Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaká je/bude cena?

    • LessPh

      Tusim 40 EUR nebo deluxe za 50 EUR, taky by mela byt nejaka startovaci sleva asi 10%..

      • LessPh

        Jestli chces usetrit jeste 3 EURa, tak to kup na oficialni strance SG... ted jsem platil 771 CZK... odpadne 30% vypalny steamu..

  • LessPh

    TRTS je můj oblíbený žánr, za mě zítra day one koupě. Na RPS to dostalo Bestest best tady 10/10, takže se není čeho bát... recenzi budu číst až večer..

    ALE:

    Upřímně zasazení ani postavy mě vůbec neoslovují, nicméně klasická core hratelnost od mimimi je super a to je hlavní.. hrál jsem demo.

    Taky mě mrzí technický stav, aspoň v demu bylo hodně stutteringu a to mám Ryzen 5800x a Radeon 6900xt, tak snad v plné verzi to je již opraveno.. A taky mě naštvali, že změnili ovládání, v Desperados III se jedou sekundární akce přes kontrol a tady musím držet levou myš.. což neprospívá mojí muscsle memory a přišlo mi to o dost pomalejší než CTRL - nedá se to někde změnit na Desperados III style?

    Co mě taky mrzí je, že nemají krabicovku.. jak Shadow Tactics, tak Desperados mám ty jejich "kolektorky" a u SG jen digital :(   

    SG u mě Desperados III (ani neobjektivně Commandos 2) nepřekoná, protože nic se nevyrovná divokému západu a westernovým postavám.

    Každopádně se těším.. jen musím nastavit priority list na SG (day one), JA3 (koupena krabice a zatím neaktivováno) a BG3 (2x refund zatím) :D Do konce roku to horko těžko stihnu...

    • TheSuffering

      Mně šlo demo na 1080Ti bez problémů. Co se týče ovládání, lidé to řešili na Steamu a přímo vývojáři potvrdili, že do plné hry to na základě požadavku hráčů přidají.

      • LessPh

        Tak to je super! Diky za info.. doufam, ze to pridaji brzy, protoze to chci dnes v 18:00 koupit😊

        • TheSuffering

          Ve hře to je již implementováno, právě díky ohlasům z bety - https://steamcommunity.com/app/1545560/discussions/0/3800527029405171965/

          • LessPh

            Uz jsem to taky vycetl.. jen se jeste obavam toho dodatku, ze obe metody budeme moc pouzivat at the same time, takze tam neni hardkodovany tlacitko na prepinani metody sekundarnich akci.. tak snad se to nebude pri hre plest dohromady..

            A jeste jsem na Steamu v diskuzi nasel, ze jsou prohozeny mysi tlacitka na zebriky.. kazdopadne tohle asi prekousnu.. 

  • Morraw

    Hm. Šlo to hned na wishlist. Sice tento typ her moc nehraju (nemám na tyhle stealth hry asi trpělivost), ale jako hráč nemůžu desítkovou hru odmítnout. Ještě počkám na Steam recenze a je i demo😉

    • TheSuffering

      Nebo vyzkoušej jednu z jejich předchozích her. Momentálně je Shadow Tactics na Steamu za 4 éčka, což je skoro svatokrádež. I Desperados 3 je za pár šupů. Jejich hry mají strašně dobrý level design, no a pokud jsou skvěle navržené mapy, hraje se to samo a s radostí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit