Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bože kdykoliv cokoliv vyjde exkluzivně na Epicu, zdejší diskuse se točí jen nadávkami na obchod.

    Vývojáři Coffee Stain Studios se netají tím, že od nich dostali balík peněz a to jim umožňuje mnohem rychlejší vývoj.

    Na Epicu to je v Early Accessu a za rok končí exkluzivita i možná Early Access a výjde to na ostatních platformách.

    Takže kdo chce, může je podpořit na jiným store (Ano, Epic je hrozná platforma, ale furt to pro mě je jen spouštěč), případně počkat na full release i na ostatních platformách. Takže win win situace, ale zdejší kanál spouští hatefire na cokoliv.


    Ke hře - na EA je tam hodně obsahu a trochu jsem se bál, že to bude 3D klon Factoria, ale díky 3D pěkné grafice to je opravdu "satisfactory". Spousta vizuálních efektů a pak celkový dojem z megatovárny v 3D je mnohem víc ohromující než placaté Factorio. Nicméně  spoustu věcí ještě na konkurenci musí dohnat, hlavně v Quality of life featurách.

    • DekkerDave

      Za mě osobně jsou omezený funkce Epic Storu celkem jedno, i přestože na něm údajně dělali pět let, zatímco Steam a spol. jeli v plný palbě. Moje důvody jsou takový, že Epic používá dost agresivní taktiky pro získání exkluzivity - tj. defakto uplácení nebo "investice", chcete-li - nejvíc mě asi nakrknul Pheonix Point, kterej byl na Figu ohlášenej pro Steam a GoG. Takže od lidí vybrali hromadu mastnejch a když je potom uplatil Epic, tak těm samejm lidím plivli do ksichtu a na Redditu se k přímo k tomuhle motivu přiznali (tj. že si nechaj zaplatit od Epicu, až budou mít od lidí dost peněz jako zadní vrátka "kdyby náhodou"). Druhej důvod je jakýsi pokoutný šmírování Epic Store klienta v počítači, kdy si scanuje složku se Steamem a údajně odesílá data o vašich hrách, uložených pozicích, přátelích a skupinách. A posledním důvodem je potom fakt, že Epic je ze 40% vlastněn čínským Tencentem. Což je konglomerát, kterej ochotně zpracovává vládní zakázky (společneskej kredit, cenzura webu, šmírování,...) a to podporovat nehodlám.

    • Evidentně nechápeš, proč nadáváme, ale to je jedno....

      Třeba ti to někdy někdo vysvětlí. 😂

    • Je to totiž In. Kdo na Epic store nenadava, jakoby nežil. Ano, je to zatím mizerie, ale zážitek z Metra Exodus mi to fakt nepokazilo. Porodní bolesti chápu, chápu, že se věci musí dělat postupně a se bojovat exkluzivitama he prakticky jediná účinná zbraň proti Steamu. Nadšen nejsem, ale hate fakt nemusím. Nikdo do ničeho nucen není a exkluzivitu jsou časově, takže buď to zakousnu, nebo čekám... Navíc se mi líbilo, jak lidé nejsou schopni přiznat svou chybu. Nejdříve říkali, se se Metro nebude prodávat, teď, vyšlo najevo, že prodeje jsou asi 2,5x vyšší než u předchozího dílu a lidi stejně nadávají a nepriznaji, že to je úspěch. V prvé řadě úspěch hry, jak mnozí poukazují, ale ve výsledku je to vítězství i pro Epic store. 

  • twicer

    Nevím jak vy ale já po hrách chci hlavně aby se dobře hráli, ne aby byli v mé oblibené imaginární knihovničce. Ale to je asi jen má herní deformace, že se od takové věci dokážu odprostit a hru si pořídit nehledě na platformu. Jsem hráč baby.

  • Jack1947

    Stačí napsat něco o tom že bude exkluzivně early ekces na EPICU a už vlastně není potřeba moc dál co psát a nedivil bych se kdyby místo epicu se šáhlo na z druhé ruky.

    Nebo si na to lidi zvyknou jako na mikrotransakce přeci jenom lidi si na něco radši zvyknou než aby třeba nehráli vůbec. Časová exkluzivita si myslíkm ale nestane pravidlem, opravdu to radši nebudou hrát a pak si pořídí třeba za méně penšz protože i krabicovka se nevyplatila kdyby byla na EPICu takže zatím je to takhle v budoucnu to tak třeba nebude.

    Viz M$ prostě zaplatit si exkluzivitu za pár měsíců nestojí za to.



  • Hrozný mor ten Epic.... 🤮

  • DekkerDave

    Eeeeh, Epic? Naaaah.

  • Snad to časem vyjde alespoň na GoGu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit