Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohuzel me stve na totalech Multak a nedodelany system zapasu
    Nejvic nejhur dopadl asi Empire ... je tam prumerne 8 serveru 2 hodnocene
    A kdyz nekdo prohrava a vyhravate leavne 1x nedostanete body a jen vyhru
    V napoleonovi ,kdyz leavne hrac dostane ten,co vyhraval min bodu a v Shoguna multak jsem jeste nezkousek
    A podpora taky neni buhvi jak slavna ..
  • promiň chlapečku běž si hrát do pokojiku a neobtěžuj když se baví dospělí.
  • Já to mám uplně naopak .
  • Mě by zajimalo jestli pujde železnice nějak prepadnout
    Bylo by dost krutý proste nahazet kmeny na železnice a schovat vojaky z obou stran do lesa a pak začít palit dělem *14*
  • protože vyhraje shogun 2 fall of the samurai
    ty bl***
  • proč?
  • Já v tom vidím obrovský potenciál pro zpracování koloniálních válek. A skvělý materiál pro modery. Jen mi nesedí ten "japonský" interface. Vrátil bych se k něčemu jednoduššímu a třeba i graficky modernějšímu (třeba bez rámečků, průhledný podklad a moderní písmo...)

Ale každopádně se moc těším. Shoguna 2 po demu vynechal, ale Fall of Samurai bude můj *14*
  • CzechBlackhawk: Teď budeš masakrovat s kulomety samuraje a jakmile se nabažíš krve mužes hned jít do války s modernim klanem
    Taky sem videl obrázky kde je mozne ovládat jako jeden hráč až 40 jednotek+ městské/hradní věže podle mě jasná příprava na pozdější konflikty, kdy většinu vojska bude tvořit technika a aby bylo co ovládat tak to bude takhle
    Jinak bych velmi rád viděl třeba Čínu a svět v 19. stol. možná doby 30 leté války a tří mušketýrů
  • konečne vidím železnicu v total war, jak sa teším to budu bleskove presuny armad:)
  • rancor1223
    Aha, no já Medival 2 hrál celkem krátce, ze začátku mi to nějak nesedlo a už jsem se k němu nevrátli. A z toho co jsem viděl mi přišly všechny stejný...
  • PreidaQ
    Tak třeba vraždění indianánů jsem se nabažil už tak dost v Empire. *7*
  • Tohle bude bomba jasna koupe.
  • Ehm... Coze? V Medieval 2 byl rozdil mezi hradem a mestem docela patrny, predevsim u vyssich urovni hradu (opevneni uvnitr opevneni).
    Nicmene, na dobyvani rozhodne je co zlepsovat...
  • Ano, ale jak by to bylo krasne ;) boj s indiany a s Mexikem.
  • 3koda ze si nejde vsadit na strategii roku *3*
  • Tak na koniec marca beriem dovolenku,ako vždy,ked vijde novy total war
  • Hairy_Ass
    Tak americká občanská válka taky není žádná výzva, všechno, co by nám mohla nabídnout, už nabídne tenhle datadisk, jen tam chybí mapa severní Ameriky. *3*
  • Ještě jednou sorry :( Zrovna jsem tady řešil něco kolem Deus Ex.... takže jsem napsal jiného distributora.
  • 30- ti leta valka podle me nebude, ta dobe pro vyvojare nepredstavuje zadnou vyzvu, stacilo by reskinovat jednotky, upravit stats, pomenit mapu a je to hotove. Podle me to bude bud Rome 2, Sever proti jihu nebo ww1. Tohle je podle me vyzva!
  • Total War je moje nejoblíbenější značka, ale tento díl mě co se týče multiplayeru neláká, tak si počkám až to slevy a koupím to jen kvůli sp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit