Přejít na výpis diskuzí
Skupinové herní mechaniky na videu z Elder Scrolls Online
22.1.2014 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
ani snad raci ne :)
-
Mám rád MMORPG hry, ale nemám na ně příliš mnoho času. Swtor jsem hrál hned a od začátku jeho vydání a v současnosti je to jediné mmorpg, ke kterému se střídavě vracím. Rozhodně to není to nejdokonalejší co se dá dnes na trhu najít, ale nevím čím to je( možná tím světem Star Wars), pro mě má ta hra nějaké zvláštní kouzlo a vždy po nějakém čase si ji opět rád zahraji.
-
LOL, ty jsi dobre maslo ... tak si prvne spocitej kolik dostali za prodej fyzickych kopii a pak si k tomu pricti pocet predplatitelu ... no a kdyz si ktomu jeste pripocitas ze vydelali na Cartelovych transakcich okolo 140 milionu dolaru za minulej rok, tak to mi moc jako neuspesna hra neprijde ;)
-
Jistě, že není, když zpřístupnili poměrnou část hry jakože F2P, tak se do hry nahnaly děti a jiná neplatící zvířátka, každopádně co do počtu hrajících a platících hráčů je to na 200mil. dolarový rozpočet, opravdu žalostná a neúspěšná hra.
-
Nevypada to upne zle musim rict..ale z videa jsme nepochopil:jedna se o klasicky system tank/healer x zbytek grupy?
-
Swtor neni na pokraji zajmu. Mas v tom zmatek.
-
Defiance he vyborna multiplatformni hra. Jen trochu jiny zanr
-
Já z toho mám smíšené pocity, celkově se mi to zdá v pohodě, na MMO mírně nad průměrem. Ale spousta věcí (zdánlivě maličkostí) mi kazí ten celkový dojem.
-
PS. škoda že nemůžu postnout screeny, to by jste koukal...
-
Až to uvidíte naživo tak pak komentujte jak to vypadá, né z nějakého komprimovaného videa v bůh ví jakém rozlišení.
Dle videí jsem si taky myslel, že to je nic moc, ale když jsem hrál betu, tak jsem rychle otočil, na to že je to MMO to vypadá nádherně. -
Hodne mi to pripomina "akcnejsi" Neverwinter MMO. A i kdyz to bude o 1-2 levely lepsi nez NW, tak do toho nepujdu. Nebudu platit mesicne penize za hru na kterou mam max. 1h casu denne. To me ted docela zabavi na mem PS3 "zatracovana" Defiance, zastrilim si, udelam par questu, s nahodnym hracem udelam Arkfall..
-
Kristepane to je katastrofa, pořád dokola totéž, co už je v herním MMO světě 100krát bylo a za tento obehraný hnůj, chtějí měsíční platby, no dávám tomuhle stejný průběh jako u SWTOR skončí to na pokraji zájmu se svou 100k stálou hráčskou základnou, možná že ani to ne.
-
ne nedělá
-
Vypadá to naprosto ohavně, nedělá to Bethesda?
-
Já v to pevně doufám.Jen mne mrzí že se nedovím nic z téhle hry.Což je škoda protože se prý dost bude týkat právě dejin Tamrielu
-
Já si myslím, že to ani nehrozí ... proto na tomhle dělá jíný studio, aby Bethesda měla ruce volné na SP hry.
-
já jen doufám že tohle universum neskončí onlainovkou.svět tamrielu má velkej potencionál.
-
Ale to neznamena, ze je to spravne..
-
Starcraft online ale neni oficialne vytvareno Blizzardem, takze i kdyz se fanousci snazi, tak tam neni jistota takove podpory jakou ma blizzard a samozrejme pravidelneho obsahu. Nemusi to ale znamenat, ze to bude vyslovene spatne. Existuje tolik MMO, ze nejaky fanouskovsky proc ne.. :)
-
Tak čekám v tomto období TESO a Wildstar, na obojí se těším, jsem moc rád, že konečně vývojáři pochopili, že lidi moc nebaví jen stát a klikat sto skilů, ale souboje začínají být konečně dynamičtější, jo je to za cenu méně sklů, ale i méně je někdy více (pokud to není moc málo), vypadá to, že si hra vzala dost dobrých inspirací z jiných mmoček (nemyslím to zle) a použila to....jsem pro každé používání toho dobrého a skvělé zakomponování do vlastní hry :) snad se jim zadaří už se těším