Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chaloši si koledujú :) Raz urobia prešlap a potom neskôr zistíme, akí poďobaní, obézni tajtrlíci to vlastne sú :)
  • Rejsek
    Na tyhle anonymni a podobne blbecky, bych zridil stejne anonymni a specialni policejni komando, ktere by melo moznost bez soudu a anonymne poskodit jejich zdravi, tak jak oni poskozuji druhe a kazi lidem zabavu. Pak je bez jakehokoliv jineho trestu zanechat na miste s prislibem navratu, za opetovne zkouseni podobnych veci.
    • kamo tak tebe a tebe podobnym by som radsej zobral volebne pravo
  • Obvinit z terorismu a podle toho k nim přistupovat. Na věk bych nehleděl. Věk je jen chabá výmluva společnosti. Plná trestní odpovědnost by měla být nejméně od 10 let věku.
    • Inspirace Íránem nebo Skotskem?
      EDIT: narážím na hranici trestní odpovědnosti.
      • skor amerikou, tam je terorista aj ten co ma pomaly nespravny nazor na ich prezidenta. Ze teroristi za to ze par dni nesieli herne konzole...
        smutne je ze mozno vdaka takymto ludom ako Zetko/Lokus mozme dopadnut rovnako ako v amerike alebo rusku, kde sa v ramci "vseobecneho bezpecia" bude osekavat sloboda jedincov az do takej miery ze sam Orwell by sa mohol inspirovat.

ja osobne som zastancom uplne minimalnej regulacie netu, kludne aj za cenu ze by bol napr steam dole kazdy druhy den (aj keby nemal offline mod). Konzoliste maju smolu ale na PC je kopec content aj offline (stiahnes z torrentov). Imho robi sa z toho zbytocny strasiak, drama a senzacia, zhrunul by som to asi nasledujucou vetou "deti v afrike nemaju co jest a tu ludia placu ze im nesiel 2 dni xbox/ps4" je to fakt na zasmiatie :)
        Ja osobne som bol bez PC skoro 2 tyzdne cez sviatky a neumrel som.
        • Teroristama bych je nenazval ale svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého.
          A proto bych je exemplárně potrestal.
        • Konečně trochu rozumný pohled na věc *4* .
          • Temi detmi v africe to totalne zabil. Deti v africe maji hlad protoze rodice maji dalsich sest potomku. Deti v evrope hlad nemaji protoze se jeste nenarodily.
            Napsal to spravne jen ten argument proste nesnasim.
            • stejne je vsechny prochlastaji, takze prachy vrati z5 do systemu
            • "deti v afrike" som pouzil len na kontrast s tym ze ked niekomu nejde konzola par dni tak sa nic strasne nedeje.
              Inak africania robia asi nieco zle, lebo u nas ked potmavsi maju 6deti, ziju sice v chajde ale chodia im tucne socialne davky :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit