Přejít na výpis diskuzí
Skyforge - postavte se tváří v tvář bohům v novém MMORPG
22.8.2015 | Inzerce
53 příspěvků
-
Hru jsem hrál a je rozhodně zajímavá.
Můj problém ale nebyl s gameplayem. Přestože totiž můj počítač splňoval minimální i doporučené požadavky (podle oficiálních stránek), v otevřených lokacích jsem byl rád, když mi hra neklesala pod 30 fps. A to na minimální detaily.
To mě docela odrazovalo, protože v otevřených lokacích stráví člověk dost času.
Taky jsme s kámošem narazili na pár vskutku zajímavých bugů :)
Můj "oblíbený" byl, když se postavě zaseklo otáčení a on tak byl nucen do některých lokací dojít pozpátku :) -
-
Já splňuji high detaily (podle jejich ratingu mám 6, na high je potřeba 5) a jede mi na 55-60 fps, nehrál si to ještě v closed betě?
-
-
Hrál jsem to úplně na konci Closed Bety a pak ještě asi týden.
Je možné, že to od té doby zlepšili, ale tehdy mě to tak znechutilo, že jsem přestal úplně hrát.
První dvě otevřené lokace se ještě daly snést (I když Lanber Forest už začínal dávat zabrat), ale ve třetí mi hra jednou za čas na pár vteřin klesla i pod 20 FPS.
Kdyby tam člověk nemusel trávit takovou dobu, tak by mi to ani nevadilo...
-
-
-
placene članky, games dosahlo noveho dna
-
-
A pritom jsi zhruba pred tydnem tvrdil, ze jsi z games.cz skocil. Tak co tu delas...?
-
-
"s games.cz skoncil" preklepy....:-)
-
-
To máš recht, je to tu žalostně tragické, otřesné, hotový zahnědlý hnus. Mohl bys nám jít příkladem, jak předák třímaje standardu revoluce, a přestat sem chodit, což?
-
-
Hraji asi mesic a doporucuji zkusit. 10G donwload free bezi mi ve Win 10 na gtx 670 na high. Osobne si myslim, ze hra ma potencial ktery neni a nebude vyuzit, ale to je na kazdem at posoudi. NA/EU severy kopiruji RU server kde hra vznikla a jak se zda i vyvyji coz by byla vyhoda kdyby R.U. devs byli shopni a ochotni vyvarovat az bych rekl elementarnich pochybeni jak chat UI, class balance, nebo preklad z rustiny do anglictiny.
edit: treba jako tady: Příspěvek obsahuje zakázané slovo "seru". Přečtěte si pravidla diskusí, ne neobsahuje. Obsahuje: kdyby se RU(sti) ale jinak ano, kultura musi byt stejne tak jak pravopis -
řekl bych, že správně je a) a opravdu jsi jen hloupý , ačkoliv druhá možnost taky připadá v úvahu, jelikož "nenápadně se maskuje" rozhodně není totéž co "nepokrytě se vydává za.." takže číst asi taky moc neumíš
-
-
pro asdqwertz dole
-
-
Rozhodne stoji za vyskouseni cim viz prestige tim je hra zajimavejsi zhruba tak od 15k nebo kdyz mate vice odemcenych class ;)
-
-
Ne, bohužel není.
-
-
To opravdu musím každej autoattack klikat myší? jako vážně?
-
-
to bude asi tim ze to neni autoattack, joudo
-
-
nemusíš, určitě to půjde namapovat i na gamepad
-
-
Na většině českých webů Skyforge vynachvalujou (jediný BF to snad kritizovali), hrál jsem to nějakej ten týden a opravdu to je průměrné MMO, které má akorát větší PR než ostatní MMORPGčka. Na ty pokročilejší bych se zaměřil spíš třeba na Black Desert, co míří teď do Ruska.