Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tahle hra bude jeste vetsi fail nez SWTOR. Po deseti hodinach v bete konstatuju ze ta hra je doslova tragicka snad ve vsech smerech.
  • Nebavilo mě to. Neni to tEoS. WoW má zábavnější questy a SWTOR lepší dialogy. Nehledě na příběh na kterej sem v open betě prakticky nenarazil. Prakticky jinej quest nez zabij tyhle a tyhle sem nedelal. Mozna je to jen tou startovni lokaci, ktera nestoji za nic. Taky bych mel zminit ze sem nenarazil na zadnej otevrenej svet, jenom ostrovy ze kterych se musi vyquestit. Ale to bude kvuli tomu ze je to beta. Zatim nic moc... aspon tvorba postavy je super. *7*
  • Dle počtu komentářů dnes Vávrovo dílo zastínilo všechny ostatní články *15*
  • Mechanismy ;)
    • Nemrač se furt.
  • Hrál jsem o jednom beta víkendu a musím říct, že hra se mi hodně líbí. Je teda fakt, že mám rád TES hry (Morrowind, Oblivion, Skyrim) a nejsem si jistý, jak na hru hledí ostatní hráči, co neznají TES svět, ale snad tomu také dají šanci.
    Po grafické stránce tomu nemám co vytknout, na maximální nastavení to vypadá dobře a náročné na výkon to není.
    Co musí doladit jsou hlavně animace boje na blízko, tam to trochu drhne, zato vývoj postavy a levelování je hodně dobře zmáknuté.
    Questy jsou celkem rozmanité a neplnil jsem žádný který by byl, zabij xy nestvůr nebo přines xy něčeho a pod.
    • Animace? Na to zapomeň. Špatné animace jsou trademarkem TES her...
  • Jediný problém - príšerky nedávajú hráčom žiadny damage. Tupá mlátička kde sa na začiatku hry nedá zomrieť.. V takom GW 2 vás pri levelovaní mohli dať mobovia aj na 4 rany :-P
    • No nevím, v GW2 je levelování taky hodně easy, asi jako v každé hře, ESO v tomto nikam nevybočuje.
      • Ale to neznamena, ze je to spravne..
  • thumb up pro 1 shot stealth kill :)
    • Náhodou je to mnohem lepší než nějaké přiblblé soubojové systémy starých mmo. Neviděl jsem moc MMO kde by musel hráč mířit a ještě méně kde by mohl sejmout potvoru jedním stealth šípem. Podle mě to je přesně to co je Skyrim. To co je pro TES příznačné. Ne jako v mnoha MMO kde stealth zabíjení ztrácí smysl, protože nelze žádnýho moba zabít ve stealthu na jednu ránu pokud to neni kanec-level 1. Postavy assassinů jsou tak naprosto směšné, protože vlastně nikoho nezabijou. Je směšné když se postava ze zadu přiblíží k nepřítely, chce ho podříznout a jemu to ubere jen čtvrt života, to pak neni žádná sranda bejt vrahoun když nejde zabít potichu jednou ranou.
      • Jenže v tomto videu v podstatě zabíjí kance lvl1. Smutný co?
        • To nevypadá jako kanec lvl 1... Viditelně toho týpka co sestřelil tak v tom druhém sestřihu je rubali celkem dlouho kouzlama než je zabily, rozhodně víc než by byl jeden stealth zásah šípem.
  • WoW ma dalsi skalp.
    • Tak určitě!
  • Tohle mi trochu mi pripomina ten dil soutparku jak vysel novej indiana jones. Citim se jako oni v tom dile.
  • jediny co mi pripomina Elder Scrolls potazmo Skyrim je max. font a crosshair

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit