Přejít na výpis diskuzí
Skončilo Google Shoot View, střílení po fotkách skutečných lidí
14.12.2011 | levis
37 příspěvků
-
moral fag
-
Dam si do vyhladavacu Prahu, potom iddqd a nic? Uz to zrusili alebo mi nieco uniklo? :)
-
já bych k tomu ještě přidal, že na mapách "umírají" anonymní lidi, zatím co v GSV ti lidi mají tvář aneb citát "Smrt jednotlivce je tragédie, smrt miliónů je statistika." platí. a ještě taky, že obstarat si bombardér a bomby je o dost obtížnější než obstarat si zbraň.
-
Jenže tohle jsou reální lidé, nevim teda jak ty, ale kdyby náhodou byl ve streetview vyfocený náš barák s rodinou, která zrovna dělá něco na zahradě a někdo by si do nich, byť jen ve hře, střílel, rozhodně bych z toho dobrej pocit neměl.
-
Pravda pravda, taky už mě to napadlo. Seznam má štěstí, že není celosvětový a že lidem v ČR je to očividně jedno. A nebo to ještě nezjistil žádný redaktor z televize Nova, který by to jistě podal velice šťavnatě a nezapomněl by při té příležitosti očernit celý herní průmysl.
-
Tak toto by som aj ja rad vedel.. virtualne strielanie deti a civilistov (nieze by som mal potrebu ;) je nepripustne ale vybombardovat a rozstrielat ich v realnom svete = ziadny problem..
prasivy farizeji *12* -
Celkem my vadi jak nekdo tvrdi ze by se nejake strilecky meli zakazat a na nove kolem 3 pm nejaky silenec rozsekava sekackem na maso svou obet a nikomu to nevadi ze se na to koukaj deti.
-
No a co potom ta funkce v mapách na seznamu?
Kdo nezná, tak na Mapy.cz najeďte třeba Prahu a do vyhledávání napište "iddqd" a kdo si chce víc "zařádit", tak za "iddqd" přidejte ještě "idkfa":).
Podle mě jde o stejný princip. Jde o reálná města, ve kterých žijí lidé.:) -
Že se radši nestaraj o něco užitečnýho a serou se do her, no a co že se tam střílí do lidí?! Je to prostě hra, ve filmech taky střílej lidi a nikomu to nevadí :)
-
Ale no tak. Svět je jedno velké válečné pole a oni si hrají na školku.
-
Som zvedavý kedy ukončia reálnu streľbudo ľudí.
-
mohol to byt relaxsacny prostriedok. Nekdo ta nastval tak z by si ho zabil? Sadnes za komp najdes si ho na mape vypalis don 20 zasobnikov a hned je lepsie:)
-
mohla byt sranda skoda ze su tam tie licencne problemy
-
"casto v mistech, kde opravdu ziji, nebo se pohybuji" :)) to znamena, ze krome techto mist tam bylo i usti nad labem ? :))))
-
sakra to sem se o te hre musel dozvedet az tedka?? na street view sem nasel svoji matku a chtel bych si strelit
-
hmm tak jdeme zase strilet lidi do ulic *5*
-
fuuuuj to je smrad