Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    Micromashchine a Dyna Blaster,  taky casto etapu WRC

  • frank.horigan

    Nevím, jestli to oživí párty, ale "It takes Two" je opravdové veledílo. Jedna z nej her co jsem kdy hrál. A to jsem jich hrál docela dost. 

    • Derp_1337

      Vzpomínám si na člověka, který k diskuzi pod recenzí It Takes Two napsal, že tu hru dohrál sám. Jeden gamepad ovládal rukama, druhý nohama. Next-gen hraní. 😂

      • frank.horigan

        Ne tak to jsem nebyl já. Já rád klávesnici a myš, v ruce..

        Gamepad mezitím ovládám těma nohama. 

        A každým okem sleduju jednu půlku obrazovky. Má to na mozek větší grády než kdejaký speed.-

  • Tak ja se prihodim s retrem ;) a to konkretne Dyna blaster ci novejsi Bomberman. A pak taky Tanky, split screen kde mate modry a zeleny tank v domecku a musíte tunelovat na mape, najit soupere, ale zaroven si hlidat energii co se Vam dobije jen v domecku ;)

    • Tunneler.... To bylo snad ještě na 286ce..... Toho času po nocích, když rodiče spali a soused z patra v bytovce potajnu přišel hrát....  Zajímavý koncept. Kéž by někoho napadlo to předělat v moderním hávu s rozšířenými možnostmi a hratelnosti....

      A připomnělo mi to ještě Return to Fire. Taky parádní řezba, kde má každý vlastní základnu a bojuje proti druhému (nejsem si jistý, jestli to není dokonce i pro víc hráčů u jednoho stroje). Je to ve 3d a základna má automatické věže brány a podobně, které se domácímu otevírají a pomáhají mu a na soupeře střílí. A v srdci svého území má každý podzemní 2D sklad techniky, kde se vybírá mezi rychlým slabým jeepem, silnějším a pomalejším tankem, nejsilnějším a nejpomalejším pásovým odpalovačem raket a helikoptérou.

      Trochu se to natáhlo, sorry 😃

      • Tunnler :D ja vedel, ze se to nejmenovalo tanky. Ale jako zacek zakladne skoli, jsme tomu rikali proste Tanky. Diky moc za info, potesilo :)

  • Derp_1337

    +1 Mashed

    Stará klasika, která umí neskutečně bavit na gauči ve více lidech. 😎

  • Sgt_Buckminster

    Spousta super tipů, přidám se k doporučení vynikajicich Helldivers, ktery jsou ale spíš pro relativně zkušený hráče. U casual kamarádů ale vždycky slaví mrtěmoc zábavná lukostřílečka Towerfall (neztrati se ani u zkušených hráčů, naopak, nabyde to uplne nových rozměrů) a Badland, de facto kooperativni / kompetetivni flappy bird, jen mnohem morbidnejsi. Pak ještě skvěle bizarni Starwhal a podobně ujetý  Gang Beasts a na solidni party je myslim zadelano

  • RezavejTank

    BRO FORCE!!!!!!

  •  Tenhle typ her miluju a mám jich za roky hraní takovou menší sbírku ať už ofiko a nebo cracknuté verze, takhle z hlavy mě napadá :

    Dyna Blaster, Broforce, Rayman Legends, Trine 1-4 a Horizon Chase Turbo

    Některé jsou už trochu starší, ale s trochou snahy to jde zahrát a určitě je toho víc... Když jsme u toho, klidně bych uvítal jakékoliv typy, třeba narazím na něco, co neznám....


  • beowafle

    Za mě doporučuju Hidden Agenda. Nejlepší koncept party hry. Není dokonalá ale všem se vždycky moc líbila a bavila. Strašná škoda že takové hry nevychází častěji, strávili bychom u nich spoustu času.

  • Wizard

    K výčtu bych určitě přidal Magica a Helldivers, pak bych stopro doporučil Boomerang Fu, který je trochu na styl bulánků.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit