Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak napr serie mechwarrior (nebavime se o mech online)... byt tato serie vychazela pod kridly microsoftu, tak patche nepatrily zrovna mezi jejich silne stranky, pac mi to tu hru vzdy dokonale podelalo nebo clovek zazil jeden error pri instalaci za druhym (ano a mel jsem original krabicovku). A pokud melu recicky, tak tady zase nekdo ze sebe dela chytreho, byt v realu je zhruba na urovni intelektu pata a mata dohromady. Kdysy nebyly internety tak jak dnes. uz vidim, jak by sis doma vesele gůůůůglil patche a neustale je stahoval, kdyz byl net pres dial-up. Ale jeste zpet k tematu. Me osobne nebavi kazdy mesic procesavat stranky tvurcu hry, zda-li nahodou nevydali nejaky ten patch. Kdyz je tady ta moznost, ze to nejaky program dela za me, tak proc ne ze. To je same, jak kdybych bojkotoval pracku jen proto, ze je to cool a ze to rikal pepik od vedle a chodil prat k rece a byl bych za nejvetsiho masera.
  • Ty kkte, mody zvysujou prodej her, a to odjakziva. Spousta her by se bez modu prakticky vubec neprodavala a Skyrim je jednou z nich.

    Ostatne jak myslis ze se do toho dostane treba lokalizace ...
  • Eh, to samozřejmě patřilo tomu kopytu nad tebou.
  • Toho motta vytyčeného druhým souvětím tvého příspěvku se drž. Vykonáš tak mnoho dobra nejen pro čtenáře zdejších diskuzí, ale i pro češtinu, která v tvých prackách dostává řádně na frak.
  • Ale houby. Vadí to, jak to udělali. Jakej z toho bude průs*r u modařů a kolik vykradených modelů a věcí budou šmejdi prodávat jako svoji práci. A kolik dalších modařů to pak nas**re.. Vy zas o moderský komunitě skoro nic nevíte, páč jinak by ten článek nebyl tak naivní.
  • Ty vole, děláš si prd*l? Jestli si neuměl najít web autorů nebo weby s patchema nebo vygooglit patch, tak jsi byl pěkně neschopný. *1* Nebo jenom lžeš, páč si to nezažil, a meleš takový ty řečičky na obhajobu Steamu.
  • Analogie úplně vedle, protože zaměňuješ technologická a smluvní omezení - ta první, na rozdíl od druhých, nejsou libovolná a snadno změnitelná.
    Ale selhává ti to i fakticky: je pořád snazší jezdit autem bez benzínu/nafty (tj. na plyn, elektřinu nebo třeba zapřáhnout koně), než hrát legálně Skyrim bez Steamu.
  • Kapitalisticka prasata nikdy nemaji dost *1* Dalsi z rady veci ktere byvali zdarma a dnes se zpoplatnuji, nase generace se nepochybne dozije poplatku za vzduch.
    Jenom vic penez do kapes miliardarum at si muzou koupit par novych ostrovu a raketoplanu .
  • Kejsí ku*va Rajbek: Mrdky nenažraný na Steamu chtěj zpoplatnit mody a Homole to obhajuje
  • Takhle mluvit s Earlem..., pardon s Archiem.
  • No a?
    On tě někdo nutí hrát jakoukoliv hru?

    Když chci, aby mi auto jelo, musím do něj lít PHM. Ale to já nechci, já chci aby aby auto jelo i bez zbytečného benzínu/nafty, který smrdí, musí se kupovat a já ho prostě nechci. Takže: buď tam budu PHM lít - nebo pojedu autobusem.

    Stejná analogie.
  • pokud nekomu steam opravdu tak moc vadi, tak at si stahne do svych her no steam crack a je to vyresene. Napr Skyrim není multiplayer hra, takze na funkcnost to nebude mit vliv, patche se daji stahovat rucne a v tomto pripade bych to ani nepovazoval za piratstvi (byt samozrejme v EULA ujednani by se i o tomto dalo najit par plku).
  • vyborne, krasna idea. Jde videt, kolik je autorovi roku.... Dejme tomu, ze jsou ty sesity opravdu zadarmo. Uz te vidim, jak rano usedáš do auta, autobusu, na kolo, popr. na plastovou detskou tatrovku (nehodici se dopravni prostředek skrtnete centrofixem na monitoru) a jedes přes par okresu do papírenského zpracovatelského zavodu, odkud si ty sesity, které jsou zdarma dovezes domu. Ale to ne, verim, ze je snadnejsi si pro nej udelal par kroku do nejbližšího města a vyzvednout si ho. Zni to pekne, bohuzel pro tebe je realita dnesniho sveta uplne nekde jinde, kazdy chce za svou cinnost peníze. Ono totiž i kdyby ty sesity byly zdarma, tak je někdo musí do tech obchodu dovezt, ten obchod samozrejme nekomu patri a dotycny plati samozrejme najem. Pak tam je také někdo, kdo primo v tom obchodu pracuje a ten také chce svou mzdu.
  • ok, pomineme to, ze diky vyuziti steamu mas aspon v kapse automaticke stahovani aktualizaci. Asi ocividne nepamatuješ dobu, kdy se vse patchovalo rucne, a hledat na netu patch pro danou jazykovou verzi hry bylo kolikrat na palici. A nelibi se ti, ze ma Skyrim povinny Steam? tak to proste nekupuj, jak psal vyse Archie, nikdo nikoho k nicemu nenuti.

    A blabol, ze na pouzivani Steamu není nic svobodného me také dostava. To same mohu rici, ze na pouzivani bankovních uctu není nic svobodného. Vždy se najde negramotny blbec, který chce baksis vyplatit na ruku a hned si ho ulozit do slamaku.
  • mel bych mit rozum..ale..Archie jsi c*rak. Diky za ban..
  • co to meleš *1* *1* *1* *1*
  • TheGGG
    hlavně že jsi nezapoměl zmínit chudáčky muslimi, co se děsně štítí úroků. No radši nebudu psat nic dalšího, eště bych dostal ban. *3*
  • A co že se to vlastně stalo za takovou pohromu?
  • To by ale platilo len vtedy ak by to papiernictvo vyzadovalo aby sa vsetky zosity predavali len cez nich, a zakazalo by aby zosity nadalej boli zadarmo.
  • když by sesity byli odjakživa zdarma a diky nejakemu papirnictvi by se za ne najednou muselo platit castka nad ramec výrobni ceny tak by ses na to asi koukal jinak zejo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit