Přejít na výpis diskuzí
„Singleplayer sám o sobě je mrtvý“, zní z EA
9.12.2010 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Čehokoliv se ti z***i z EA dotknout, to z****í. A lidi jako Gibeau si ty jejich rozumy můžou strčit do prdele, rozumí těmhle věcem asi jako politici. to znamená vůbec. Jediný rozdíl je v tom, že politici většinou nerozumí absolutně ničemu, a pak to vypadá, jak to vypadá.
Single má svoje (velké) zastoupení v různých žánrech ze kterých MP prostě neuděláte, tečka. -
Vyskrtnout sing? Nesmysl, vim, ze sice spousta lidi hraje MP, ale na druhou stranu mraky lidi hraje SP (jako ja) a online ani MP me nezajima a nebavi.
-
Ha ha ha.. ono vyšťouchnout single je pouze přání EA. Pokud vezmu celkovou produkci EA, tak her, které přesáhnou v singleplayeru zmíněných 25hodin je veeeelmi málo, ba co hůř, sotva dosáhnou na desetihodinovou hranici. Nepočítám sportovní/závodní série, které jsou stále o tom samém.. a jsou v podstatě jen pro zaryté fanoušky (mě už prostě 53tý NFS, 97C&C a 152NHL nebaví) Ono vyvíjet nějaký silný příběh, vymýšlet věci nové a vůbec udžet hráče u hry .. to je totiž dost práce a není to jaksi ve stylu a asi politice EA. Pokud tedy šáhnu mimo EA, tak např. Assasins Creed 2 mě udržel ve hře neskutečně dlouho.. nejen díky příběhu, ale i takřka bonusech kolem jako je stavba sídla, sbírání předmětů, archievmentů.. jenže tohle dát dohromady musela být strašná práce... a do toho se holt EA nechce no.. *2*
-
"Bude to opak těch balení na jedno použití, těch pouze se singleplayerem, 25 hodinami herní doby, po nichž už není nic." >> ehm, hadam mali na mysli 5-6hod...
Inak je to len vyhovorka aby nemuseli riskovat straty koli piratstvi. Do SP je treba vlozit hodne $ koli produkcnim hodnotam inak tie ich plytke sracky nemaju vyznam. Mozno keby radsej investovali do napadu - mozno by i usetrili. Takovy Baldur's Gate mi nepride na 1 pouzitie, je to umenie ktore by chcel skoro kazdy v zberatelskej edici doma mat. Online ma nezaujima. -
U mna uz nejaky ten rok EA neexistuje, lebo kazda jedna hra co vydaju je o nicom. Svedci o tom aj fakt, ze hry od EA uz ani nestahujem. Asi to maju ako sucast protipiratskej taktiky. Vyrobime hru, ktoru ludia nebudu chciet ani len stiahnut *4*
-
-
Posledni hra od EA u me- CaC KW. To je opravdu posledni "normalni" strategie se starymi poradky. Stale jsem hledal neco, co by nahradilo Dunu, tomuto titulu se to povedlo.
-
-
Já teda nevím jak vy, ale multiplayer není vždy to na co mám chuť.
Z plejády lidí které online můžete potkat je jich více než dost spíše tím pomyslným blbem, s nímž nám hrozí srážka každý den.
Ono si spíš EA uvědomilo že udělat kvalitní SP titul je velice težké a poměr práce která do toho směřuje a zisku který ta hra potom generuje je prostě proporčně horší než když udělají miliontý druhý Call of Duty. Akorát jsou jako vždy podělaní říct to naplno. -
ja teda nevim, hry parim uz nekdy od 90. let, kdy jsem hral Golden Axe a multiplayer jsem (krom sitove LAN party) v zivote nevyuzil...
-
Tak to vyzerá, keď niekto vidí v zákazníkoch len chodiacu peňaženku. Dotyční páni, ktorí
sa pasujú na znalcov to budú opakovať dovtedy, kým sa im v rámci známeho hesla "opakovaná lož sa stáva pravdou." nepodarí presvedčiť väčšiu časť zákaznikov.
Potom už len budú dojiť svoje stádo a ak nebude cvakať dostatočne, tak sa zábava
stopne a podhodíme im niečo iné. Však sa oni raz chytia. Stačí vyrobiť raz hru a potom
raz za čas nejaký prídavok , nechsa masy tešia. A peniažky idú. Namáhať sa s kvalitným
nápadom, príbehom a zápletkami pre singel? Zbláznili ste sa, veď to by museli naozaj
niečo robiť kvalitne! A to sa v korporáciach typu EA nenosí. Ešte šťastie, že sú tu aj iní.
Otázkou je ako dlho potrvá, kým sa táto špinavá vývojarská politika nenalepí aj na
ostatných. -
-
velmi dlho to trvat nebude, kazdy rad zaraba, mne je luto skor fakt, ze hry uz nie su hry ako byvali, plne napadu, fantazie a moznosti (vetsina nie), ja osobne by som uvital fakt nejaku novu kvalitnu dungeonovku, zial neurobia tak, nikto nebude riskovat, snad niekto pride s niecim, inak ostanu iba stare dobre ale uz mnou ohrate tituly
-
-
Ten Gibeau me vazne pobavil. Ja osobne jsem se u vetsiny singleplayerovych her bavil o tridu lepe nez u multiplayeru. Jediny multiplayer hry kde jsem se fakt bavil byla Quake 3 Arena a UT. Jasne, to je otazka vkusu kazdeho z nas, ale rict, ze je singleplayer zabitej...tak tohle fakt nezeru!! Vzdyt vetsina z tech poslednich veleuspesnych her si zakladaji na singleplayeru!! No tak prosim Ubisoft...delejte si ciste jen multiplayerovy hry, v pohode. Ale nedivte se kdyby se vam nahodou business z niceho nic zacal potapet...jo a prava na Might & Magic v tom pripade predejte nekomu jinemu, kdo bude ochoten opet pracovat na nejake dalsi SINGLE M&M hre...poroucim se.
-
-
Po precteni nekolika prispevku mam pocit, ze je ten nazev clanku asi trochu zavadejici. Gibeau mluvil o ciste-SP hrach (tj. SP bez MP). Nerekl, ze se SP zrusi a bude jen MP.
A treba co-op s prateli je IMHO obrovsky tahak jinak ciste SP hry. -
-
co-op .. tahak.. to ano, ale trochu z reality života.. pokud to bude zas hra na "pár" hodin což je u EA zvykem.. tak nezájem do ní investovat.. to je lepší si pořídit konzoli, kde se s partou lidí vyřádíš daleko víc a hlavně daleko líp. A pokud to bude něco časově náročnějšího na PC a chceš to hrát v coop třeba s kámošem.. tak prostě narazíš na dobu, kdy nebude moct on, kdy nebudeš moct ty, kdy musí končit on už v sedm a ty bys hrál do desíti což je opruz.. a pokud tě tam nezabaví singl tak ta hra je v... Podle mě ztrácí EA půdu pod nohama, tak plácá nesmysly. Ztráci stabilitu ve vlajkových titulech v žánrech.. sportovní hry upadají v zájmu, v závodech je vysoká konkurence (a NFS si tak trochu poťapala jméno), MMORPG jim zrovna nedopadlo dobře, RTS.. opět převálcovala konkurence, snad ještě ty střílečky, jenže singl na pár hodin a multi.. nic revolučního.. nemít Bioware.. tak by to EA mohla u mě asi rovnou zabalit.
-
-
-
Hraju nějaké to MP skoro denně a cheatera jsem potkal naposled před rokem. Tihle 'chetaři' jsou prostě jen o tolik lepší než ty, že si to nedokážes připustit a místo pochválení nadáváš na cheatery. Nebo na pirátských serverech.
To je reakce na Srandu ob-dole.