Přejít na výpis diskuzí
Simulátor vesmírného kapitána Into the Stars připomíná o hodně hezčí FTL
6.1.2015 | Aleš Smutný
22 příspěvků
-
Hned jak se napsalo ze lidska rasa utika pred znicenim do vesmiru, tak jsem si vzpomnel na Battlestar Galactic.
Bylo by vtipne kdyby moje ciny ovlivnovali i posadku na lodi :) -
Podlé té osádky hádám je loď členem nějaké intergalaktické feministické aliance.
-
-
to taky byla grygarova podminka, aby to vubec zaradili na games.cz...
-
-
TEN pocit vo FTL ked vam zabili krystaloveho týpka pred Rock Homeworlds a s aktivnym questom na unikatnu lod :-D
-
Taketo hry su super a velmi rad by som ich hral. V mojej top 10 games of al time figuruje freelancer, nahral som cez 400 hodin a hra sa mi neskutocne pacila. Nemozem si ale pomoct ze nieco podobne chyba... jednoduchy arkadovy model lode z pohladu tretej osoby. Hlbka hry by nebola priamo v subojoch kde by som musel vsetko pauzovat a rozmyslat kde presmerovat energiu, ale v pripravnej fazy. Ak by bolo mozne danu lod modifikovat priamo v hangari ci planete.
Pod modifikaciou nemyslim len vyber zbrani a stitov, ale vskutku hlbsie moznosti ako priamo ovplyvnovat tvar lode. Velkost HULL by priamo ovplynil rychlost a manevrovatelnost a postupne by sa odomykali nove lode a nove moznosti. Priamo v hre by slo o arkadovejsie suboje prepracovany pribeh a spustu moznosti.
Aj v RPG hrach nieje nutne pauzovat kazde dve sekundy ak mate dobry build. To ake vlastnosti a talenty spolu s equipom sme zvolili maju vacsi dopad ako priamo rozhodnutie ze ci zautocim na toho alebo toho alebo ci pouzijem to a to kuzlo(to samozrejme ma svoju logiku tiez) -
-
to co popisujes mi pripomina starpoint gemini 2, co jsem nedavno zahlid (ale nehral jsem)
-
-
FTL odlákala svým vzhledem 99 % hráčů, takže jsem rád, že snad jednou vyjde i něco vhodněji vypadajícího.
FTL mělo vyjít na tablety a ne na PC. Je mi jasný, že si jdu pro mínuska, ale nepochopím, že podobné hry nevycházejí výhradně pro mobilní zařízení. PC/konzolím bych pak nechával velké hry typu Skyrim, CoD, Elite, FSX atd. Totéž platí u Kerbal Space Program - hra vyloženě ideální pro tablety a ono je to na PC. *7* -
-
Dalsi primitivny konzolak, zalez a nevyliezaj odtial. Tu tvoju choru filozfiu si kludne aplikuj na konzolach kam aj patri.
-
Kecy. Kerbal je celkom náročná hra na HW, tablety nemajú šancu. A rozhodne sa nejedná o hru pre casual hráčov. FTL na tablety vyšlo, zatiaľ teda len IOS. Ale na PC má slušné predaje, nie je dôvod nevydať. Zvlášť keď v dobe sračkoidných zkonzolekonvertovaných hier zažívajú kvalitné indie hry na PC zlaté časy.
-
co to meles? vsechny hry patrej na pc a nikam jinam, ftl nejvetsi kometa nedavny doby
-
-
Vypadá to moc hezky, ale zatím si moc nedokážu představit, jak to bude opravdu fungovat. Bude-li to ale stejně zábavné jako FTL, pak se je na co těšit. Zároveň mě při čtení trochu zamrzelo, jak skončila rovněž velmi zajímavě vypadající Flagship.
-
možná že se s vesmírnými hrami roztrhl pytel, ale bohužel s takovými, které mě nebaví - jeden vesmírný simulátor vedle druhého.
Kde je nějaké pořádné vesmírné RPG typu KOTOR, Albion nebo Mass Effect? Nebo kde jsou space exploration operas jako The Urquan Masters, Star Control 1,2, Megatraveller 1,2, Sundog: Frozen Legacy (ano, samé prastaré vykopávky, protože tento žánr z nepochopitelných důvodů vymřel před dvaceti lety) -
-
Já bych zase chtěl další hru jako byl Nexus: The Jupiter Incident. Sakra jak já sem se u ní tehdy bavil.
-
-
A ja bych chtel novej Master of Orion a bral bych i tu sislajici madarku, co to dabovala puvodne....nikdy nezapomenu na hlasku: "Fatelajt dyplojt!"
-
-
Co No Man's Sky?
-
-
Tak to taky bude víceméně vesmírný simulátor ne? Ale těžko říct, zatím neukázali žádný gameplay, kromě lítání z planety do vesmíru a zpátky.
-
-
-
vypadá zajímavě a FTL mě nesmírně baví, jenom mě štve, že obyč. pledge (15$) je už všechna vybraná - přitom pro mě je to ta nejlepší *1* - nechci pitomej artbook, pokud je v elektronické podobě *10*
-
Že by konečně něco na způsob Star Trek: Bridge Commander? *5*
-
-
Jen pokud si hrál přímo z můstku z kapitánského křesla..
-
-
Hrome, to vypada dobre! Zajimavy je, jak jsme nadavali, ze nejni dost vesmirnych her, tak ted je jich tolik, ze je nestiham vsechny hrat ;)