Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká videorecenze http://www.youtube.com/watch?v=2nwqTYV2P_g
  • Taky už jsem koupil na steam a služná řež, ale nedoporučuji hráčům se slabými nervy. Hodně na šikovnost. A je pravda, že na ovládání si člověk fakt musí hodně zvyknout.
  • je to paradni na coop. takze kdo ma zajiem o survival mod ve 2 lidech, necht se hlasi na steamu u main_cz :)
  • michaliuz18
    velmi super hra :) a hlavne tazka
  • OMG sice se u hry po 3 hodinách vstekání už celkem dobře bavím, pane bože PROČ U PC VERZE TAM FURT SVÍTÍ "press X / Y" ??? ježišimarja vždyť tohle je PC a ne nějaká přitroublá krabička připojená k TV!

kámen úrazu - ovládání, chybějící COOP v singlu (!!!) a konzolovost

Recenzi jsem nečetl, ale objektivně - 8 za co? za zmršené ovládání a to že chybí kooperace v singlu (dnešní standard), to je krapet moc bodů ne? Hra dobrá, hezky se na to kouká, ale 8 rozhodně (a bohužel) NE!
    • smejki
      "Person's sanity is inversely proportional to the number of exclamation marks they use."
    • Jasně, je to jako bys měl diamant a někdo ti ho pokypal hownem... jasně umyješ ho, ale bude smrdět *3*
    • To, že to neumíš hrát je tvůj problém a to, že ve většině dnešních her je v kampani COOP (ikdyž mě zrovna nenapadá žádná taková hra), tak to ještě neznamená, že je to nějaké pravidlo. A k tomu, že na tebe místo pressSPACE a E svítí Y/X se ani nevyjadřovat *15*
    • BoB.2
      Kup si Microsofťáckej Gamepad ušetříš si spoustu nervů *15*
      • 7 konzolistům se nelíbí můj názor, že PC verze má být optimalizována pro PC *15*
        njn, chci asi "moc"
    • * měl jsem na mysli pochopitelně chybějící coop v kampani

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit