Přejít na výpis diskuzí
„Singleplayer sám o sobě je mrtvý“, zní z EA
9.12.2010 | Aleš Smutný
74 příspěvků
-
Čehokoliv se ti z***i z EA dotknout, to z****í. A lidi jako Gibeau si ty jejich rozumy můžou strčit do prdele, rozumí těmhle věcem asi jako politici. to znamená vůbec. Jediný rozdíl je v tom, že politici většinou nerozumí absolutně ničemu, a pak to vypadá, jak to vypadá.
Single má svoje (velké) zastoupení v různých žánrech ze kterých MP prostě neuděláte, tečka. -
Vyskrtnout sing? Nesmysl, vim, ze sice spousta lidi hraje MP, ale na druhou stranu mraky lidi hraje SP (jako ja) a online ani MP me nezajima a nebavi.
-
co-op .. tahak.. to ano, ale trochu z reality života.. pokud to bude zas hra na "pár" hodin což je u EA zvykem.. tak nezájem do ní investovat.. to je lepší si pořídit konzoli, kde se s partou lidí vyřádíš daleko víc a hlavně daleko líp. A pokud to bude něco časově náročnějšího na PC a chceš to hrát v coop třeba s kámošem.. tak prostě narazíš na dobu, kdy nebude moct on, kdy nebudeš moct ty, kdy musí končit on už v sedm a ty bys hrál do desíti což je opruz.. a pokud tě tam nezabaví singl tak ta hra je v... Podle mě ztrácí EA půdu pod nohama, tak plácá nesmysly. Ztráci stabilitu ve vlajkových titulech v žánrech.. sportovní hry upadají v zájmu, v závodech je vysoká konkurence (a NFS si tak trochu poťapala jméno), MMORPG jim zrovna nedopadlo dobře, RTS.. opět převálcovala konkurence, snad ještě ty střílečky, jenže singl na pár hodin a multi.. nic revolučního.. nemít Bioware.. tak by to EA mohla u mě asi rovnou zabalit.
-
Ha ha ha.. ono vyšťouchnout single je pouze přání EA. Pokud vezmu celkovou produkci EA, tak her, které přesáhnou v singleplayeru zmíněných 25hodin je veeeelmi málo, ba co hůř, sotva dosáhnou na desetihodinovou hranici. Nepočítám sportovní/závodní série, které jsou stále o tom samém.. a jsou v podstatě jen pro zaryté fanoušky (mě už prostě 53tý NFS, 97C&C a 152NHL nebaví) Ono vyvíjet nějaký silný příběh, vymýšlet věci nové a vůbec udžet hráče u hry .. to je totiž dost práce a není to jaksi ve stylu a asi politice EA. Pokud tedy šáhnu mimo EA, tak např. Assasins Creed 2 mě udržel ve hře neskutečně dlouho.. nejen díky příběhu, ale i takřka bonusech kolem jako je stavba sídla, sbírání předmětů, archievmentů.. jenže tohle dát dohromady musela být strašná práce... a do toho se holt EA nechce no.. *2*
-
"Bude to opak těch balení na jedno použití, těch pouze se singleplayerem, 25 hodinami herní doby, po nichž už není nic." >> ehm, hadam mali na mysli 5-6hod...
Inak je to len vyhovorka aby nemuseli riskovat straty koli piratstvi. Do SP je treba vlozit hodne $ koli produkcnim hodnotam inak tie ich plytke sracky nemaju vyznam. Mozno keby radsej investovali do napadu - mozno by i usetrili. Takovy Baldur's Gate mi nepride na 1 pouzitie, je to umenie ktore by chcel skoro kazdy v zberatelskej edici doma mat. Online ma nezaujima. -
Třeba takový Dragon Age-Prameny:sám jsem ho dohrál až za takových 65-68 hodin.Mass Effect za 45 hodin,dvojku dokonce o pár hodin později.
-
Po precteni nekolika prispevku mam pocit, ze je ten nazev clanku asi trochu zavadejici. Gibeau mluvil o ciste-SP hrach (tj. SP bez MP). Nerekl, ze se SP zrusi a bude jen MP.
A treba co-op s prateli je IMHO obrovsky tahak jinak ciste SP hry. -
Posledni hra od EA u me- CaC KW. To je opravdu posledni "normalni" strategie se starymi poradky. Stale jsem hledal neco, co by nahradilo Dunu, tomuto titulu se to povedlo.
-
U mna uz nejaky ten rok EA neexistuje, lebo kazda jedna hra co vydaju je o nicom. Svedci o tom aj fakt, ze hry od EA uz ani nestahujem. Asi to maju ako sucast protipiratskej taktiky. Vyrobime hru, ktoru ludia nebudu chciet ani len stiahnut *4*
-
Já teda nevím jak vy, ale multiplayer není vždy to na co mám chuť.
Z plejády lidí které online můžete potkat je jich více než dost spíše tím pomyslným blbem, s nímž nám hrozí srážka každý den.
Ono si spíš EA uvědomilo že udělat kvalitní SP titul je velice težké a poměr práce která do toho směřuje a zisku který ta hra potom generuje je prostě proporčně horší než když udělají miliontý druhý Call of Duty. Akorát jsou jako vždy podělaní říct to naplno. -
ja teda nevim, hry parim uz nekdy od 90. let, kdy jsem hral Golden Axe a multiplayer jsem (krom sitove LAN party) v zivote nevyuzil...
-
z dnešního pohledu je to dlouhá hra
rozhodně delší než cod halo kz atd...... -
WoW je mmorpg debile ... ME je asi najdebilnejsie RPG ake som kedy videl, ovladanie jak pre male 3 rocne decko.
-
ale von ten EA je vydavatel toho Bioware *1*
-
to je dlhe?:D dlhe su hry co maju viac ako 40 hodin cisteho hrania
-
CoD 2 bol pohode, ostatne som nehral
-
velmi dlho to trvat nebude, kazdy rad zaraba, mne je luto skor fakt, ze hry uz nie su hry ako byvali, plne napadu, fantazie a moznosti (vetsina nie), ja osobne by som uvital fakt nejaku novu kvalitnu dungeonovku, zial neurobia tak, nikto nebude riskovat, snad niekto pride s niecim, inak ostanu iba stare dobre ale uz mnou ohrate tituly
-
dead space 1 byla hodně dlouhá hra mě to trvalo dobrých 15 plus hodin
-
ja si zas myslim, ze MP nie je o nic tazsi nez SP, ba niekedy prave naopak, a hlavne vsetko zalezi na hre, od autorov hry a na samotnych hracoch, aka je MP ci SP cast hry, niekomu je v tej a tej hre lahsi MP niekomu SP, vynimku tvori ciste MP tituly, ci ciste SP tituly
Ja osobne nedam dopustit na SP cast hier, skratka dobremu putavemu pribehu sa nevyrovna ani MP mania, je dobre si obcas zahrat aj s inymi ludmi, to neberiem, ale aby som hraval iba s ludmi proti ludom cisto MP, to radsej siahnem po starsich hrach, ked inej moznosti nebude a prejdem nanovo hry, ktore som uz mozno aj davno zabudol, ako nonstop MP action -
Tak to vyzerá, keď niekto vidí v zákazníkoch len chodiacu peňaženku. Dotyční páni, ktorí
sa pasujú na znalcov to budú opakovať dovtedy, kým sa im v rámci známeho hesla "opakovaná lož sa stáva pravdou." nepodarí presvedčiť väčšiu časť zákaznikov.
Potom už len budú dojiť svoje stádo a ak nebude cvakať dostatočne, tak sa zábava
stopne a podhodíme im niečo iné. Však sa oni raz chytia. Stačí vyrobiť raz hru a potom
raz za čas nejaký prídavok , nechsa masy tešia. A peniažky idú. Namáhať sa s kvalitným
nápadom, príbehom a zápletkami pre singel? Zbláznili ste sa, veď to by museli naozaj
niečo robiť kvalitne! A to sa v korporáciach typu EA nenosí. Ešte šťastie, že sú tu aj iní.
Otázkou je ako dlho potrvá, kým sa táto špinavá vývojarská politika nenalepí aj na
ostatných.