Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Brečící slečna lahodí oku, zatímco vizáž hlavního představitele mě utvrzuje v názoru, že hadry/zbroje a zbraně, které vypadají ve hrách stylově, působí v reálu jako pěst na oko. Shepardova papundeklová zbroj, Jensenův stealth oblek (zde je to navíc ještě přetáhnuto o groteskní beardcut a brýle) či Eziův hašašínskej hábit - všechno to působí hrozně nevěrohodně a jaksi neprakticky.
  • Preed
    Adam Jensen didn't ask for this movie.
  • Moc pekny, jen ma-li ta v cernym odena cyber zena byt Yelena Fedorova, tak ta mi tam moc nefunguje.
  • USER47
    Podle mě ji vybrali výborně...
    http://media.giantbomb.com/uploads/0/3661/1868011-2011_08_23_00009.jpg
  • Nesoudil bych z kratoucke ukazky, kde navic tech efektu zase tak moc nebylo.
    Az to vyjde a budem znat cenu, tak pak muzes delat nejake zavery.
  • Netuším jaký bude celý film, ale tohle, že je nezávislý fanouškovský film?
    Ty efekty jsou zvládnuté líp, než u posledních dvou filmových terminátorů.
    Jak tak koukám, tak nám začíná nová éra nezávislých filmů, které někdy dokáží být lépe zpracované, než řada trháků za několik desítek i set miliónů dolarů.
    Před tvůrci smekám.
  • Na fanfilm to melo hezke zpracovani. Alespon podle ukazky. O kvalitach samotneho filmu to vsak mnoho nerekne.
  • dotaz, co na té ukázce z fan filmu bylo skvělé? :)
  • BoB.2
    Co máš proti p*rnohvězdám? *15*
  • docela pěkná p_rno hvězda :) a byla myslím víc podobná tý Jensenově rošťádě než samotnej Jeníček...
  • Pete.palis
    *14*
  • Hra to byla vynikající a moc jsem si ji užil jako ghost. A i tohle vypadá moc dobře! :)
  • Docela pěkný, teda až na tu roštěnu co vypadala jak něaká p_rno hvězda.
  • BoB.2
    Respekt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit