Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tohle?! Shelter 2 je zábavný simulátor s zajímavou a krásnou grafikou, ale naucite se i mnoho o životě rysů. Třeba to ze mláďata opustí svou matku. Ode me bych dala hodnocení 1000000/10
  • *9* sad pičhovina *12* *12* *12* *12*
  • Jack1947
    Nic si z toho nedělej, stále se snažím této "záhadě" přijít na kloub.
  • Mě třeba minule u té skákačky, psal jsem, že klasický přehajp indie games.cz hodnocení za 9 a druhý den to tam nebylo
  • Dobrý den ctěné vývojářské studio XXX, píšu objektivní recenzi na Vaši hru XXX pro Games.cz. Pošlete mi prosím seznam všech textur s informacemi o jejich rozlišení a také seznam všech použitých modelů. U každého prosím uveďte počet polygonů!!! Dále potřebuji.....
  • Nejak porad nechapu jak se z vypisu parametru stane objektivni recenze...
  • Nijak, ale jednalo by se o objektivní necenzi, po které hráči neustále volají.
  • Klidne si vsechny parametry vypis ale nebude to vubec k nicemu.
  • Mart9
    Jaká cenzura?? Přes 2 roky se tady pravidelně účastním diskusí a ještě se mi estalo, že by mi byl smazán příspěvek.
  • Coffin.Corner
    A jak to souvisí s tím nejpodstatnějším, totiž s hratelností?
  • Jo jde to. Vypsal bys všechny objektivní parametry hry - grafika, rozlišení textur, počet polygonů na modelech, HW požadavky, bitrate zvuků, herní systémy, použité technologie atd.
  • Existuje snad nějaký recept, jak napsat objektivní recenzi?
    Každému sedí něco jiného a tudíž každý názor musíte brát s rezervou.
  • To pak ale ztrácí smysl sem chodit, když tu recenze stojí za prd a cenzura diskuzí jede neskutečně
  • Recenze na tiscali bývají dost subjektivní a zavádějící, takže bych to bral s rezervou..
    U "top" hry co dostane 9/10 se nudim a ani to nedohraju a naopak hra která mě hrozně chytne pak od místních expertů dostane 4 nebo 5.. *3*
  • frantisek_nejezchleba
    odkaz na Šeltr 1 v prvním odstavci odkazuje na dvojku.
  • To me vubec neprekvapuje....
  • Mato1987
    východonemecký pepa z depa daj si vodpich.
  • GlaDOS
    Hezky jsi zdůraznil ty indie. Bylo by ale fajn využívat celou škálu stupnice u všech titulů. Nebo se jí konečně zbavit. Čtenáři nejsou hloupí, z textu si dokáží vydedukovat, zda jim hra má co říct.
  • GlaDOS
    Jenže tady narazíš jen na vlky a nějakou mlhu. To je vše, na co jsem narazil. V jedničce jsi třeba ještě přecházel přes řeku nebo utíkal požáru. Otevřený svět je rozhodně krok správným směrem, ale jinak je dvojka o dost chudší.
  • Jack1947
    Bůh žehnej, kickstartru *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit