Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kulhy_parici_spici

Ach, tu návykovou náladu Broken Swordu miluju ve všech podobách a tohle si určitě vychutnám. Stejně jako jsem si vychutnal všechny díly — i těm horším hodně odpustím, mám pro Broken Sword prostě slabost. Je to i takový výlet časem do „bezstarostného“ období.

• toka

Jo já si to někdy odehraju všechno ve finále. Jenom prostě se mi do toho nechce, protože v tom backlogu mám novější a pravděpodobně lepší adventury. Beyond a Steel Sky od stejných tvůrců, American Arcadia, Chants of Senaarr, Kathy Rain, Lamplight City, Rusty Lake série, Life is Strange série, je toho mraky, času málo.

• Jevo83

Ano 4ka je najslabsia a aj technicky najhorsia... neprehladna, stroha, nudna

• Je pro ty, kteří mají na první díl nostalgické vzpomínky a nehráli ho třeba 15 let, jako já. Nesouhlasím, že by hra nezestárla. Stylem vypadá skvěle, ale rozlišení na dnešní obrazovky už je opravdu nedostatečné. Jinak na novém dílu pracují, ale bohužel z nějakého důvodu jsou postavy ve 3D a vypadají dost špatně.

• Třetí díl nebyl vůbec špatný a docela jsem si ho užil (za nejslabší považuji 4ku).

Osobně si myslím, že by zasloužil remake, který by musel být důkladný, aby se zároveň odstranily mechanismy, kterými se autoři pokusili zmodernizovat žánr adventure, a vůbec to nedopadlo.

Ale je pravdou, že takovýto remake by se prakticky rovnal nové hře, takže na to asi nikdy nedojde...

• Jevo83

Treti diel Brokenswordu je presne ako treti diel Syberie alebo Trine... zbytocne experimenty, ktore nedopadli najlepsie.

Na druhej strane, s navodom som treti diel presiel a nie je to zase az take zle ako by si cakal :)

• toka

První díl byl skvělej, druhej byla teda těžká nuda. Na třetí jsem zatím nenašel odvahu.

• Jarisko84

Za mna je top aj tak povodny diel a jeho kreslene animacie...

• -žiadny novy obsah 

-hra nezostarla zle

- mechaniky boli dobre už vtedy netreba ich meniť

Tak prečo ? A pre koho je toto vlastne  ? A prečo už nie nový diel v 4K refored kabáte ako píšu.  Jedine čo ma napadá, že toto je proste lacnejšie ... Bolo to fajn ale radšej investujem čas do nového Return to monkey island čo je aspoň nová hra a ta pekná nová grafika je už len to nice to have. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit