Přejít na výpis diskuzí
Seznamte se s interdimenzionálním kovbojem z Wildstar
21.11.2013 | Ladislav Loukota
7 příspěvků
-
Ve Wildstaru se samozřejmě originální prvky objevují.
Systém telegrafů, paths, mechaniky kolem crowd controlu abych vyjmenoval alespoň pár. -
hodne jsem teto hre fandil prave kuli combatu, ktery podle dev videi vypadal hodne zajimave sice nic noveho a prevratneho, ale vypadalo to celkem svizne, ale kdyz jsem videl nekolik gameplay videi me nadseni spadlo k bodu mrazu a navic s mesicinimi polatky, uvidim az bude nejak open beta tak to prubnu, ale moc tomu jiz neverim
-
Na co konkrétně jsi se podívál, že tvrdíš, že píšu žvásty "pane chytrej"??
-
Mne to pripada aspon stych vselijakych vtipnych videii (niektore su), ze to bude nieco ako Team Fortress 2 videa, ktore boli vtipne a mal som sto chuti hru zahrat, ale ked som to konecne zahral, tak vsetko zo mna opadlo a splachlo to cele niekde do kanalov nesplnenych ocakavani. Tak tu dufam, ze to tak nebude, aj ked no neviem, vyzera to velmi tak pre mna ne velmi lakavo, aby som sa vyjadril civilizovane. Ja asi pojdem a pockam si na TES online, zatial ma to laka viac.
-
Originální nápady? To se tedy budu muset podívat.
P.S. Tak jsem se na to podíval a je to samozřejmě žvást. Uvidíme, až to vyjde. -
Tak kdyby měla víc reklamy, určitě by se našlo i víc zájemců. Osobně se o hru zajímám a jsem na ni dost zvědavý. Tvůrci se snaží dát do hry spoustu originálních nápadů, ale obávám se, že vzhledem k velké konkurenci na trhu nemají s modelem měsíčních poplatku žádnou šanci.
-
Sakra, ta hra bude mít, dle počtu zdejších komentářů, ohromný úspěch. *3*