Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Tešil jsem se na tuhle hru. Jenom je škoda, že hra nemá nějakou menší příběhovou kampaň.

  • KrPa

    tak po zklamani s Homeworldem III a ted i s Sins of a Solar Empire II mi zbyva jen Falling Frontier, a tam moc neverim ze jeste stihne konec 2024

    • Derp_1337

      Nevím, jestli bych SoSE2 označil zrovna za "zklamání". Je to slušná hra. Na Steamu momentálně 87%. 

      Ta absence kampaně zamrzí, ale je to 4X hra, takže tady by to neměla být až taková velká chyba.

      • KrPa

        pro me z hlediska nejake pribehove kampane

        • To je jako stěžovat si, že Crusader Kings, Civilizace, Rimworld nebo Total Wary nemají kampaň (nepočítám Warhammer sérii).

          Navíc kampaň byla u Sins 2 přislíbena ve formě DLC, takže časem bude.

          Zajímavý je, že na Metacriticu má hra od recenzentů 78 a od uživatelů 8.9. Recenzenti jsou tentokrát mnohem přísnější. A skoro bych řekl, že fakt zbytečně.

          PC Gamer udělil Sins 2 87, recenze je mnohem detailnější a působí  o dost přesvědčivěji, takže já jsem vlastně dost nadšenej a prodali mi to.

  • ZOLLINO

    bez kampane mne ty hry nejak nebavi... mozna uz nemam fantazii nebo energii si vymyslet vlastni story jak kdyz mi bylo 10 let

  • CerVus

    No, ty rotující planety mi rozbíjí strategii z jedničky. Tam stačilo na klíčové body postavit do cesty útočníkům dvě vesmírné základny, které zvládly rozsekat většinu nájezdu než přiletěla obranná flotila. Toho času někde farmící levly. 

    Ale jsem zvědavý jestli budou užitečné i menší lodě. V jedničce to vždy skončilo na flotile sestávající z hlavních lodí v datadisku doplněné titánem. 

    • MATYNIKY

      Taky jsem tak hrál první díl, což byla škoda, že ty menší lodě byli k ničemu.

       Teď jsem se o víkendu vrhl na dvojku a jel stejnou taktiku. Flotila ze šesti velkých lodí a napadl jsem první planetu kde měl jen obranou bázi a několik obranných kanonu. Nedalo se to ustřílet a tak jsem jednu po druhé stahoval pryč. Tak jsem začal vyrábět křižníky,od každýho deset a vrátil se. Během chvilky jsem vše zničil. 

      Ta hra je ale o dost komplexnější,velkou roli hrají i sloty na vylepšování bitevníků, obranných bázi nebo planet.

       Prijde mi i těžší, jelikož jsem ignoroval diplomacii,tak ostatní frakce uzavírali spojenectví a paj mě spolu napadali

      • Derp_1337

        Tak stejně nevybalancovaná je i Stellaris.

        Před patchem 3.7 tam v pozdějších fázích hry všichni hráči stavěli mono flotily z Bitevních lodí vyzbrojených Neutronovýma kanónama. Po patchi 3.7 teď pro změnu všichni staví mono flotily z raketových Křižníků.


        Někde jsem četl drb, že před patchem 3.7 vývojáři vyděli na Youtube video od jednoho streamera, který udělal nádhernou tabulku od nejlepších zbraní až po ty nejhorší. A tak to vývojáři v patchi celé obrátili (hodně nerfli silné zbraně a hodně bufnuli ty slabé zbraně a lodě).

    • Derp_1337

      Pozdější části hry jsou vždycky o těch kapitálkách. A různé mini lodě, které člověk využíval ze začátku, jsou téměř k ničemu. To není neobvyklého u vesmírných strategií.

  • Jako u každého pokračovaní mne zajímá jak je to v porovnání s prvním dílem a o tom jsem tam bohužel, jak už tady bývá zvykem, nenašel ani čárku a text je natolik obecný, že kdybych nevěděl, že recenzujete 2, tak prakticky vše pasuje i na jedničku, včetně blbého tutoriálu a absentující kampaně, tak nějak nevím jestli autor hrál předchozí díl nebo ne.

    • tuco

      Dvojka je lepsi jednicka, coz mi osobne staci.

      • Už jsem si dohledal lepší info a je to tak, nic dramatického se neměnilo, jen tu a tam drobnější změny a facelift grafiky a UI. Ale že tohle není v recenzi mi přijde docela blbé. Potom mi to tedy přijde podhodnocené a stížnost na kampaň je taky mimo, když tyhle hry ji prostě nemají.

  • Stellaris je o ničem. Doporučuji "terra invicta" když už.

    • Derp_1337

      Díky za tip.

      Nevíš, jestli u Terra Invicta někdy v brzké době bude končit ten Early Access?? Nerad hraju nedodělané a nevybalancované hry... 😐

      • To netuším, ale tipuji že EA nebude končit brzy. Balancem se netrap, ta hra ti dovoluje zkoumat spoustu slepých vývojových větví (Zkrátka špatné technologie, od kterých si třeba v určité fázi lidé dost slibovali, jak jsem pochopil.) A v tom je ta krása. Je to ale v poho hratelné. Stejně první hru provalíš, tak zjistíš jestli počkáš déle nebo restartneš a uděláš lépe :-)

  • Hrál jsem teda jen jedničku, ale z toho co vidím a čtu o dvojce, tak mi přijde, že ve světě kde máme Stellaris tohle nemá šanci... Nebo aspoň pro mě nevidím jedinej důvod proč bych chtěl hrát radši Sins 2

    • tuco

      Ten duvod je a jak pise kolega nize, Stellaris je jina hra, ktera stoji na ekonomice, kdezto Sins na bitvach. 

    • Derp_1337

      Tak ne každý chce investovat STOVKY eur do Stellaris a všech jeho DLC či různých Season Pass.

      Ale jestli jsi jeden z těch lidí, co do Stellaris nacpal stovky eur, tak to logicky pro tebe bude lepší než Sins 2 za 39€. 😉


      Jinak to jsou trochu odlišné hry, takže to určitě ocení i lidé, co si na chvilku chcou odpočinout od Stellaris.

      • Tak ono stačí základní hra o zbytek se postarala komunita a její módy, které jsou mnohdy lepší než miliarda placených dlc.

        • Derp_1337

          Problém s mody k Stellaris je ten, že různé mody jsou určené pro různé verze hry. To snad ani nejde, aby jsi na jednu verzi hry nainstaloval všechny dobré mody, ne?

          A ještě je problém s kompatibilitou modů, kdy některé navzájem nefungují.

          • Njn nelze mít všechno 


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit