Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jn ta nostalgie je sviňa, ale hrál jsem na PS1 SH1, potom na PC 2,3,4 a Homecoming a nepřišlo mi to vůbec zlý.. nejhorší mi suvereně přijde čtyřka.. a doufám, že se Downpour objeví na PC.. a pravda, Dead Space staví na uplně něčem jiném, v něm jsem se spíš lekal, než dlouhodobě bál..
  • Vždycky je v tom trochu té nostalgie nicméně pokud si nezhraješ první, druhý a pro mě jednoznačně i třetí díl těžko můžeš pochopit co je na Homecomng špatně.

Mimochodem nechápu v čem je Dead Space konkurence. V SH šlo vždy o psychologicej strach což v DS nebylo vůbec.
  • Co je na Homecoming tak spatnyho?
    Je to teda jedinej dil co jsem hral, ale prisel mi uplne super. Hlavne samozrejme atmosfera - treba pri prvni cutscene s pyramidheadem bych se teda chtel videt : D
    Neni to nahodou s tou nenavisti vuci novymu dilu stejne zbytecny a hloupy jako u kazdy druhy serie?
  • Celou serii považuju za to nejlepší co se ve hrách dá najít. Takovou atmosféru neumí udělat nikdo... Všechny díly mají něco do sebe. I ty na PSP. Ale dvojka a trojka je pro mě nejlepší. Nového dílu se už nemůžu dočkat!
  • 4 už byla slabší ale pořád to byl nadpruměr .
    Remake 1 byl skvělej díl a dle mě nedoceněnej .
    Origins sem nehrál tak nevim .
    5 se pohupuje mezi pruměrem a podpruměrem.
  • doufam ze tam budou ty sexi zohavene devky zdravotnice si pamatuju jak sem si nad tim mastil pero

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit