Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak z 2. bodom as súhlasím, komu honí ego Veskoslav? Jedine Veskoslavovi.
  • Hmm, jenom jestli je přiznání, že chodím do práce povyšováním... Raděj bych se povyšoval tím, že chodím pořád do školy. :( *14* *5*

edit: aby to někdo blbě nepochopil - chodím do práce ale raděj bych se povyšoval tím, že chodím do školy *2* a nejsem vaskoslav
  • Taková šokující zpráva, asi nebudu moct spat, málem mně prdla cévka. *6*
  • +1 , ešte dodám, že ono to je vadšinou takto - nie že to mám a potrebujem to ukázať ale strašne by som to chcel tak o tom aspoň budem stále písať a možno mi aspoň bude lepšie.
  • Ne, to jistě ne. Sorry, pokud jsem to špatně vysvětlil.

Prostě bych rád zavedl termín "veskoslav" a sloveso "veskoslavovat" jako označení pro někoho, resp. činnost, kdy daná osoba naběhne do diskuze, celou její pointu rychle smete a dodá něco na styl:
    "pracující člověk jako já..."
    "... a na to mám sex"
    atd.

Prostě zbytečné zdůrazňování naprosto všedních věcí, velmi pravděpodobě za účelem ukázání "Já to mám a vy ne!" vůči jiným uživatelům.
  • počkať počkať to akože Veskoslav@tiscali.cz = CainPullo@tiscali.cz + ten Gerald?
  • Takže seznam Veskoslavů:
    1. Práce-Veskoslav -> ten týpek s Geraltem v avataru
    2. Sex-Veskoslav -> Veskoslav
    3. Práce-Veskoslav 2 -> CainPullo

Tak co? Kdo bude další, kdo se nám povýší použitím běžné věci?
  • To se bude zase s torrentu kourit. *3*
  • Ja si to objednal prave z duvodu okurkove sezony. Zda si to za plnou cenu poridim i na podzim je ve hvezdach. Preju zabozroutum hodne stesti na predvanocnim trhu. Snad se rodicum a prarodicum po koupi CoD pro sva ditka pod vanocni stromecek vylihne v penezenkach dalsi tisicovka na Far Cry 3. *6*
  • Kdo říká že si je bude kupovat *1* *15*
  • Já nevim jak recenzenti,ale u mne prezentace naopak vyvolala zájem (a ne prsama to nebylo),hlavně strukturou děje
  • Tak si ty hry nekupuj hned jak vyjdou a jeste usetris penize ;)
  • Izmæl
    Tyve, už teď nevím, jak to budu v listopadu stíhat (Most Wanted, Black Ops 2, Absolution, AC III) a teď ještě přihodí Far Cry. Uf, to bude náročnej měsíc.
  • přesně tak *5*
  • Paul_cz
    Takže listopad Hitman, AC i FC. Aspoň že to Dishonored vyjde (snad) o měsíc dříve.
  • Mě spíš přijde že si po prezentaci na E3 nejsou tak jistý výsledkem a než aby "nepřehlédnutelnou" hru vydali v čase herního sucha, vydají ji v době předvánočního frenzy, kdy půjde na dračku všechno co je nový bez ohledu na to jak to dopadne u recenzentů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit