Přejít na výpis diskuzí
SimCity polopaticky: proč jen online, o podpoře modderů a enginu
31.1.2013 | Jan Horčík
68 příspěvků
-
looooooooool holki fuuuuuuj neumeji hrat COD!!!
-
No vzdyt pisu pokud neudelaji emulator. Druha vec ale je ze srovnavat wow na free a na ofiku je jak srovnavat parek z 90% mouky a 10% kopyt s kusem hoveziho masa. *3*
-
WoWko je na serveru cely a vesele se hraje ...
-
A co když už manželku mám, co potom? Ona moc ráda vidí, jak hraju s kámošema doma hry přes net, než abych si šel s nima sednout na pivko. Je to levnější a dokonce jsem víc času s ní. :)
-
Jestli je kus kodu hry na serveru, tak se warez muze pokakat a neudela nic, pokud neudela emulator.
-
JJ, typický problém současně možné 3D grafiky. Taky mi vizuál nového SC nevyhovuje. SC4 se to nemůže v detailnosti a vymazlenosti vůbec měřit. A ty prázdné plochy kolem pozemků jsou fakt hrůza (ale to mělo i SC4 bez módů).
-
Jo a zadarmo .. *14*
-
Však on už warez svět nějak vymyslí jak hrát offline a ušetřit se vypnutí serverů po třech letech :)
-
Takovy nesmysl.
-
Taky jsem byl trochu skeptickej když jsem viděl videa atp. Pak jsem si zahrál uzavřenou betu a změnil jsem názor natolik,že jsem předobjednal... :)
-
Najdete si holku/kluka. Zacnete uzivat zivota dokud jste mlady a vykaslete se na hry. Uvidite ze je to lepsi nez se porad nekde hadat kvuli kravinam :)
-
Oni možná myslí Small mode. Ale to jsem nikdy nepoužíval.
Jinak děláš si iluze. Ani za rok Steam nebyl žádná sláva. :) Což samozřejmě není omluva pro Origin. -
Jestli to ale vůbec půjde.. Aby to nebylo jak s WoW nebo Diablem :)
-
blik
-
Díky té nutnosti být stále připojený k internetu si to stáhne ještě více lidí *1* *15*
-
U BF3 rikali od zacatku ze zadne mody nebudou.
-
hmm, zase reci o tom, jak je komunita dulezita...blabla BLA! to same rikali i o BF3. a jak to dopadlo? 4 placene DLC a vyvojarsky balicek nikde, zadne mody, NIC...
-
Pomaleji stárne, ale rychleji se okouká. Tak to vidím já.
-
Žili byli kdysi dva pati. Jeden to myslel telepaticky a říkali mu telepat, druhý to myslel polopaticky a říkali mu polopat.
-
Tos ma tam byt globalni burza, ktera se bude ovlivnovat dle nabidky a poptavky.