-
Po 2 hoďkách hraní stále nevim, jestli do toho jít nebo ne. Resp. asi vím, ale furt tomu chci dát ještě šanci. Postavy, svět, příběh, hudba se mi líbí a rád bych věděl, jak to bude dál a jak to skončí, ale bohužel je to trochu ošklivější a celkově míň charismatický než jsem čekal, ale ještě tomu zkusim dát šanci. Btw. Zjišťuju, že po Wheatlym to u mě bude mít každý vtipný společník ve hře asi trochu těžší, ale to časem snad otupí.:)
-
-
Jooo, Wheatley nastavil laťku hooodně vysoko *4*
BIRD BIRD BIRD BIRD !! -
-
Jj, jenže pro mě ji ten blázen nastavil tak vysoko, že ho jen tak něco nepřekoná, protože se trefil téměř absolutně do mýho vkusu:D Btw. Jak promluvil, tak jsem prostě viděl Stewieho z Family Guy:)
-
-
-
*
-
Co sakra všichni máte proti UE3 ? Vždyť vypadá pěkně...lol
-
Stylizace ale vypadá velkolepě:)
-
Tahle hra neni špatná...ale jedna mise MĚ NAPROSTO NASÍRÁ!!! ...a sice ta mise s ,,big boner"...nejhorší defend mise jakou jsem kdy hrál a furt se přes ní nemůžu dostat ale jinak jde v celku o dobrou hru i když vykrádá nejméně 4 hry...
-
Vydavaj hry jako by to byl denni tisk, tak to podle toho taky vypada
-
-
Ale tie hry nerobi jedno studio ako si ty myslis :D
-
-
Napadlo te, ze to bylo mysleny obecne?
-
-
Vzhledem k tomu, jak demetně jsi to napsal, ho to napadnout fakt nemohlo.
-
-
-
-
jestli někdo čekal dobrou hru tak musí být hodně naivní človíček *7*
-
-
Když se podívám na jména který se na hře podíleli tak je tvoje tvrzení o naivitě uplně mimo.
-
-
jako by jména měli zajistit že to bude super hra facepalm
už od prvního videa to vypadalo jako hroznej sranec jména nejména *7* -
-
Fajn takže např film kde je uvedeno jméno Uwe Boll nevypovídá nic o tom jakej ten film nejpíš bude ? *7*
A ne nevypadalo to jako sranec ani to sranec není to je jen tvuj dojem a nemáš právo ostatním tvrdit že sou naivní jen protože tobě se to nelíbilo . -
-
toje trochu něco jiného
od člověka co dělá celej život srance určitě nemužeš čekat nějaké dílo co přetrvá roky v lidské paměti jednoduše pro to že na to nemá a mít nikdy nebude
ale všichni jsou jen lidi takže i ti co na to maj se dokažou seknout
když se vydá osel na cesty jako kůň se nevrátí *5*
směrem dolu se může vydat každej, směrem nahodu málokdo
proto příště nedej na jména ale na zdravej rozum
a mě říká zdravej rozum že když vidim hnusnou hru ze špatnejma animacema od japončíků keří snad ještě nikdy nedokázali udělat pořádnou tps/fps tak je to prostě sranec -
-
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/vanquish
-
tak mě dej příklad japonské fps/tps ???
všechny ty dark voidy a lost planety atd atd ....... ? doufám že to nepočítáš za pořádné hry -
Kteří ještě nedokázali udělat kvalitní TPS? To myslíš vážně?
-
-
-
-
-