Přejít na výpis diskuzí
Silent Hunter Online přenese ponorky do browseru
26.4.2012 | Aleš Smutný
26 příspěvků
-
Tak kto čakal SH6 ma smolu *1*
Ja osobne nie, lebo SH5 bol klasicky pripad, ako sa z ponorkoveho simulatoru robi CoD Bitka o Atlantik...ako toto dopadne ? Skuste hadať, ale podla mňa by to mali urobiť aj na konzole, lebo prachy prachy prachyyy... *7* -
F2P mi nevadí, ale s prístupom Ubisoftu k týmto hrám už problém mám. Takže smola.
-
Radeji bzch videl opravu alespon nejzasadnejsich bugu SH 5. Strategie Ubisoftu, prodat a dale se nestarat mi prijde pomerne nestastna. Koukam, ze na tom maka uplne jine studio nez na desktopovych SH. Urcite vyzkousim, ale velke ocekavani nemam.
-
nechapu co furt mate. Porad jenom jak je to na houby a pod. Mas to zdarma. Vyzkousej, bavi te to, hrej, nebavi, odinstaluj. Nechapu co porad resite, ze si musis neco kupovat. Nemusis ale muzes. Udelej neco ty a dej to vsem total zdarma. Budes rikat, ze nejses na hlavu. Tak bud rad, ze existuji f2p hry. Ja je hraju a nestezuju si. Jestli porad vyhravaji ti druzi tak asi bude problem mezi pocitacem a zidli. Jses proste drevo.
-
-
K vyzkoušení byly dřív dema. A pak si s ostatníma hrál tu jednu stejnou hru. Dnes ti vývojáři naslibují, že i když platit nebudeš, nijak znevýhodněn taky nebudeš, což ve většině případů nedodrží (i když se najdou vyjímky). S tím problémem mezi židlí a počítačem se tu prosím moc neoháněj. V 80 % F2P her ti to vždycky natře nějaký smrad, co si nakoupil do zásoby všechny bonusy a bez nich by byl lama.
-
-
tak to nehrej, nebo si ty bonusy kup taky. Paneboze vzdyt uvazuj realne. Kdo dneska udela hru zdarma? Kdybys ji delal ty (f2p), tak taky by jsi udelal ten samej styl jako oni. Taky bys z toho chtel neco mit. A jsem si na 100% jisti, ze by jsi nebyl zadnej lidumil a patril do te skupiny 80% f2p. Tak nevim co porad resis. Jako chodec nadavas na ridice jako ridic nadavas na chodce.
-
-
Áno, bobsh byl rychlejsi.
Bud oba lidi plati a maji stejny pravidla nebo nikdo neplati a maji vsichni stejny pravidla.
Jestli chcou vydelat, at prodavaji krabice a nasadi mesicni poplatky. -
-
jenomze f2p je dalsi prodejni model. Proste kapitalismus je o zisku a jenom o zisku. Vsichni to takhle chteli (kapitalismus, volny trh). Tak se porad hledaji dalsi zpusoby prodeje. F2p hru si muzes vyzkouset a jestli te bavi tak ji hrajes nebo kupujes bonusy a jestli ne tak se na ni vyseres. Porad vsichni nadavaji, ze si hru nemuzou vyzkouset a proto ji ztahuji.
Ja osobne hry moc nehraju ale tenhle model se mi libi. Hraju takhle WOTanks a je to paradni. Dosahl jsem na T9, sice uz je vsechno drazsi ale me to nevadi. 7/10 hry se da hrat bez nejakych omezeni. Vys uz je treba drazsi strelivo atd. Ale vubec me to nevadi. -
-
Vzdyt ja to nikomu neberu. Ja jen rikam, ze pro me ma hra dany pravidla. A zadny cheaty za prachy netoleruju. Jestli to nekoho bavi, tak necht to hraje. Ale stejne jak bych nesel na poker, kde si muzes kupovat esa na ruku, tak nebudu hrat hry kde si nekdo kupuje exp boosty atd.
-
Podle mne je ferovejsi platit pausal (at uz mesicni, ctvrtletni, rocni) a uspechy ve hre dosahnout svou pili, nez platit za vymozenosti a vitezit tim, ze do toho das vic penez.
-
-
-
Myslim že mu spíš jde o to, aby měli všichni při hře stejný podmínky, ne o to aby měl hru zdarma.
-
-
-
-
Teď se nabízí otázka, jestli z toho udělají spíše simulator nebo arkádu. Jestli arkádu, tak se jim jejich oddaná komunita na to zvysoka vyprdne ( taky co čekat, když nejoblíbenější módy do SH jsou ty, co zlepšují realističnost), jestli simulaci, tak se jim na to vyprdne zbytek.
-
-
A co myslis? Radsi ozeli tech par vernych, kteri jim tolik nevydelaji nez prijit o arkadove masy.
-
-
uz tam jsem
-
Strčte si všechny ty F2P a browserovky kam slunce nesvítí a dělejte pořádné hry.
-
-
Proč? Když přes prohlížeč dokáže naprosto v pohodě běžet Q3 Arena, proč by nemohl Silent Hunter? A jako F2P? World of Tanks je skvělá hra a je F2P. Nehledě na blížící se MechWarrior Online...
Proč by Silent Hunter Online nemohl být dobrá hra jen proto, že bude F2P přes prohlížeč? To kvalitu hry nedefinuje. To máš jako bys říkal, že ta a ta hra je špatná protože vychází na DVD a ne BR. -
-
Já neříkám, že všechny F2P jsou špatné. Je tu samozřejmě pár vyjímek, které jsou velmi dobře zpracované ale nepřipadá ti, že je toho F2P nějak moc? Každou chvíli slyším, že nějaká hra přechází na F2P nebo bude F2P, a ve většině případů o nich slyším poprvé a naposledy. Poslední kapka pro mě byla plýtvání schopnostmi GSC Game World na nějaké další F2P, když umí dělat skvělé FPS RPG. Navíc, Ubisoft dokáže zmrvit i normální hry. Ani nechci vidět, jak dopadne toto.
-
Spis kdybych rikal ze je blba protoze vychazi na CD a ne BR... Jestli tvrdis ze do browserovych her se cpou stejne technologie jako do "klasickych" her tak jsi slušnej ťulpas. Hlasaj jak to bude F2P, ale pak na kazdej prd musis neco koupit, to DEMA jsou taky f2p....
-
Protoze nekdo chce hrat HRU a ne "kdo zaplati vic je lepsi" *5*
-
-
Znám lidi, co hrajou World of Tanks, nezaplatili za to ani korunu a stejně mají přístup k tomu nejlepšímu, co hra nabízí, vedou "klany" atd.
Ano, jsou hry, které jsou debilně nevyvážené, ale neplatí to pro všechny (viz zmíněný World of Tanks) a jsou i takové, ve kterých to nijak zvlášť neovlivňuje hráče, byť mu to dává určitá omezení (Tribes: Ascend)...
Co já vidím jako kravinu je platit každý rok 50 EUR za nový multiplayer do té samé hry, když je navýběr spousta takových, které jsou zdarma a dobré... třeba takový Team Fortress 2 je už nějakou dobu F2P. A to je asi nejlepší a nejpromakanější multiplayerová akce, která vůbec existuje... na PC i jinde.
To co říkáte, že chcete, je hra s kvalitním singleplayerem - ale tu nedostanete, když budete výrobcům každou chvíli platit za kraviny, které staví na multiplayeru. -
-
Vcetne "kdo zaplati expi rychlejs" coz ve WOT je.
-
-
Ale v samotnych bitvach to platici hrace nezvyhodnuje.
Lidi bysi meli take uvedomit,ze nejak se ty F2P hry zaplatit musi a nejakym zpusobem musi tvurci hrace k placeni prilakat.
Proto je dulezite najit nejaky vhodny kompromis,coz si myslim,ze v pripade WoT se to v ramci moznosti docela povedlo.
-
-
Podle Steamu mam v TF2 nahrano cca 90 hodin, protoze je to svizna a jednoducha hra. Ale teda nejlepsi a nejpromakanejsi multiplayerova akce? Tedy ty joudo, radsi si nech ty zvasty uz pro sebe. Pokud je to to nej co ti pc utahne tak mozna, jinak jsi ale zamrznul v roce 2006.
-
-
Vyvazena je temer kazda FPS multiplayerova hra. To ze napr tezky kulomet dela vetsi dmg nez samopal je v kazde hre, vcetne TF2. Nahrano tolik hodin mam napr v Red Orchestra 2, CoD:MW2, DoD Source, Battlefield 3, Bad Company 2 :) TF2 je rozhodne velmi povedena hra, ale nejlepsi rozhodne neni, tim ale netvrdim ze vim ktera je nejlepsi, proste kazda je nej v necem :)
-
Multiplayerová FPS stojí na v první řadě na vyváženosti. Složitost nedělá kvalitu. To bys měl s 90 hodinami u TF2 chápat. Jaké jsou jiné FPS u kterých jsi strávil tolik času? U mě možná CS, což je taky ve svém základu velmi jednoduchá hra.
Navíc, za tím, že TF2 je nejpromakanější si pořád stojím. Je to hra, která obsahuje OBROVSKÉ množství předmětů - včetně takových, které jsou generované hráči, a přesto je stále tou jednoduchou ale hlavně VYVÁŽENOU hrou.
Prosím, buď tak laskav a řekni mi jedinou jinou FPS, která je toho schopná?
-
-
-
-
-
jo buzny zabuzly.
-