-
mě spíš udivuje, že autor recenze pozná na hře, na kolik cenově vypadá. jako že si autoři nemůžou říct o 20 eur? mimochodem na gamesech je protlačovaný GOG a tam stojí 20 dolarů. na 20 dolarů (15 eur) už ta hra vypadá? tedy přeci jen to už je skoro 150,- rozdíl, což je řekl bych dost... o tom však recenzent mlčí :)
-
Bral bych opak. I u luxusního zboží se řeší cena a jaký zážitek máš za danou cenu. Dělají to v Top Gearu a dokonce u módy.
Navíc je to recenze v daném čase s danou cenu. Tedy zpětně si můžeš přečíst jak to bylo a navíc podle ceny se lidí také rozhodují. -
A já bych byl ještě pro volnější "pravidla" recenzí. Recenze má vyjadřovat autorův osobní názor. Pokud nepíše vyloženě nepravdy a nesmysly, tak ať zohleňuje klidně i to, že ve hře je moc červený barvy a on nemá rád červenou.
-
Já bych v recenzi například cenu nezohledňoval vůbec, časem stejně spadne na úplně jinou hodnotu a recenze ztratí na aktuálnosti.
-
Nechápu zohlednění ceny jen u vybraných titulů.
Když už do konečného hodnocení spadá i cena není spravedlivé aby to bylo u všech her?