Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VortexCZ
    Ať tam nejdřív dosadí prodavače, který budou mít všeobecný přehled a ne jen o PC scéně, případně jen PS3/Xbox. Když tam přijde máma, co chce koupit synovi hru. Většinou jí je nabídnutá buď fifa, nebo nhl. Nikdy se prodavač nezeptá na zájmy, koníčky, věk...
    • Chim
      Možná už je na čase si začít hry kupovat sám, bez maminky.
      • VortexCZ
        Tahle zakaždoucenuvtipná reakce nemá nic společného s problémem, na který upozorňuju. U vás v ghettu, je možná běžné, že se předškolní děti poflakují do tmy venku, ale všude jinde to běžné být nemusí.
  • Jack1947
    Síť herních obchodů ,Wuut??? *8* *13* *12* *7*
  • prodejní řetězec Hráč je daleko lepší :P
    • tomocz
      Hráč... to je takový to, jak tam prodávaj hlavně hry v polštině a němčině v pochybných futrálech a tak?
    • Nevím jak jinde, ale u nás je taky daleko dražší než JRC, pokud mluvím o kamenných obchodech. Některé ceny jsou tam opravdu neskutečné...
      • a to už JRC má hry tak o 100-200 dražší než jinde
  • Tak som zvedavý čo to spraví s Brlohom. Bola by škoda ak by po 20 rokoch začali nejaké manažérske ofajče a "reštrukturalizácia" ...
    • Too late... Brloh je uz len obchod kde zhanas tovar, vsetko podstatne je uz pod nazvom Funtastic
  • jediná věc která by mě nalákala jet do kamenného obchodu jsou steam poukázky....
    • Pokud bydlíš někde v řiti u tří studánek, tak lze pochopit. A ano vyřizování v e-shopu nebo dnes standardně rovnou zablbnout přes Steam je tisíckrát pohodlnější. Ale tak deset let zpátky to byla doba, kdy se tyhle pobočky zvlášť ve městě stávaly docela vděčným návštěvným místem nejednoho hráče. Takový ty nájezdy lidí z hecu, co obhlíželi regály a slintali nad novinkama a slevama a nad tím, co by si jednou chtěli koupit a občas taky něco koupili. Navíc sis mohl ochytat plejstejšn 2 a to bylo něco, kámo.
      • před 10 lety spíš PS3, ten měl release 2006.. letí to co
  • Radkaa
    Už si ani nepamatuji kdy jsem naposledy koupila hru v krabičce. *15*
    • Wicther 3 měl už v základu moc pěknou krabici, s manuálem, mapou, bonusy
      • Za par dni je z toho stejne jenom dalsi chytac prachu...
        • mami, ty chodíš na games? *1*
          • *14*
      • Radkaa
        Fantasy nehraji.
  • taky sem kupoval uz pred nakejma rokama kdiz visel duke nuke 3d xD to byli casi ale proboha lidi je rok 2015 dneska kupuju jen limit edice kdiz tam neco je dobreho a to si obednavam prez internet a hesky mito dovezou az domu a vite proc protoze je rok 2015 a ne rok 1995 kdiz ste si museli dojit do obchodu pro hru sorry za cz
    • To je sice pravda, ale když je tam ta možnost hru jim prodat a na protiúčet si koupit jinou...občas toho využiju, i když mám nejbližší jéercéčko 50 km (kolikrát se mi nechce čekat a hru musím mít "hned" :)) ačkoliv je pravda, že teď mě celkem nakrkli se snížením slev pro věrný zákazníky, dřív bylo 5%, 10% a 15%, kdežto nedávno to zkrouhli na 3%, 5% a 10%. Těch patnáct bylo docela dobrejch, i když je taky počítali až po započítání protiúčtu.
  • v Brlohu sa to už pokazilo odkedy ich kúpili češi..zamestnanci zarabaju o dost menej. A dobrí odchádzajú...
    • A ted jsme si jeste ke vsemu vzali Vujtka zpatky. Cerne casy pro sk, jen co je pravda.
      • ...na druhej strane - dostali ste Babisa... ;)
    • chudáci slováčci, zase oběť zlých čechů...
  • Hry v krabici jsou mrtvé, daleko není doba, kdy nepůjdou koupit vůbec. Krabice jsou vhodné pouze na chytání prachu a nebo nad nimi třít úd.
    • To tezko, hry dnes bezne maji 50GB a i v mnohem civilizovanejsich zemich nez jsme my ma mnoho lidi chaby net, se kterym by to stahovali nekolik dni. Je to sice na ustupu, ale u soucasne generace konzoli to zcela jiste nevymizi.
  • JRC je cool, dobrá barva obchodu a u nás vždy takovej vlasatej hypík, ze kterým kecám o CoDu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit