Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Jsem jedinej s názorem že takhle, po vzhledové stránce naprosto krásně vypadajících her, je tu málo? Edit: Připomíná mi to Commandos...
    • Kr.Pa
      Nejlepsi hry jsou ty rucne malovane *3*
    • Nie nie si :) Berem hned ako budem dostupne ;D
  • Long live the izometrie !! Wasteland , Torment , Shadowrun - dejte mi to všechno !!!
    • Zapomnel si na Eternity :)

Tomu ja rikam zarna budoucnost
  • Jsem rad, ze v budoucnosti me krome CoD12, BF6, Assassins creed 5 ceka i neco zajimaveho.
  • Vypadá to skvěle, udělalo to na mě vážně parádní dojem, obzvláště způsob, jakým to kluci komentovali. Ale zajímalo by mě: 1) Po soubojích se všechny charaktery automaticky vyléčí? Ale no tak, vážně to potřebujeme? A 2) Když postava v souboji umře, znovu se obživí? Protože... no tak, vážně to potřebujeme ? :D
  • Viktor_H
    To vypadá naprosto skvěle! Další hra, která je must have...
    • Space Hulk, Shadowrun blízká se na lepší časy, tahovky jsou zpět a s nimi i super prostředí. A ještě Wasteland 2, ale to vyjde kdoví kdy.
  • Jsem ani nedoufal že by mohlo něco takového vzniknout.
  • Originální vzhled vyhrává ! HURÁ ! *15*
  • Mohli by to animácií pridať nejaké brutálne smrte po kritickom zásahu ako vo falloute :D vspomínam si ako som mnohokrát našil dávku z hexu a obetoval náboje, len aby som to videl :D
  • KronosDeret
    a to je alpha jo? Slint. Jako staryho runnera me trochu zarazili Hitpointy, ale presne podle papirovejch pravidel jit nemusej. I tak uz prevedli hromadu veci. Prostredi vypada lakave, postavicky urcite dopilujou. Jsem mrte zvedavej jaka bude hra mimo souboje. Shadowrun je taky o background roleplayi, pochybnych dohodach v utrobach megapole, planovani misi a o svete jako takovym. Mam z toho dobrej pocit :)
  • Jedním slovem nádhera! Jsem v euforii *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit