Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady jsem našel dobre gamplaye na crysis 3. http://crysis3.cz/
  • Takže seznam Veskoslavů:
    1. Práce-Veskoslav -> ten týpek s Geraltem v avataru
    2. Sex-Veskoslav -> Veskoslav
    3. Práce-Veskoslav 2 -> CainPullo

Tak co? Kdo bude další, kdo se nám povýší použitím běžné věci?
    • Že má Getralt prácu? Šak je zaklínač!
      Ale veskoslav mi furt pripomína brblavého Vencu Veškrna, zrejme by ten Irán rozobamili, len taký fukot.
    • Tak z 2. bodom as súhlasím, komu honí ego Veskoslav? Jedine Veskoslavovi.
    • Hmm, jenom jestli je přiznání, že chodím do práce povyšováním... Raděj bych se povyšoval tím, že chodím pořád do školy. :( *14* *5*

edit: aby to někdo blbě nepochopil - chodím do práce ale raděj bych se povyšoval tím, že chodím do školy *2* a nejsem vaskoslav
    • počkať počkať to akože Veskoslav@tiscali.cz = CainPullo@tiscali.cz + ten Gerald?
      • Ne, to jistě ne. Sorry, pokud jsem to špatně vysvětlil.

Prostě bych rád zavedl termín "veskoslav" a sloveso "veskoslavovat" jako označení pro někoho, resp. činnost, kdy daná osoba naběhne do diskuze, celou její pointu rychle smete a dodá něco na styl:
        "pracující člověk jako já..."
        "... a na to mám sex"
        atd.

Prostě zbytečné zdůrazňování naprosto všedních věcí, velmi pravděpodobě za účelem ukázání "Já to mám a vy ne!" vůči jiným uživatelům.
        • Shaker
          hlavne, ze ty se drzis pevne diskuze na dany tema... nazory veskoslava mi prijdou daleko stravitelnejsi a kvalitnejsi nez kydy tvoje a tobe podobnych jako troll, jejdasek a takovyhle paka.
        • +1 , ešte dodám, že ono to je vadšinou takto - nie že to mám a potrebujem to ukázať ale strašne by som to chcel tak o tom aspoň budem stále písať a možno mi aspoň bude lepšie.
  • oktavius66
    Listopad bude teda zase hrami přesraný měsíc. *1* Ani nevím na co se mám těšít dřív a víc. Asi ten Far Cry a Black Ops 2 zbytek stáhnu a bude... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit