Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přiznejme si to, že AI ve strategiích bude vždycky hloupá... leda že by CA vymysleli SKYNET
  • Tak tomu nemůževěřit nikdo, kdo viděl Battle Report videa z Empire:TW. Tam se taky chvástali jak je AI skvělá a jak to dopadlo...
  • No, hlavně aby konečně adekvátně pracovala diplomacie. Jinak od AI nečekám žádné složité manévry, ale bral bych, kdyby se vyvarovala pitomostí, jako útok jízdy proti kopiníkům, nebo pomalý pochod celé armády pod salvami mých lukostřelců, kdy ztratí třeba třetinu armády dřív než se se mnou vůbec střetne - není to moc časté, ale někdy to vážně bije do očí. Prostě dodržování systému kámen-nůžky-papír.
  • Hlavne aby ta uzasna AI nebola cheatujuca AI.
  • podla mna uz NTW je AI o poznanie lepsia ako v ETW ale hlavne aby STW2 bol dobre optimalizovany, ako to je u NTW ktory je natom lepsie s optimalizaciou ako ETW *3*
  • Kolikrat uz rikali, ze AI bude vyborna? Mam pocit, ze jsem to videl u kazdyho dilu a vzdy byla inteligence protihrace velmi "prohnana"
  • vadí vám AI? Hrajte po netu... Rome Total War po hamachi proti živému hráči nemá chybu :-) Jsem vždy propotil pět triček :D
  • AI možná lepší bude ale zázrak to nebude nikdy na to jak je hloupá jsem zvyklej dost ale tady to nebude znát tak jak v empiru protože se bojuje na blízko a chyby nebudou tak razantní - AI se nenechá snadno obklíčit a postřílet..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit