Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 700g je docela pálka, čekal jsem tak 500g, nicméně je v tom dost karet + legendárka, takže si asi není na co stěžovat. Pokud víte, co a jak, tak těch 700g se dá získat v aréně docela snadno.
  • kdyby už radši pustili na GOG drm-free verzi prvního Diabla...
  • Je to skvělá cena, 18€ je jak zadarmo, když to porovnám s tím, že už jsem do té hry vrazil přes 180€ :D
    • muzes nam poslat sve foto? rad bych si te dal zaramovat ;)
    • coz ukazuje na tvou prudkou inteligenci ... pocitam ze mas doma taky sbirku uzasnych hrncu aspon za 200 000 ...
  • Zayl
    Je to sviňsky předražené, vzhledem k tomu, jak Blizzard přistupuje ke svému intelektuálnímu vlastnictví a jak rád ho recykluje a rerecykluje. Na druhou stranu ve srovnání s ostatním contentem v HS je ta cena přiměřená. Jediný problém je samože v tom, že hrát bez těch karet nepůjde. Respektive člověk nebude kompetitivní, takže každý, kdo plánuje ladderovat, si to prostě koupit musí.
    • ano je to hrooozne predrazene kdyz to muzes VSE ziskat ZDARMA za herni menu *1* *3* *15*
    • Overwatch
      Se soudy jestli něco je nebo není "sviňsky předražené" bych počkal, až všech pět epizod vyjde. Zatím o jejich rozsahu nic nevíme - třeba jsou nabušené skvělým obsahem a jejich dohrání zabere spousty hodin. A nebo taky ne. Uvidíme.
      • Zayl
        No, počkej, je to tvoje volba. Já už v HS nechal 40+ euro a víc jim nedám, jelikož úžasné free to play znamená, že místo kompletního zážitku mi furt chybí většina legendary karet a spousta epiců.
        • Tohle je přesně důvod, proč jsem to přestal hrát úplně, nemám ani jednu legendárku a jak tam borec na tebe vytáhne 4 za zápas? Ale ten datadisk zkusím.
          • davidBray
            nedal jsem do toho ani cent a mám 5 legendárek, jednu jsem měl zlatou, tu jsem "prodal" a udělal si jinou .. takže asi tak
    • Náhodou, když si to přepočítáš, tak to vychází zhruba o polovinu výhodněji než poměr ceny v goldech vůči euru u expert packu.

Akorát teda našetřit 700 goldů není jen tak, pokud člověk nedrtí arenu. Adamovi asi uteklo to, že každý den se objevuje jen jeden nový quest, takže jakmile jsou všechny splněny, musí se čekat na další den. V průměru jsou questy od 40-60 goldů + 10 goldů za každou 3. výhru. Denně se dá tedy "vydělat" zhruba 50 goldů questy. Quest za 100 goldů je opravdu raritou.

Vychází to zhruba na 14 dní šetření na jedno křídlo. Při pomyšlení na to, že celou dobu by si člověk nesměl kupovat balíčky nových karet to už začíná být docela HC :-).
      • Zayl
        No proto říkám že v rámci cen v HS je to ok. To nic nemění na tom že hromada artu je reusenutá z WoW TCG, lore kopírují od dob W3, spousta zvukových efektů je mi velmi, velmi povědomá atakdále. Blizzard by se mohl trochu plácnout přes kapsu a přestat se kanibalizovat.
      • Buďte rádi, že s notnou dávkou trpělivosti a vytrvalosti si ty křídla chudí lidi alespoň můžou odemknout. Jo hold, no money no funny.
    • ano, pojďme se bavit o duševním vlastnictví Blizzardu, firmě která prakticky definovala žanr action RPG, MMORPG a RTS tak jak je známe dnes
  • 20 euro? ale... ale... vzdyt za to je dopr*ele cca 25 bundlu nebo 2 nejaky rozumnejsi hry typu Kerbal a Banished ve sleve!
    • ale ja chcem hrat hearthstone. a nie kerbal ani banished. si schopny to pochopit?
    • Z velké části souhlasím, protože hearthstone je indie titul, proto si myslím, že to dost přepálili. Ale je fakt, že blizzard nikdy nebyl vydavatelství pro chudé.
      • indie? hra ZDARMA kde se dá VŠE koupit za vcelku snadno získatelnou herní měnu???? NENÍ PRO CHUDÉ *8* OMG
      • to je fakt pecka jak lidi prekrucuji vyznamy slov.. prej indie :D
      • Hearthstone nemůže být indie titul už jenom z toho důvodu, že ho vytváří Blizzard.
        • Spades
          Prakticky vše od blizzardu je indie titul, protože jim do toho Activision nekecá. Tak samo všecko od Valve a CDPR je indie.

Indie = Independent, tzn bez producenta.
          • To mi přijde jako hodně naivní představa, že by jim do toho Activision nekecal.
    • a mimo to teda, mafia 2, bioshock 2 a spec ops the line za 7,4 dolaru v novym bundlu kdo se jeste nedival https://www.humblebundle.com/
    • mě třeba single player proti AI v karetních hrách těžce nebaví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit