malickych kupek sena? LOL
  • Veskoslav
    Nevím. Nejsem zastáncem, že žena dokáže tak snadno zabíjet vojáky. Prostě mi nesedí, že ji nedají pořádně pěstí a dívenka se válí na zemi v bezvědomí.
    • Prostě pořádnej bitchslap a je po problému
      http://www.spoki.lv/upload/articles/30/301883/images/_origin_Angliskie-izteicieni-7.jpg
    • Lawliet
      Veskoslave, každej krvácí stejně.. chlap, ženská jestli si myslíš že chlapi maj narozdíl o ženských opláclej mozek v tukové vrstvě která brání otřesům jak je to vyřešeny třeba s ledvinami tak jsi vážně naivní. *1*
    • Nevypadají náhodou souboje v AC tak, že hrdina se pere s jedním utočníkem a zbytek stojí nic nečiníc okolo?
      • Veskoslav
        No a pušky používá na podpírání rukou:)
    • Ty jsi játro, to snad neni možný. Nejsem kdovíjakej bojovník za práva ženskejch a rovnocennost ve všem ani feminista, ale tohle je fakt názor jak ze středověku. Nikomu nepřeju nic zlýho, ale každýmu, kdo si takhle nevidí dál než na špičku svýho pinďoura jako Ty ;) přeju, aby mu nějaká ženská řádně nakopala zadek.
      • Veskoslav
        Co je proboha na tom ze středověku? Že žena nikdy nemůže překonat muže? Opakuji nikdy? Nikdy se nejvytrénovanější žena nevyrovná nejvytrenovanšímu muži. Je to dáno prostě geneticky. Nic víc, nic míň. To nemá se středověkem absolutně nic společného. Mimochodem v tom středověku byly i ženská brnění (když je neupálili samozřejmě) a ženské meče. Doporučuji se podívat na váhu atd.
        • Genetiku do toho netahej. Víš o ni kulový. Jinak žena je podle mně nejsilnější zbraní a dokáže skolit i toho nejsilnějšího muže. Jinak mentální síla předčí o hodně tu fyzickou. Přeber si to. Normální diskuze, no Flame, ok?
        • Cahir
          To záleží na mnoha faktorech. Talent, reflexy, výška, síla, rychlost... Jsou "nejvytrénovanější" (to už je samo o sobě blbost, ale dejme tomu *1* ) ženská a chlap podobný váhový kategorie a výšky?? Pak to nezní tak úplně nereálně. Jestli má ten chlap 190 cm a 100 kilo, je to samozřejmě něco úplně jiného... I když nikdy nesmíš zapomínat na naší největší slabinu. *1*
          • Veskoslav
            Pravda no. Možná i kvůli tomu ženy nebojovaly jako Gladiátorky s muži:-D
    • Jestli někde žena prodělala výcvik, tak je stejně výkoná jako muž. Tedy, jestli to nebereš podle svalové hmoty, to by prohrála. A inforamce, víš že nejlepší ostřelovači jsou 16 leté holky ?? To se ukázalo v Kosovu, když se jednotkám NATO podařilo zajistit ostřelovače, která je dlohou trápila. A ta střílala vše, děti, ženy.... A hlavně byla dobrá.

      Já, bych ženy nepodceňoval :D Jsou to mrchy :D:D:D
      • je asi pravda, že výcvik dokáže rozdíly v bojových schopnostech mezi mužem a ženou dost snížit, na druhou stranu kdyby mě v noci napadla nějaká banda chuligánů, určitě bych uvítal, kdyby byli poblíž spíš pochůzkáři-muži než ženy.. zkrátka muž má větší fyzickou sílu a větší předpoklad dosáhnutí lepších fyzických výkonů
      • Veskoslav
        No jo, ta odstřelovačka skutečně zabíjela na blízku, co? Trochu nelogický příklad. Stejně jako třeba v Izraeli jsou nejlepší "zneškodňovači" bomb ženy.

        Nejsilnější žena nikdy nedokáže porazit nejsilnějšího muže. Už v dobách Říma nebojovali spolu muži a ženy v arenách, protože ženy by prostě prohrály "hned". A to samé platí i o AC. Elitní zabiják může být žena, ale ne takovým způsobem jakým je tady prezentována.
        • Cahir
          Koukáš třeba na UFC Veskoslave?? Zadej si na youtubu jména jako Gina Carano, Miesha Tate, Ronda Rousey a jukni na zápasy... Netrénovanýho průměrnýho chlapa by trénovaná ženská rozsračkov*la, to je prostě fakt. Síla je obrovským faktorem, o tom žádná. Síla se však odvíjí hlavně od váhy. Má-li průměrnej Jarmil 70 kg a trénovaná zápasnice třeba 66 kg, rozdíl se i z tohoto hlediska docela stírá. A to se bavíme o boji beze zbraně. V boji s různejma mečema, kudlama, tonfama apod. se síla stává ještě méně důležitým faktorem.

          Takže představa, že brutálně vycvičená slečna vytře podlahu s tydýtem, co po dvou měsících výcviku dostal pušku a šel do války, mi nedělá takový problémy... Je třeba si uvědomit, že není-li voják z vlastní iniciativy fanouškem bojových umění, jeho schopnosti v kontaktním boji za moc nestojí.

          Nope, obávám se, že štvát mě budou na novém AC docela jiné věci...
          • Cahir: Ano, máš pravdu, ale tady se bavím o hře a filmu ala Patriot, kde není problém porazit masy sám. Bavím se o vojsku a kdyby ten mistr MMA Alistair Overeem se postavil proti dvěma dalším MMA, tak by to dle mě těžko zvládl. Nebavím se o normálních vs vycvičení.
            Ale jako vycvičení vs vycvičení a nelíbí se mi filmy či hry, kdy není problém rozsekat desítky nepřátel za pár sekund. Přesto AC trojku zkusím, jelikož období 18ctého a 19ctého století je moje nejoblíbenější (holt Napoleonista). Snad to má šunka rozhejbe :D
          • Veskoslav
            No nevím, ale viděl jsem videa, kde dostane pažbou do ksichtu a pořád jako by nic:) I treénovaný voják či zabiják se při tom aspoň otřese atd. Naražím na ten fakt, že ani trénovaná žena nemá šanci proti dejme tomu 5-6 lidem. A právě, že zbraně udělají ještě větší rozdíl. Muž unese nejenom těžší zbroj a zbraně, ale i ty těžké zbraně dokáže lépe ovládat. Ale celý AC je spíše taková pohádka, co s realitou nemám nic společného, protože silně pochybuji to, že do týdny by daná osoba byla dávno mrtvá, protože by na ni byla taková odměna, že by ji nejspíš práskl nějaký ten indián za ohnivou vodu.
            • Cahir
              Šváb: Smát se můžeš, ale těch 6 vyhazovačů, co skončili v nemocnici, když se pustili do mistra světa v MMA Alistaira Overeema, se asi nesmálo. *3* Záleží samozřejmě na spoustě faktorech - na úrovni protivníků, na jejich sehranosti apod., ale vezmeme-li bandu pěti rozteklých výrostků, trénovanej člověk je rozštípe, mám i vlastní zkušenost. *3* Normální člověk nic neumí - neumí dát ránu, nic nevydrží, hned se složí jak pytel brambor, neumí se bránit proti účinným technikám (brada, spánek, játra, solar...) a hlavně má většinou naděláno v gatích... Ale i nejlepšího fightera na světě skolí rána zezadu do hlavy popelníkem, to se nevylučuje...

              Nikdo tady nepochybuje o tom, že rána pažbou rovná se konečná. Je ale trochu mimo vytýkat to hře...
            • Ano, taky se tomu směju, kdy porazí 5 či 6 nepřátel. Popravdě by to nikdo (ani muž) nedokázal.
              Puška v těch dobách (18 a 19 století) byli ty samé, vážili přes 5 kilo a pažba byla opatřena JEŠTĚ většinou kovem, takže rána pažbou protívnika (muže) složí jednou ranou k zemi, protože to je taková síla a než se vzpamatuje, už je probodnut bodákem.
              Přestaňtne se dívat na filmy typu Patriot (Mel Gibson), kde porazí 20 vojáků prakticky sám. Sami víte, že jeden na jednoho se dá, ale jak je vyšší počet.... nemůže nikdo zvládnout, ať je trénován jakkoli.
            • Veskoslav
              Neříkám, že to je reálné u obou,jenom u té ženy je to ještě horší. Nic víc.
            • Cahir
              Magister: " Teoreticky by namakaná baba mohla sejmout pár "regulárů", ale jde jen o fikci. " Namakaná trénovaná baba sejme pár regulárů, to není fikce. Že je AC za vlasy přitažená chujovina, je něco jiného...

              Veskoslav: Ježiš, tak furt je to jenom hra! Hry, kde dostane chlap dvanáckrát pažbou po držce, případně vydrží 20 zasáhů ze zbraně, než padne, jsou ok, ale ženská má být po jednom zásahu ko?! Pozor Veskoslave, aby tě ženská herní komunita (slyšel jsem zvěsti, že něco takového existuje, ale furt jsem na pochybách) nezlynčovala. *1*

              Proti 5-6 lidem šanci nemá, resp má i chlap. Záleží na oněch lidech a hlavně na tom fighterovi. Kdyby se na takovou Ginu Carano vrhlo pět omnáctiletejch odrbanců, co většinu dne prochlastaj v hospodě, skončili by držkou na zemi. 120 kilovej Alistair Overeem by ji ale na druhou stranu slupnul jak malinu a těch odrbanců by dal třeba dvanáct, o tom žádná..
          • Magister_Peditum
            Souboje z AC nelze vůbec brát vážně. Teoreticky by namakaná baba mohla sejmout pár "regulárů", ale jde jen o fikci.

            Změnil jsem koment, protože se diskuse stočila k něčemu, na co jsem nestačil reagovat.
            • Magister_Peditum
              Cahir: Reguláry jsem myslel obyčejný, ale ozbrojený vojáky. A jak jsem psal teoreticky je to možné, ale bohužel není žádný, nebo o něm alespoň nevím, precedens z reality, že by nějaká ženská na blízko sejmula několik ozbrojených řadových vojáků.
            • Cahir
              přesunuto
            • Magister_Peditum
              Jak píšu, AC je vlastně Sci-fi, a tak to beru.
            • Cahir
              Průměrnej pěšák není v žádným případě (z hlediska výcviku v kontaktním boji) trénovaná osoba.

              Zato ta slečna z videa má být evidentně trénovaná... A pokud to chápu správně, Veskoslav se baví právě o AC.
      • Hádám že jsi v tom Kosovu byl s nimi, vid? Tak nám ještě prozrad, co v tom Kosovu se zrovna mlátilo za etnika prosím pěkně, prstíčkem hrabu...
  • Spiker01
    Mohli by se setkat i ve trojce ;)
    • A poté si hodit trojku :D:D

      Není nad pořádný pubertální vtip :D:D
      • Spiker01
        nj ale s kym? S Washingtonem? *3*
        • Myslím si že by série AC byla hned o něco zajímavější :D:D A odměny typu, zab 10 britských vojáků a já ti ukážu svůj kontníček, je dobré spestření hry :D
  • AC je nechutná rasistická a nacistická hra. Ani v jednom díle nebyl hrdina černoch, nebo asiat.
    PS: ta ženská není černoška jen nějaká latinoameričanka
    • A jo podle studií jsem vlastně všichni rasisti :D A "možná" první genocida byla spáchána na neandrtálce, ano my jsme je vyhladili :D
      Není ten svět, tak krásně ironický.
      • Nevyhladili, veskoslav stale zije.
      • Erich Von Daniken by na to měl jiný názor :)
    • Arab, Ital, Ital, Ital, Američano-brito-indián jakýsi. Vcelku proti rasisticko-nacistický mix. Mimoto, není všem dílům konec. Kyberfašisto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit