Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak receno, snuska plku a zvastu pokracuje ... jak je do dlouho, co offline proste hrat nebylo mozny? A jak je to dlouho, co !!!hraci!!! modli hru tak, ze se offline hrat nejednou dalo? A jak je to dlouho, co se na netu objevily ukazky staveb mimo vytycenou oblast? ...
  • Nazdárek lidičky, koupě nového Sim City byla pro mě jedním z největších omylů poslední doby. Dost sem se na hru těšil, ale vzhledem k velikosti měst sem byl z toho dosti sklamaný. Navíc miniaturní města v předešlím Sim City 4, šli postavit během jediného dne či za dvě, až tři hodiny. U velkých měst to šlo pomaleji, navíc to výrazně zrychlil stavění měst, až datadisk, bez datadisku to šlo mnohem pomaleji a bylo velmi příjemná zábava.
    Co se týče do rychlosti zastavění plochy nové sim city, překonalo vše co jsem doposud viděl, zastavěný strašně rychle a navíc během chvíle nemá hráč co dělat. Nechci malovat čerta na zeď, ale dokud nezvědčí mapy, tak se ke hře rozhodně nebudu vracat. Až výjde mod, který bude dělat hru ofline a navíc tam dá větší tak si to zahraju, ale vzhledem k tomu, jak je nastavený ekonomický model ve hře, tak to bude houby platný. Zastavýte to stejnak během jednoho dne a poté nebudete mít co dělat, takže hrát si třeba měsíc s městem, nebude už možné.
    S pozdravem! *8*
  • divná hra, ty malý města mě štvaly hned, o tomhle ta hra nikdy nebyla, piplat si město 1*1km
  • neumite nekdo poradit dobry graficky mody do simcity 4? protože ta grafika je už opravdu dated
  • Nehrál jsem, ale co vím, tak ta jejich komplexní simulace nefunguje tak, jak by si lidi přáli, takže mi to přijde jako krutá a hlavně zbytečná daň. Raději ne tak komplexní (ale fungující) simulaci a větší mapy. I když jsem se setkal i s lidma, kterým malé mapy nevadí.
    • Ona tam hlavne zadna komplexni simulace neni, jak bylo nekolikrat dolozeno hraci, kteri se umi ponipat v binarkach. Navic te hra necha klido hrat i dlouhy minuty offline, a tohle nekteri vyuzili, a hru upravili tak, ze se offline da hrat klidne dlouhy hodiny.
    • pokud budou mody, budou i vetsi mesta
  • smejki
    větší města nebudou, protože by celou tu "u r da best mayor in da world!!1!" šaškárnu museli předesignovat.
  • Simcity je obětí moderní doby, všechno barevné, úsměvné, jednoduché a hlavně Neoukakené a nakonec to skončí takhle. Za mně osobně vizuálně v SC 5 nejsou města, nýbrž několik desítek objektů spojené náročnými algoritmy simulující všechno a nic.
  • Regulérní dotaz do pléna -- když se podívám na mapu "světa" v SC4, jak moc malý/velký jsou teda segmenty světa v SC v porovnání se čtyřkou? Já si nemůžu nějak pomoct, ale to nové SC se mi pořád celkem zamlouvá, tak bych chtěl získat představu. *4*

    Díky za seriózní odpovědi.
    • Ještě jednou díky všem za názory. Někdy brzy zjara jsem ve výprodeji koupil na Steamu koupil SC4. To bylo i přes zřejmé stáří bitmapové grafiky fajn. Zkoušel jsem dle jednoho doporučení stavět tři, těsně u sebe ležící města -- každé s primárním zaměřením na jednu ze tří složek RCI, ale po určité době se růst zpomalil až zastavil, tak nevím přesně, kde jsem dělal chybu (nejsem tak kovaný v tomto typu her *4* ).

      Na novém SC mě (krom nové grafiky) zaujal i způsob simulace života, ale vaše názory na tu reklamštinu vrhají docela jiné světlo. No, uvidíme, zatím to ještě odložim. Třeba nakonec tu velikost měst a další nešvary vyřešej i přes současné tvrzení, že to nejde -- ani offline mód doteď nešel.
      • Simcity 4 je opravdu ale opravdu těžká a pořádná hra...a simulace života simiků, čili práce, nakupování a rekreace tam je taky!!! jen není tak viditelná jako v případě nového simcity (v SC4 je vidět jen commute time a cesta ale během této cšesty simík řeší i rekreaci a nákupy.......Jinak stavět tři města a každé s jiným tipem zaměření je blbost a nevím kdo ti to poradil ale rozhodně to nebyl zkušený SC player! První a zásadní věc k dobrému hraní simcity 4 je stáhnutí a nahrání Network Addon Modu a popřípadě i dalších rozšiřujících balíků a budov (www.simtropolis.com)
    • smejki
      nejmenší mapy v SC4 jsou větší než to, co nabízí SC2013. A nejmenší mapy v SC4 jsou šestnáctinou map největších. No a jinak věz, že jediná simulovaná věc tam je doprava (a ještě blbě). Zbytek je samonosnej systém, kdy stačí načmárat silnice, vyznačit zóny a město funguje a roste samo do aleluja bez ohledu na tvý akce (vyjma zbourání města, abych byl přesný). A ještě tě chválí za každý uprdnutí a nabízí to "úžasně zábavnou" a gamblerskou vrstvu odemykání nových možností a zadávání generických questů. Vesměs máš za dvě tři hodiny město zaplněný a vyrostlý tak, že není co dělat. Tak jdeš na další plácek, kde veškerej tenhle marasmus opakuješ. A pak ještě milionkrát do zblbnutí. Až zaplníš region, postavíš společný projekt všech měst. A kdyby ses náhodou začal nudit, můžeš si od EA koupit za 8 euro DLC s obřím sádrovým trpajzlíkem.

      Pokud chceš odemykání věcí, "zahraj si" Cookie clicker - http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/
      Pokud chceš vidět, jak něco samo roste, koukej tamtéž na automaticky přibývající šušeňky.
      Pokud chceš dobře vypadající dobře fungující lehoulinký budovatelský sandbox, kup si Tropico 3/4
      Pokud chceš Sim(ulation of a )City, kup si jakékoliv SC mimo posledního dílu.
      • tropico jsem nehrál ale videl jsem par letsplayu a vypada fajn, až na to že nesnašim tu mexikanskou atmosferu
    • Je to neporovnatelne. Cely region je mensi nez nektere Sim City 4 mapy. Zde mas jednu co jsem rychle nasel(bilionove mesto) : http://www.youtube.com/watch?v=98ibmqOpOJ8
      Ale tady nejde jen o mapy. V novem ''sim City'' muzes stavet jen domy bez prace,parku,elektriky a mesto stejne poroste. Najdi si to na youtube.
      Nove Sim City bavi hodinu nebo tri. Mozna i pet. Pak prijdes na to jak to funguje(lepe receno nefunguje) a neni duvod to hrat.
      • na druhou stranu komu by se chtelo sr4t s tak velkou mapou a to mesto je stejne nacheatovano. mne se libí male mestecka
        • Pokud te nebavi velke mapy,muzes si dat mensi,nebo proste stavet jen na kousku. A koho to bavi? Vsechny fanousky sim city serie. Tak nebo tak,uz tu bylo nekolikrat receno ze mapy nejsou zdaleka jedinym (a ani nejvetsim) problemem nove Sim City. Myslim ze Smejki to popsal dobre. Simulovana je jen doprava(a jeste spatne) zbytek se stavi sam
    • koukni na youtube, mne maly mapy až tak nevadili. spíš mi vadil nefungujici rci demand. pokud si to dobre pamatuju, ve čtyrce bylo treba vytvorit atraktivni prostredi abys nalakal lidi z vyssi vrstvy.
      tady stačí placnout T2 park a voila, mas hned t2 baracky a populaci. cili svuj rust ovlyvnujes primo a tim se z toho stava velka arkada. proste nekde placnes T3 park vedle nejvetsi silnice a hned ti tam vyroste mrakodrap. dokonce jsou vieda, ktere dokazuji ze vubec nemusís mit ani industrialni a komerční zony.
      možna to odvtedy opravili, nevím, ale takhle to bylo co jsem hrál naposledy. navic hratelnost zasadne ovlyvnuje mnozstvi bugu spojenych s tim jejich novym modelem agentu (panáčku), kteri maji prisernou ai
    • P3RS3CUToR
      mno to by mě taky zajímalo...4ku sem nehral a do tohodle sem se chtel udelat a ta mapa je pro me teda malinkatá... k pláči
  • Erien
    Když slyším slovo nejde, nebo nefunguje tak si hned vybavím Donutila :D. http://www.youtube.com/watch?v=TjGVM7jdbaQ
  • Nebudou vetsi mesta - nebudou prachy pro EA. Jak jednoduche.
    • co by ne, vydají Sim City 6 na stejném enginu ale s většimi městy a lidi to budou kupovat jak zběsilí

      jestli EA v něčem věřím tak v tom že to mají spočítane tak že prachy budou *1*
      • Proč by vydávali větší? Stačí deset DLC, pět datadisků za litr a bude vymalováno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit