Přejít na výpis diskuzí
Shadow of War je venku, tak upalujte do Mordoru. Někdo musí zastavit Saurona
10.10.2017 | Patrik Hajda
59 příspěvků
-
Na MT se nic nemění nebo minimálně, Steam mě nezajímá, tam je to retarrd vedle retardda, víceméně by stačila tahle malá regulace při startu hry, nikdo nebude mít potřebu dávat 0 na MT za lootboxy za půl roku
-
Většinou to ale je tak, že lidi změní pozitivní recenzi, zachovají původní text a jen přidají zmínku právě o lootboxech nebo modech.
Takové recenze by jsi taky mazal. Každý má plné právo recenzi kdykoliv změnit a taky napsat, že hra je boží, ale má lootboxy, takže ji nedoporučuje.
Nehledě na to, že existuje spousta spousta pozitivních recenzí, které vůbec nepopisují kvalitu hry, takové ty rádoby vtipné. Ty by jsi taky mazal ? -
Nebuď pyca drasto, už teď se na MT maže, ta tvoje ironie je vskutku trapna
-
Ano, 0/10 lootbox nebo 0/10 nejsou módy, okamžitě mazat, ip ban, ono to přestane rychle přestane bavit, i kdyby si změnil IP, navíc je s tím neskutečné srani
-
No jo to je tak jednoduchy! Az se divim ze to nikoho nenapadlo driv! Jeste ze neexistuje zpusob jak podvrhnout IP nebo ji zmenit.
Samozrejme kontrola toho jestli recenze hodnoti kvalitu hry a ne nejakou soucast te hry ktera na vyslednou kvalitu nema zadny vliv musi byt. To je jasny. Najme se na to par lidi a je vymalovano!
Tak jednoduchy! -
"Mezi negativními reakcemi se nejčastěji opakují stížnosti na mikrotransakce spojené s lootboxy, o nichž jsme psali již dříve a probrali jsme je i ve Fight Clubu. Jak se to s nimi ve skutečnosti má se určitě dozvíte z naší recenze."
-
Sak to tam pisou ty autisto! A najdi si vlastni nick
-
Tfuj a o lootboxech ani zminka, stydte se takhle propagovat takovy paskvil!
EA testuje vody i s battlefront loot boxy a podradni pisalci jim to basti i s navijakem(a jako desert si daji casopis Udice).
Je mi z toho blivno! -
@Tran Ty by jsi jako chtěl nechat cenzurovat recenze tím, že někomu nedovolíš vyjádřit názor ? Jak takový moderátor vyhodnotí bombing ? To by mě opravdu zajímalo. On je taky i positive bombing.
-
Hru jsem si koupil samotnou a nemám nějaký pocit že bych potřeboval nějakej lootbox..takže nač ten povyk :)
-
Úplně jednoduché 1Ip=1 recenze, vždy písemná a k tomu číslo a moderátor, který by kontroloval bombardování, které nemá do činění s kvalitou samotné hry.
-
Dělám to stejně ;) Neříkám, že steam je dokonalý, ale najít tam relevantní recenze (pozitivní/negativní) lze a člověk se na jejich základě může objektivně rozhodnout.
-
Ja osobne na Steamu vzdycky prvni koukam na negativni recenze abych zjistitl co lidem nejvic vadi a rozhoduju se podle toho :D
-
Pořád je to nic neříkající. Celkové hodnocení může být 7/10, ale pro tebe klidně 9/10. Já si pár recenzí přečtu, když mě hra zajímá a rozhoduju se o koupi. A ne na základě Steam hodnocení.
Metacritic je tedy větší bordel. A zajímalo by mě, kdo by ty regulace dělal a jaké by měly být. -
7/10 a 10/10 je sakra rozdíl, osobně nemám čas číst tuny recenzi, abych si udělal hodnocení, pro mě je Steam hodnocení naprosto nevěrohodné... Spíše bych uvitál, kdyby třeba opencritic zavedli něco jako MT, kde by byla regulace
-
To není pravda. Když to někdo doporučí, tak jestli myslel 7/10 nebo 10/10 je subjektivní a na to je třeba přečíst si recenzi.
Jestli si někdo vybíra hry na základě čísel, tak je to jeho boj. -
Steam je ještě horší , protože dávat v podstatě 0 či 10
-
Nelíbí se mi to bombardování, začíná to být dost otrávne, spíše me zajímá jestli ta hra je dobra ci nikoliv
-
Včera jsem ještě sehnal klíč za necelých 900,-, tak jsem do toho nakonec šel, lootboxy nelootboxy. Rozjel jsem to na Nemesis obtížnost, tak snad to dá trochu zabrat.
-
Lootbox u placené hry...
Mínus 5 bodů z 10.