Přejít na výpis diskuzí
SimCity: off-line mód a mody asi budou, větší města ne
4.10.2013 | Adam Homola
28 příspěvků
-
No tak pokud větší města nebudou, tak nějak nemá cenu se k té hře vracet.
-
-
Pokud mluvis o vraceni se, tak sis uz koupil => ses naprosto nezajimavej prvek ve vypoctu. Naopak, tvoje vraceni se by zatizilo servery, ale prachy z tebe stejne zadny nekapnou.
-
Oni nechtějí, aby ses k tomu vracel. Chtějí, aby si to teď koupili lidi, kterým vadí online only + tím dělají na hru zdarma reklamu půl roku po vydání. O čem se nemluví, to se nekupuje.
-
-
asi kravataci pozapomneli že nedelaji hru pro konzole a vyjimecne jde o pc only titul, jinak si neumim vysvetlit proč tu hru udelali tak retardovane. pocinaje grafikou, modelem simulace konče
-
Nebudou vetsi mesta - nebudou prachy pro EA. Jak jednoduche.
-
-
co by ne, vydají Sim City 6 na stejném enginu ale s většimi městy a lidi to budou kupovat jak zběsilí
jestli EA v něčem věřím tak v tom že to mají spočítane tak že prachy budou *1* -
-
Proč by vydávali větší? Stačí deset DLC, pět datadisků za litr a bude vymalováno.
-
-
-
Simcity je obětí moderní doby, všechno barevné, úsměvné, jednoduché a hlavně Neoukakené a nakonec to skončí takhle. Za mně osobně vizuálně v SC 5 nejsou města, nýbrž několik desítek objektů spojené náročnými algoritmy simulující všechno a nic.
-
větší města nebudou, protože by celou tu "u r da best mayor in da world!!1!" šaškárnu museli předesignovat.
-
Nazdárek lidičky, koupě nového Sim City byla pro mě jedním z největších omylů poslední doby. Dost sem se na hru těšil, ale vzhledem k velikosti měst sem byl z toho dosti sklamaný. Navíc miniaturní města v předešlím Sim City 4, šli postavit během jediného dne či za dvě, až tři hodiny. U velkých měst to šlo pomaleji, navíc to výrazně zrychlil stavění měst, až datadisk, bez datadisku to šlo mnohem pomaleji a bylo velmi příjemná zábava.
Co se týče do rychlosti zastavění plochy nové sim city, překonalo vše co jsem doposud viděl, zastavěný strašně rychle a navíc během chvíle nemá hráč co dělat. Nechci malovat čerta na zeď, ale dokud nezvědčí mapy, tak se ke hře rozhodně nebudu vracat. Až výjde mod, který bude dělat hru ofline a navíc tam dá větší tak si to zahraju, ale vzhledem k tomu, jak je nastavený ekonomický model ve hře, tak to bude houby platný. Zastavýte to stejnak během jednoho dne a poté nebudete mít co dělat, takže hrát si třeba měsíc s městem, nebude už možné.
S pozdravem! *8* -
Když slyším slovo nejde, nebo nefunguje tak si hned vybavím Donutila :D. http://www.youtube.com/watch?v=TjGVM7jdbaQ
-
divná hra, ty malý města mě štvaly hned, o tomhle ta hra nikdy nebyla, piplat si město 1*1km
-
neumite nekdo poradit dobry graficky mody do simcity 4? protože ta grafika je už opravdu dated
-
Jinak receno, snuska plku a zvastu pokracuje ... jak je do dlouho, co offline proste hrat nebylo mozny? A jak je to dlouho, co !!!hraci!!! modli hru tak, ze se offline hrat nejednou dalo? A jak je to dlouho, co se na netu objevily ukazky staveb mimo vytycenou oblast? ...