Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrome, to vypada dobre! Zajimavy je, jak jsme nadavali, ze nejni dost vesmirnych her, tak ted je jich tolik, ze je nestiham vsechny hrat ;)
  • Taketo hry su super a velmi rad by som ich hral. V mojej top 10 games of al time figuruje freelancer, nahral som cez 400 hodin a hra sa mi neskutocne pacila. Nemozem si ale pomoct ze nieco podobne chyba... jednoduchy arkadovy model lode z pohladu tretej osoby. Hlbka hry by nebola priamo v subojoch kde by som musel vsetko pauzovat a rozmyslat kde presmerovat energiu, ale v pripravnej fazy. Ak by bolo mozne danu lod modifikovat priamo v hangari ci planete.

Pod modifikaciou nemyslim len vyber zbrani a stitov, ale vskutku hlbsie moznosti ako priamo ovplyvnovat tvar lode. Velkost HULL by priamo ovplynil rychlost a manevrovatelnost a postupne by sa odomykali nove lode a nove moznosti. Priamo v hre by slo o arkadovejsie suboje prepracovany pribeh a spustu moznosti.

Aj v RPG hrach nieje nutne pauzovat kazde dve sekundy ak mate dobry build. To ake vlastnosti a talenty spolu s equipom sme zvolili maju vacsi dopad ako priamo rozhodnutie ze ci zautocim na toho alebo toho alebo ci pouzijem to a to kuzlo(to samozrejme ma svoju logiku tiez)
    • to co popisujes mi pripomina starpoint gemini 2, co jsem nedavno zahlid (ale nehral jsem)
  • Keyz
    Vypadá to zajímavě. Hlavně FTL mám velice rád.
  • vypadá zajímavě a FTL mě nesmírně baví, jenom mě štve, že obyč. pledge (15$) je už všechna vybraná - přitom pro mě je to ta nejlepší *1* - nechci pitomej artbook, pokud je v elektronické podobě *10*
  • TheGGG
    Podlé té osádky hádám je loď členem nějaké intergalaktické feministické aliance.
    • to taky byla grygarova podminka, aby to vubec zaradili na games.cz...
  • vasam
    Že by konečně něco na způsob Star Trek: Bridge Commander? *5*
    • Walldstein
      Jen pokud si hrál přímo z můstku z kapitánského křesla..
  • TEN pocit vo FTL ked vam zabili krystaloveho týpka pred Rock Homeworlds a s aktivnym questom na unikatnu lod :-D
  • XorxoxTalarius
    Hned jak se napsalo ze lidska rasa utika pred znicenim do vesmiru, tak jsem si vzpomnel na Battlestar Galactic.
    Bylo by vtipne kdyby moje ciny ovlivnovali i posadku na lodi :)
  • Blue.Shark
    Vypadá to moc hezky, ale zatím si moc nedokážu představit, jak to bude opravdu fungovat. Bude-li to ale stejně zábavné jako FTL, pak se je na co těšit. Zároveň mě při čtení trochu zamrzelo, jak skončila rovněž velmi zajímavě vypadající Flagship.
  • FTL odlákala svým vzhledem 99 % hráčů, takže jsem rád, že snad jednou vyjde i něco vhodněji vypadajícího.

FTL mělo vyjít na tablety a ne na PC. Je mi jasný, že si jdu pro mínuska, ale nepochopím, že podobné hry nevycházejí výhradně pro mobilní zařízení. PC/konzolím bych pak nechával velké hry typu Skyrim, CoD, Elite, FSX atd. Totéž platí u Kerbal Space Program - hra vyloženě ideální pro tablety a ono je to na PC. *7*
    • Dalsi primitivny konzolak, zalez a nevyliezaj odtial. Tu tvoju choru filozfiu si kludne aplikuj na konzolach kam aj patri.
    • Kecy. Kerbal je celkom náročná hra na HW, tablety nemajú šancu. A rozhodne sa nejedná o hru pre casual hráčov. FTL na tablety vyšlo, zatiaľ teda len IOS. Ale na PC má slušné predaje, nie je dôvod nevydať. Zvlášť keď v dobe sračkoidných zkonzolekonvertovaných hier zažívajú kvalitné indie hry na PC zlaté časy.
    • co to meles? vsechny hry patrej na pc a nikam jinam, ftl nejvetsi kometa nedavny doby

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit