Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 7 konzolistům se nelíbí můj názor, že PC verze má být optimalizována pro PC *15*
    njn, chci asi "moc"
  • BoB.2
    Kup si Microsofťáckej Gamepad ušetříš si spoustu nervů *15*
  • Teď bych rozvedl debatu o tom, jestli je lepší mrkev nebo celer, protože je to podobně ,,logické" jako srovnávání Terrarie s Shankem.
  • Odulin
    Hraju asi třetí den a je to výborná arkáda. Na Hard nekompromisní obtížnost, ale i zábava. Takhle si představuju moderní automatovku.
  • *1*
  • bobsh
    to je pseudonym Karla Vojtíška, kterej nemůže používat svoje jméno, protože mu ho sebral Drda *1*
  • měl jsem na mysli spíš stálý stereotyp, pouze z boku, ale tak chápu že to je holt asi takový styl a proto mě to nezaujalo. Jako odreagovačka to nemusí být špatný, bohužel každý se s tim nestotožní.
  • * měl jsem na mysli pochopitelně chybějící coop v kampani
  • OMG sice se u hry po 3 hodinách vstekání už celkem dobře bavím, pane bože PROČ U PC VERZE TAM FURT SVÍTÍ "press X / Y" ??? ježišimarja vždyť tohle je PC a ne nějaká přitroublá krabička připojená k TV!

kámen úrazu - ovládání, chybějící COOP v singlu (!!!) a konzolovost

Recenzi jsem nečetl, ale objektivně - 8 za co? za zmršené ovládání a to že chybí kooperace v singlu (dnešní standard), to je krapet moc bodů ne? Hra dobrá, hezky se na to kouká, ale 8 rozhodně (a bohužel) NE!
  • rancor1223
    A hrál si někdy Terrarii? Tam je toho zatraceně hodně!
  • BoB.2
    Kur*vsky těžké kur*vsky dobré. *5*
  • karliczekk: No teda srovnávat COD se Shank je úchylnost.
    To můžeš rovnou tvrdit že Skyrim je vylepšený Battlefield =)
    (Mám rád obě hry)
  • Samo vražda. *15* Videl som zatial iba Mareka. *1*
  • je to paradni na coop. takze kdo ma zajiem o survival mod ve 2 lidech, necht se hlasi na steamu u main_cz :)
  • http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/259420-za-akcni-hry-by-se-mela-platit-specialni-dan-navrhuje-americky-kongresman.html
  • Mne baví
  • Trol.diskuzni
    To máš marný... *3*
  • Tak jako odreagovačka na ty 2 hoďky je to perfektní. Osobně bych od plošinovky nečekal moc víc.
  • Paul_cz
    Tomáš marný je pseudonym? Jestli ano, čí?
  • Hrál jsem jenom jedničku, ale přišlo mi to jako docela nuda. Taková zběsilá akce ala COD bez většího přemýšlení a to mi na plošinovku (skákačku) přijde hodně málo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit