Přejít na výpis diskuzí
Skončilo Google Shoot View, střílení po fotkách skutečných lidí
14.12.2011 | levis
37 příspěvků
-
Nic proti videu nebo hře, nebo co to bylo, ale toto může pustit do éteru jen řádný pitomec. Tolik porušení pravidel, jak autorských práv, tak těch morální, to se jen tak nevidí... a hodit na ještě ktomu world wide na web? Kardinální blbost :)... ti budou rádi, když z toho vyjdou s čistym hrbem... Holanďani! Už to nehulte! *3*
-
Proč o té hře tiscali nenapsala když byla funkční?Rád bych ji v té době znal,mohlo by to být dobrý
-
Náhodou, docela ten trailer pobavil. *1*
-
Hraju hodně střílečky mi fakt nevaděj, ale tohle už mi přijde opravdu trochu moc ujetý tak nějak si nedovedu představit, že bych si večer doma sedl a přez zaměřovač zbraně bych se koukal třeba na orloj. *11*
-
hlavne ze sa nitko nestazuje na to mnozstvo informacii ktore google spravuje ci uz tie necenzurovane fotky, vase maily a vsetko ! BIGBROTHER
-
-
Niekto ťa núti to Googl poskytovať?
-
-
Celkem my vadi jak nekdo tvrdi ze by se nejake strilecky meli zakazat a na nove kolem 3 pm nejaky silenec rozsekava sekackem na maso svou obet a nikomu to nevadi ze se na to koukaj deti.
-
No a co potom ta funkce v mapách na seznamu?
Kdo nezná, tak na Mapy.cz najeďte třeba Prahu a do vyhledávání napište "iddqd" a kdo si chce víc "zařádit", tak za "iddqd" přidejte ještě "idkfa":).
Podle mě jde o stejný princip. Jde o reálná města, ve kterých žijí lidé.:) -
-
Dam si do vyhladavacu Prahu, potom iddqd a nic? Uz to zrusili alebo mi nieco uniklo? :)
-
-
Musis to natukat na klavesnici, ne zkopirovat
-
Nevim, jestli to funguje ve všech pohlížečích. Jediný, co mě napadá, tak jestli si po napsání iddqd nezmačknul enter. Jen tam napiš iddqd idkfa a mělo by se to tam objevit.
Samozrejmě nemusíš vyhledávat Prahu, místo není důležitý.:) -
mě tam skočilo letadlo a po druhém "cheatu" se na letadle objevil zelenej jakoby zaměřovací kříž ale tím to končí nepřišel jsem na to jestly to dělá neco dalšího...
-
-
Tak zkus sipky + ctrl ;)
-
-
No lol xD ale mohly tm dát aspoň exploze :)
-
-
-
Mě to funguje :)
-
-
Pravda pravda, taky už mě to napadlo. Seznam má štěstí, že není celosvětový a že lidem v ČR je to očividně jedno. A nebo to ještě nezjistil žádný redaktor z televize Nova, který by to jistě podal velice šťavnatě a nezapomněl by při té příležitosti očernit celý herní průmysl.
-
-
já bych k tomu ještě přidal, že na mapách "umírají" anonymní lidi, zatím co v GSV ti lidi mají tvář aneb citát "Smrt jednotlivce je tragédie, smrt miliónů je statistika." platí. a ještě taky, že obstarat si bombardér a bomby je o dost obtížnější než obstarat si zbraň.
-
-
-
Že se radši nestaraj o něco užitečnýho a serou se do her, no a co že se tam střílí do lidí?! Je to prostě hra, ve filmech taky střílej lidi a nikomu to nevadí :)
-
-
Ve filmech se nechaj lidi střilet za peníze, to je docela rozdíl (dělat to nemusej).
-
Jenže tohle jsou reální lidé, nevim teda jak ty, ale kdyby náhodou byl ve streetview vyfocený náš barák s rodinou, která zrovna dělá něco na zahradě a někdo by si do nich, byť jen ve hře, střílel, rozhodně bych z toho dobrej pocit neměl.
-
-
Mno jestli domě někdo střílí na PC v nějaký stupidní hře je mi fakt uplně jedno hele :)
-
Dokud tvou rodinu někdo skutečně nenacpe do monitoru tak by ti to mělo být jedno.
-
-
reakce burana a hlupáka
-
-
Spíš někoho kdo chápe že je jedno jak ty jedničky a nuly vypadají pořád je to jen jako.
-
-
Ok, díky, že mi říkáš, co by mi mělo být jedno a co ne. Asi si tě zaplatím, jako svého guru.
-
-
Ty seš ten kdo to přehání.
-
-
on totiž nepatří do Bratstva Kočičí pracky!
-
-
-
-
-
-
Ale no tak. Svět je jedno velké válečné pole a oni si hrají na školku.
-
Som zvedavý kedy ukončia reálnu streľbudo ľudí.
-
-
Tak toto by som aj ja rad vedel.. virtualne strielanie deti a civilistov (nieze by som mal potrebu ;) je nepripustne ale vybombardovat a rozstrielat ich v realnom svete = ziadny problem..
prasivy farizeji *12* -
-
moral fag
-
-