Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co mi jako pomuze nejaka moznost boje na koni, kdyz to hlavni (melee combat system) je porad stejne NUDNY ?
    • Tak změň postavu. Zkus stealth lučišník nebo mág. Fakt sranda.
  • A?
    • Tohle měla být reakce na toho koko*a trola.
      • Trol.diskuzni
        ...stal se zázrak, pochop...
        • pocuj troll, ake hry ty vlastne hras? :)
          teraz,a povedzme poslednych 5 rokov
          • @troll, si to mohol aspon prasknut do kolekcie hier v profile, fakt to nikto hladat nebude :)
            • Ano, je to herní panna *15*
            • nebud taky, si ako panna, ktora nechce dat *1*
            • Očividně toho moc nenahrál, tak raději mlčí. Jindy odpovídá na všechno, teď se mu moc nechce *1*
            • Trol.diskuzni
              V profilu tam myslím jednu hru mám... *3*
          • Trol: Tak tedy velké díky! *7* *7* *7*
          • To je přeci jasný, mele o tom pořád: Diablo II a Fifa 12. Celý život.
            • Trol.diskuzni
              Zájemci ať si jej dohledají. *3*
            • Trol: Ale jo, docela by mě tvůj "herní rozhled" zajímal, ale napiš mi prosím jen hry, které jsi dohrál a vynech prosím FIFy a NHL, díky...
            • Trol.diskuzni
              To Teo: Očividně nejsi zájemce...
            • Jasně, budu hledat v milonech tvých příspěvků, co jsi kdy hrál *7*
            • Trol.diskuzni
              Ani ne - ten seznam mých oblíbených her (, který se z velké části i kryje se seznamem her, které jsem nějak dýl hrál v posledních letech) jsem tady postoval hned dvakrát... Zájemci ať si jej dohledají. *3*
    • Trol.diskuzni
      ...stal se zázrak, pochop.
  • A zase tu exceluju trtkovia čo tomu rozumeju ako ťava autobusu, ako v každej diskusii o Skyrim, pre nas ostatnych...už neviem čo by som do tej HRY narval...ale toto sa mi pači, a bugy ? Ja tu vidim iba dva, jejdašek a troll... *1*
    • Zayl
      Já bych měl spoustu věcí co bych do Skyrimu narval. Pokud tě už nic nenapadá, máš docela chabou představivost.
      • Tak to nevieš čo už tam mam narvane *1*
        ...ale raketomety tam zatial davať nebudem, ani lejzrove meče nie, aj ked uvažujem o MIG 21... *1*
  • už je to někde ke stažení?
  • jupiiiiiiiii... bohuzel to hraju na xku. takze cekat.
  • kun je k nicemu. rychlost je pomala. stejne jak v assasin creed 2 v jednicce byl kun rachlejsi.
    • Kun neni ani v realu zadny rychlik. Me rychlost ve hre prijde v pohode
      • Náhodou, kůň celkem hodně urychluje přesun po neprozkoumaných oblastech, kam se nemůžeš teleportovat. Spíš mě dost štvalo, že mi ho několikrát zabili, nebo prostě utekl a já pak musel valit po svých pěknou štreku.
  • KaloSaper
    A kdy tam přidaj záchody? *1*
    • Kdyby jsi nebyl slepy,tak vis ze zachody ve Skyrimu jsou a vzdycky byly.
  • yuri.sidius
    No škoda, že to tam nedali hned, já sem si zvykl všude chodit bez koně, protože to bylo prostě praktičtější a po tom co sem objevil mod midas magic, kterej přidává kouzlo na zrychlení tak už teď koně potřebovat nebudu, ale skusím to, mohla by to být sranda.
    Mimochodem kdo nezná mod Midas Magic a hraje za mága tak mohu jen doporučit. Skuste si to najít buď ve workshopu nebo raději na stránce skyrim nexus *3*
  • Porad si tu stezujete na bugy a pritom mnohem vetsim zabijakem hratelnosti jsou questy. Hloupe,mnohdy nelogicke,nelogicke odmenovani(za doneseni lahvicky do vedlejsiho baraku dostanete 600 zlatek,za zabiti draka na druhe strane mapy 200),naprosta vetsina z nich ma jen jedno reseni,v dialozich chybi logicke odpovedi a jsou tam ty nejmene pravdepodobne atd.
    Samozrejme pokud nekdo Skyrim hraje stylem -prozkoumej a obcas udelej quest pro penize-pak ho to asi prilis nezajima. Ale pokud radi questy plnite,pak musite trpet. Nenarazil jsem na jediny bug,ktery by mi branil v hrani,nebo me rozciloval. Za to questy -u tech jsem obcas doslova kricel *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit