Přejít na výpis diskuzí
Skončilo Google Shoot View, střílení po fotkách skutečných lidí
14.12.2011 | levis
37 příspěvků
-
Ve filmech se nechaj lidi střilet za peníze, to je docela rozdíl (dělat to nemusej).
-
Nic proti videu nebo hře, nebo co to bylo, ale toto může pustit do éteru jen řádný pitomec. Tolik porušení pravidel, jak autorských práv, tak těch morální, to se jen tak nevidí... a hodit na ještě ktomu world wide na web? Kardinální blbost :)... ti budou rádi, když z toho vyjdou s čistym hrbem... Holanďani! Už to nehulte! *3*
-
Musis to natukat na klavesnici, ne zkopirovat
-
Spíš někoho kdo chápe že je jedno jak ty jedničky a nuly vypadají pořád je to jen jako.
-
reakce burana a hlupáka
-
Proč o té hře tiscali nenapsala když byla funkční?Rád bych ji v té době znal,mohlo by to být dobrý
-
Niekto ťa núti to Googl poskytovať?
-
Náhodou, docela ten trailer pobavil. *1*
-
Nevim, jestli to funguje ve všech pohlížečích. Jediný, co mě napadá, tak jestli si po napsání iddqd nezmačknul enter. Jen tam napiš iddqd idkfa a mělo by se to tam objevit.
Samozrejmě nemusíš vyhledávat Prahu, místo není důležitý.:) -
Mno jestli domě někdo střílí na PC v nějaký stupidní hře je mi fakt uplně jedno hele :)
-
on totiž nepatří do Bratstva Kočičí pracky!
-
No lol xD ale mohly tm dát aspoň exploze :)
-
Ty seš ten kdo to přehání.
-
Tak zkus sipky + ctrl ;)
-
Ok, díky, že mi říkáš, co by mi mělo být jedno a co ne. Asi si tě zaplatím, jako svého guru.
-
Hraju hodně střílečky mi fakt nevaděj, ale tohle už mi přijde opravdu trochu moc ujetý tak nějak si nedovedu představit, že bych si večer doma sedl a přez zaměřovač zbraně bych se koukal třeba na orloj. *11*
-
mě tam skočilo letadlo a po druhém "cheatu" se na letadle objevil zelenej jakoby zaměřovací kříž ale tím to končí nepřišel jsem na to jestly to dělá neco dalšího...
-
Mě to funguje :)
-
hlavne ze sa nitko nestazuje na to mnozstvo informacii ktore google spravuje ci uz tie necenzurovane fotky, vase maily a vsetko ! BIGBROTHER
-
Dokud tvou rodinu někdo skutečně nenacpe do monitoru tak by ti to mělo být jedno.