Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NonSuch
    kdyz uz se bavite o tech joypadech, kdyz hra pise casto ze podporuje ten xbox360 ovladac, jsou nejake kompatibilni ovladace (jako ten zminenej razer onza) ktere tim padem taky automaticky podporuje nebo opravdu jen ten original ms xbox260 ovladac? hlavne mi jde o to ze bych si radsi koupil ovladac, ktery je vic jako dualshock, na tom ms mi nevyhovuje to asymetricke rozlozeni thumb sticku... (a ano, dlouhodobe jsem hral s obema a dualshock mi proste vyhovuje vic)
  • Já mám k PC připojenej Logitech Dual Action za 800,- a na závodní hry si to nemůžu vynechválit, chce to chilku zvyku ale teď jezdím rFactor bez asistentů naprosto bez potíží. Měl sem i volant ,jakejsi Genius ale nic extra to s ním nebylo a pak se ještě rozbil :D Takže já gamepad doporučuju, ostatně se pak může hodit i na ostatní hry jako nějaký letadla nebo na fifu pro víc lidí.
  • ...a nebo tak:-)
  • Správně. Na klávesnici to hratelné není. Stejně tak ani na gamepadu (aspoň ne pořádně). Jediné slušné řešení je volant.
  • A nebyl by lepší XBox controler na PC?Všechno je tam defaultně nastavený...
  • Urug
    Jinými slovy to zas nebude na klávesnici hratelné. A proto už delší dobu zvažuji o koupení gamepadu. Byl jsem už rozhodnutý, že koupím Razer Onza jakmile vyjde, ale momentálně jsem zase na vážkách. Možná i kvůli Razer Hydra, který by měl vyjít cca na 2k což je asi o 800stovek víc jak Onza. Co myslíte má smysl kvůli závodním hrám(a pár hopsačkám/rubačkám) kupovat gamepad? A může Hydra do značné míry suplovat klasický gamepad?
  • Když tam je sucho ? xD
  • Hlavně ať něco udělají s tim driftem.No řekněte komu z vás šlo v Shiftu bez problémů driftovat?? *1*
  • To je radlo na sníh ne asi vole..
  • Co to tam je na té fotce toho bílého auta?Spoiler vepředu wtf? :D
  • doufam ze to nebude mit ovladani vozu jako prvni shift tam je zataceni nejak opozdeni
  • bez modelu poškození si můžou o realistickém pojetí závodu nechat jen zdát *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit