Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hzjena

    Tak já už byl tenkrát vydřenej z Morrowinda :-) Výborný příběh a first person rpg? Prostě bomba. Ještě neexistovali meme, fejzbůk, troll, millenial atd... Oblivion byl slabší (co se děje týče) a Skirym jsem hltal jak blázen. 

    Jóóo dnešní dětska když nemaj hint na každym kroku, není to vonlajn, každej loot nesvítí na kilák a nedá se platit víbakama, tak je to nebaví....

  • Derp_1337

    2.) To jsou kecy. Bez modu byl Skyrim tak na hodnocení 8/10, celkem dost dobrá hra. Ale s modama se to prostě stalo dokonalé dílo 11/10.

    3.) You know nothing, John Snow.

    Skyrim meme nejsou jenom o chybách ve hře. Celý svět zahltili různé variace "arrow in the knee" , "Fus Ro Dah  či "skill level 100" (např. někdo udělal něco neuvěřitelného a pod tím byl box, který ukazoval, že ten člověk měl dotýčný skill na maximálním lvl 100 , např. driving lvl 100, sneaking lvl 100, destruction lvl 100, atd.)

  • frank.horigan

    Odehráno hodně hodin, podle mě asi nejlepší díl série, ale dnes již herníma mechanikama zastaralé a neskutečně "Americky politicky korektní"..  Nevím jak jinak to popsat. Srovnejte třeba se Zaklínačem 3, ten posun opravdu markantní. 

  • KrPa

    1. otevrene svety a sandbox jeh zbtecne protahuji hry, to me stvalo i v zaklinac3

    2. ja zase slysel, ze bez modu to temer neslo hrat, at jsou duvody jakekoliv (stejne jako gothic 3)

    3. meme, ktere si delaji srandu z tech vsech chyb znam i bez hrani


    nikdy jsem nehral zadnou hru od bethesdy a i kdybch mel, urcite bych nezacina skyrimem

  • Derp_1337

    Skyrim vnesl hráčům do života:

    1.) skvělý open-world sandbox (většina hráčů ani nedohrála hlavní dějovou linku, ale přesto dokázali v té hře utopit přes stovku hodin, heh)

    2.) neskutečnou zábavu s modama

    3.) renesanci herní MEME kultury

    FUS RO DAH - MEME

  • KrPa

    Nikdy jsem jej nehral 😂 Ja sel cestou Gothicu

  • Derp_1337

    Jo, namodovaný Skyrim byl boží.

    To mi připomíná tohle meme:

    SKYRIM: Playstation vs. Xbox vs PC

  • Na Skyrim vzpomínám rád - v podstatě jsem od té doby nehrál žádné jiné open-world RPG, které by mě tak chytlo. I přes všechny ty "Bethesdí nedostatky". Čest těm pár výjimkám v podobě Kingdom Come a ELEX, oboje jsem ale po večerech hrál sotva 14 dní. Skyrim jsem ze těch 10 let hrál s módy už alespoň 3x. Takže pro mě to subjektivně zůstává RPG desetiletí. Severská krajina pro mě byla na pohled daleko líbivější, než strohý Morrowind, snad vyjma Balmory a pár jiných lokací na severu, už si to po těch skoro 20 letech nepamatuji. 

  • Ja jsem toho nazoru ze ve Skyrimu je super ten element "udelam si vlastni pribeh." V prubehu herni linie kterou sem mel nejradsi sem treba hlavni quest ignoroval a predstiral sem ze Dovahkiin vubec nejsem.

  • Mam to podobne s i5-2500K. Vydrzel deset let. Pak chcipla grafika, a vzhledem ke stari celeho PC nemelo vyznam nic jineho nez absolutne kompletni obmena, jinak by ta i5 pracovala jeste dlouhe roky.

  • Jsem rád za Skyrim, protože díky němu vzniklo Kingdom Come.

  • KIMCID

    Bavilo a baví dál. Ale na Morrowind to nemá

  • Nehrál. Mám to v  ToDo, ale nevím, jestli se k tomu kvůli časové náročnosti někdy dostanu.

  • Maxianimal

    Hele nedohrál jsem to. Strávil jsem v tom slušnou porci času, ale moje další pokusy po letech se vrátit byly neúspěšný. Chce to živější svět, velké bitvy, kde je víc jak 10 enemáků a hlavně dobrou hlavní linku. Ale tu prostě Bethesda neumí.

  • No jo no. Těžké téma. Na jednu stranu samozřejmě ve Skyrimu vidím spoustu chyb, které bych dokázal vyjmenovat. Na druhou stranu myslím v žádné jiné hře nestrávil tolik hodin jako ve Skyrimu, protože mě ten svět a svobod pohltila. Takže nevím co říct, protože fakt nechci patřit mezi takové ty lidi co vykřikují "mám v tom osm tisíc hodin a musím říct, že mě to vůbec nebavilo, ta hra je úplně o ničem" :-D

  • Johny666

    phenom II 1055xt 6 jader byl nejlepsi procesor, co jsem kdy mel. i 3 roky za hranou svoji zivotnosti dokazal po pretaktovani rozjidet nejnovejsti hry, 5 let neustaleho prehrivani mu neublizilo. teoreticky to doopravdy nemelo fungovat, ale stacilo si pockat na patch pro tyto procesory a hra najednou fungovala.

  • 0011

    No na Switch mě dostali, ale bavilo mě to snad víc, než když jsem to hrál poprvé na PC, a to jsem to mezitím hrál ještě několikrát i s modama.

  • ripper

    "rozčileně doutnat" 😂 Fakt dobrý, Vašku 👌

  • MalyZeli

    Skyrim byla výborná hra. Ale bez modů už by po ní neštěkl ani pes. Strašně rychle zestárla a nové edice každej druhej týden to nezmění. Ovšem mám tam stovky hodin, a může se stát že dostanu slinu a znovu si to nainstaluju a strávím den modováním. Doufám že Microsoft aspoň Bethesdě poručí upgradovat engine pro TES:VI.

  • SlavicBes

    Skyrim je velmi hlupa hra. :D Ale je to tak zaroven zabavna, pritazliva a pohlcujuca ze je vlastne vyborna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit