Přejít na výpis diskuzí
Skupinové herní mechaniky na videu z Elder Scrolls Online
22.1.2014 | Petr Poláček
72 příspěvků
-
Jediný problém - príšerky nedávajú hráčom žiadny damage. Tupá mlátička kde sa na začiatku hry nedá zomrieť.. V takom GW 2 vás pri levelovaní mohli dať mobovia aj na 4 rany :-P
-
-
No nevím, v GW2 je levelování taky hodně easy, asi jako v každé hře, ESO v tomto nikam nevybočuje.
-
-
Ale to neznamena, ze je to spravne..
-
-
-
Mechanismy ;)
-
-
Nemrač se furt.
-
-
Dle počtu komentářů dnes Vávrovo dílo zastínilo všechny ostatní články *15*
-
Pizdovina....horší GW2 s měsíčními poplatky...ne díky. A to už ani GW 2 nemá smysl hrát. Což potom tohle.
-
-
Proc soudis dne pred vecerem?
-
-
když se GW2 prezentovalo, nějak to alespoň vypadalo, tohle nevypadá dobře ani v prezentaci...ale fanbojové budou ragit, to je jasný
-
-
Jo, máš pravdu. Peněz za GW2 lituju doteď. Přitom jsem to tři roky do vydání sledoval ...
-
-
-
-
Sragora, sracinka a humus... i tak to stoji za vyzkouseni aspon v te Open bete co bude co nevidet.
-
Vypadá to naprosto ohavně, nedělá to Bethesda?
-
-
Až to uvidíte naživo tak pak komentujte jak to vypadá, né z nějakého komprimovaného videa v bůh ví jakém rozlišení.
Dle videí jsem si taky myslel, že to je nic moc, ale když jsem hrál betu, tak jsem rychle otočil, na to že je to MMO to vypadá nádherně. -
-
Já z toho mám smíšené pocity, celkově se mi to zdá v pohodě, na MMO mírně nad průměrem. Ale spousta věcí (zdánlivě maličkostí) mi kazí ten celkový dojem.
-
PS. škoda že nemůžu postnout screeny, to by jste koukal...
-
-
ne nedělá
-
-
jediny co mi pripomina Elder Scrolls potazmo Skyrim je max. font a crosshair
-
Nebavilo mě to. Neni to tEoS. WoW má zábavnější questy a SWTOR lepší dialogy. Nehledě na příběh na kterej sem v open betě prakticky nenarazil. Prakticky jinej quest nez zabij tyhle a tyhle sem nedelal. Mozna je to jen tou startovni lokaci, ktera nestoji za nic. Taky bych mel zminit ze sem nenarazil na zadnej otevrenej svet, jenom ostrovy ze kterych se musi vyquestit. Ale to bude kvuli tomu ze je to beta. Zatim nic moc... aspon tvorba postavy je super. *7*
-
Tahle hra bude jeste vetsi fail nez SWTOR. Po deseti hodinach v bete konstatuju ze ta hra je doslova tragicka snad ve vsech smerech.
-
Ja sem rad, ze se drzi tradice a hra ma spravne "elderscrollovsky" hnusnou grafiku.