Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deathfish
    Zajímavé, asi se jim na to všichni vysrali a tak neměli nikoho, kdo by jim o těch bugách (buzích?) řekl *1*
  • Veny
    9-11.9.
  • deathfish
    A to bylo někdy teď ten free víkend? Pokud to bylo třeba minulý měsíc, tak je to škoda. Člověk by si myslel, že ty hlavní bugy už odstranili po takové době.
  • Veny
    Remcam, no... mam nahráno 1.5 hodiny. Půl hodiny bylo samotný hraní, další půl hodiny jsem zjišťoval, proč se mi neukládá nastavení grafiky a zbytek jsem strávil běháním od posledního chcekpointu na místo, kde se po animaci hra zasekla a pro rejpaly ne, nejsem jediný s tím problémem a ano, asi stovka dalších her mi na mojí mašince běží bez problémů.
    Princip hry může být fajn, pominu-li, že je to vykradený far cry. Jen je to prostě nedodělanej šit :D
  • Hraješ zdarma a ještě remcáš, "koukejte se soudruhu zařadit do fronty" :)

Co si budem povídat, hra je sraczka a to jsem to zkoušel hrát na 3x, nejhorší je, že to nemá snad ani jeden aspekt, který by se dalo vyzdvihnout. - tedy pokuď nebudem brát v potaz enormní hype kampaň, která nás měla navnadit na top střílečku roku.
  • DLC, prology, updaty. Ach jo *9*
  • Dohrali to bez problemu, protoze na bugy kadi pes.
  • Veny
    Pff... místo vydávání DLC by měli radši opravit tu hromadu bugů. Měl jsem tu čest si "zahrát" během free víkendu a takový odpad bych něchtěl ani zadarmo, natož abych přikupoval DLC.
    Šťastní ti, kteří dohráli hru bez problémů. Věřím, že pro ně to byl solidní zážitek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit