Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Pro hrace telem i dusi, protoze jedine herni starnouci bohuzel zarizeni s androidem byla Xperia play a je tak tohle je jako cista rana zhury, (dar z nebes) a za tu cenu, tak nabouchana vecicka prevazne pro hrace. Navic i ocekavana po zruseni toho pristroje ktery mnel byt na vanoce, bylo o nem tehdy tema zde. Ja s timhle souhlasim a je jasne ze opet se najde plno priznivcu ale i hateru jak u vseho. *3*
  • prijde mi to v dnesni dobe vykonnych smartphonu a tabletu jako uplna zbytecnost. Hardcore pc hrace to nezaujme a ti causal maji prostredku k vyblbnuti tunu a jeste levne...
  • ja obcas koupim vybehovou grafiku za 3-4k, procak mam porad phenom II a nemam problem hraju si battlefielda,nwn,eve a vubec co me napadne vetsinou na stredni details. 40k do pc je blbost za par mesicu to tu cenu nema to je lepsi ty prachy spalit. jedine co jsem si koupil drazsioho byl 3d monitor pac jsem fanda filmu a 3d me bavi:) jinak na cesty mam netbook za 5ku ktery vyuzivam k psani na cestach. rozjel sem na nem i doom3 a plno starsich her ktere mam rad kdyz se nahodou po vecerech nudim.ja moc nechapu proc nekdo da za pc 40,50 nebo 100 klacku:D... jo kdyz nekdo nevi co s penezma tak chapu ze ma i diamantovou stetku na zachod :D
  • Za tu cenu si radši člověk pořídí herní pc, možna si přida par tisic, ale rozhodně vyhodnějši varianta. Neviidim v tom potencial pro mě jako zakaznika. *4*
    • XorxoxTalarius
      No nevim ja chtel poridit herni PC a skoncil jsem pri 27k a to mi jeste pulka veci chybela, ale jestli je 20k pro vas par tisic, tak to pak chapu :D
      • XorxoxTalarius
        Tak budu reagovat tedy sam na sebe, jelikoz vas na mne reagovalo vicero a nebudu spamovat. V prve rade budu skladat pocitac od nuly, to znamena ze musite zapocitat nove Windows (3k), monitor (cca 6k), zdroj (2,5k) + case (minimalne 1k) a to jsme na dvanacti tisicich a vlastne nic nemam. Pak kdyz k tomu prihodite desku, procesor a dalsi veci, tak ono to nabobtna. Nechci upgradovat, chci si soucasny stroj ponechat, jako zalohu a server.
        Navic mim cilem je postavit stroj do ktereho zase nebudu muset pet let vrazet ani korunu (muj soucasny me vysel celkem na 30k a s upgradem grafiky na 34k).
        Takze se dostavame na cenu pres 40k
        Jasne ze poskladam kompl za 17k se vsim, ale to nesplni moje naroky na vykon. :)
        • Tu hodně záleží na chytrosti uživatele..jsou komponenty, které nestárnou tak rychle (např. můj core i5 2550K počítám ješte tak 4 roky vydrží, stejně 8 GB ram, deska od asus s tuším 4 roky záruky atd.) a pak jsou komponenty které jdou rychle pryč a to konkrétně grafika...co tím chce básník říct? Raději bych volil kombinaci se silnější grafickou kartou a s procesorem který bude levnější ale nebude kartu dusit pakliže to má být jak uvádíš v prvním příspěvku "herní PC", což ale v dalším i vyvracíš když píšeš, že to nemáš jen na hry...takže bych posuzoval k čemu ti PC bude...

          Já sám sem před rokem a půl dal do PC kolem 40-50 000,- (včetně monitoru a všech periferií) abych po roce a půl zjistil, že některé věci jsem si mohl s klidem odpustit a ušetřit tak i několik tisíc...
          • XorxoxTalarius
            Herni PC je pro mne osobne PC s velkym vykonem kde mohu hrat Rome 2 s desetitisici jednotek na mape (proto ten vykonejsi procesor) na nejvyssi detaili.
            Napriklad i x let stare CoH musim hrat v Blitzkrieg modu bez populacniho limitu na stredni detaili jinak silene zpomaluji hru, bavim se o multiplayeru, kdezto v SP mi to jede i s HD texturami na maximalni nastaveni bez problemu.

            A jinak to PC mi bude primarne na hry, ikdyz jenom na hry ho nemam :)
            • No neni to uplnej šrot ale neuškodí si udělat radost...tak přeji ať to po složení vše šlape jak má...a hurá v září na RTW II.

              Já kdyžkupoval novej komp (to core i5) tak sem nahrazoval P4 Northwood s 1GB ram a 256MB ATI x1600 PRO....bylo to ale stabilní železivo..
            • XorxoxTalarius
              Jo proto budu kupovat PC az na podzim :D
              Jinak:
              CPU: E8800 RAM: 8GB DDR2, Chipset: n490, Grafika: GTX 450 1GB DDR5 2400 Mhz
            • Tak už zbývá jen počkat na nějáký benchmark až RTW 2 výjde a máš jasno co koupit...
              BTW na čem to mastíš teď?
        • Nojo, ale musis to srovnavat bez monitoru, ten k PS3/4 taky nedostanes. Winy jsem nepocital to je pravda, a zdroj myslim Seasonic 500W stoji kolem 1500,- a staci bohate. S tou Ti jsem se myslim sekl, bylo to 16000 za komplet bednu s i5, 8gig ram, desku, standard case, gtx660 a ptakoviny okolo. Drazsi grafika je samozrejme vykonnejsi ale uz se tragicky lame pomer cena/vykon. (660tka stoji 5000 a 660ti je o 15% vykonnejsi a stoji cca 6500)
          • XorxoxTalarius
            No jo to je sice pekne, ale nechci i5, kdyz uz budu kupovat novej HW, tak jedine i7, plus je nutno zapocitat ze pro pripadny upgrade je nutno investovat do nejnovejsi patice a tam se pohybujeme u kvalitnich desek okolo 7k a deska udela s vykonem hodne.
            • XorxoxTalarius
              GO:
              Jo to je jasny :D
              Ja to myslel ale tak ze pod pojmem herni PC si predstavuju nadupanou masinu u ktere se nestane ze z nej neco jen tak vyzdima vykon :) Ovsem stejne mam v planu kupovat pocitac az na podzim, takze do te doby bude buhvi co. Vis jak se to rika, clovek mini, osud meni.
              Navic rozlisuju mezi hernim PC a PC na hrani, jestli mi rozumis.
            • Na hrani bude mit i5 s deskou za 2k-2,5k cca stejny vykon. Jestli na PC delas aji nejakou praci atd. tak je to samozrejme jinej pripad a pokud si na sebe komp vydela tak neni problem.
              Otazka upgradu zalezi jak Intel vymysli novou patici. Prvni i5/7 jsou v 1156 a 1366 a obe jsou mrtvy. Pokud bude nastupce Haswellu, nebo H samotny v nove patici tka je mozny ze 1155 aj 2011 skonci taky.
              Cela tahle polemika ale vznikla na tvrzeni ze nekdo radsi priplati par tisicovek a misto PS4 koupi komp. Komp za 40k a s i7 bude vykonove uplne jinde nez PS, proto celou dobu mluvim o i5+... za 16k jako alternative ke konzoli. Zahrajes si na tom dneska vsechno na plny detaily ve fullhd (bez 3d, 3 monitoru atd.) a jeste nakej rok to vydrzi, pak se maximalne vymeni grafika.
            • XorxoxTalarius
              Ja pouzivam pocitac na vic veci nez jenom na hry. Ale kdyz uz sme u toho:
              Pokud vyberu desku s nejnovejsim socketem tedy 2011 a chipsetem X79 (jak jsi rekl, se stejnym chipsetem), tak mne deska stredni kvality vyjde na 6k. A procak za min jak 7k do nej nasledne nesezenu, mozna si reknete ze zbytecna investice, ale z pohledu toho ze rekneme za 3-4 roky budu chtit upgradovat a nez znova kupovat zakladni desku, tak mohu pouzit tu co mam.
            • i5 ma na hry vicemene stejnej vykon jak pise "ah". Patice umiraji obe, jak ta lowend tak ta hiend. Ta i7 se hodi na rendery, delani videa a veci kde vyuzijes 8 threadu.
              Deska dneska s vykonem neudela nic. Vsechny desky se stejnym chipsetem maji u Intelu stejny vykon, plus minus chyba mereni. Mrkni na benchmarky.
            • i7 na hry to je totalni hovadina i5 3,4GHz je ve vetsine hrach rychlejsi nez o dva litry drazsi i7 3,1GHz to jsou vyhozene penize
      • GlaDOS
        Tak to nevím, co jsi vybíral, ale herní pc jde poskládat i do těch 15k. Jelikož nové konzole nebudou takové terno, tak i levnější pc pár let vydrží.
      • deridon
        člověk nesmí být náročný a pak jde doopravdy sestavit počítač za 15k, který vydrží 4-5 let bez problému a ke konci toho 5. roku hraje hry stejně pořád na medium detaily (ano né 60+fps každou hru, ale zahraje si ji plynule, to mi věřte).. :)
        • XorxoxTalarius
          Tak to bych chtel videt co jsi sestavil :) Hadam ze tam mas zapocitano ze nekoupis veci ktere doma mas, teda HDD, monitor, repro a tak ...
          A v tom je ten rozdil, ja budu skladat neco uplne noveho a nic nebudu pouzivat znova ... apropo 5 let starej kompl mam a muzu rict ze jedinej duvod proc mi vsechno jede krasne i ted je ten, ze jsem do nej zainvestoval.
        • Rhulad
          tak to už je lepší koupit ps4 a nemusíš pořád snižovat detaily .)
          • Jo, budou low od zacatku. *15*
            • Presne tak!
      • i5+660ti = 17k
  • Whoossain
    Nevim proč, ale na první pohled se mi zdá, že to budou kupovat především energetický magnáti a rentiéři...
  • vytisknu si to z 3d tiskarny nez to stahnou z torentu.. :D skoda ze nemam tu vodni turbinu bych mel originalni :DDD
    • si naisntaluj do splachovace :D
  • Tohle beru hned po sleve. Kam se hrabe Vita a 3DS. Emulatory starsich konzoli, stream z PC, Android market s desitkama tisic her zapakatel a HW nadupany ja prase, 3DS a Vita nemaj sanci. HDMI ze kteryho pustim film nebo hru u kamose na navsteve, nebo si budu valet koule v horky vane s tunou peny a hrat Bioshock. Cool *14* *1* *5*
    • Paulcz
      až budeš kupovat hříčky za cenu áčkovejch PC nebo konzolovejch her tak tě to přejde :)
    • mdkGT
      Right, Vita je nejvetsi fail Sony co se ji kdy povedl. Kdyby alespon zvladala PS2 hry, Gran Turismo 3 a 4 na handheldu je muj sen, ktery se mi asi nikdy nesplni.
      • Remake PS2 her Vita zvlada, viz remake Metal Gear Solid, coz je zase moje srdcovka. Ty jeste budes muset cekat, ja uz hraju :-). Vita je dobra masinka, nevidim v tom zadny fail.
    • Tak ten posledni priklad, ten te nemohl specifikovat více *2* *2* *12*
  • tak treba za rok uz to bude mit vychytane mouchy a bude to stat 5k
  • TheGGG
    Díky, ale nechci, to radši koupím PS4 a na cestách se budu věnovat čtení
  • Black_Hand
    ta cena je daleko lepsi nez jsem cekal. par pouzitelnych her (prevazne streamovanych z PC) bych na to rozhodne nasel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit