Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sliderv2

    Tommy isn't trained soldier in Mafia Remake... 

    https://facebook.com/watch/?v=733303754154607

  • z combatu je dost citit 3 dil ... a jak rychle nabiji wtf? ale auta vypadaj luxusne

  • kozito

    Tak to vypadá fakt hezky.Jsem hrozně rád že tam nechali systém lékárniček. Jediný co mě tam trochu vadí jsou jak jsou vidět ty trajektorie kulek. Jakože u normální pistole to jde, ale z té brokovnice už je to vyloženě rušiví. No a pak by tam mohl být i trochu větší zpětný ráz, ale tak nic nemůže být dokonalí. Ale i tak už se těším až si to doma zkusím. Ještě vidět cz dabing v akci a jsem spokojený.

  • Carnage666

    Mě trochu vadí to že říkají že chtějí aby člověk přemýšlel nad tím kolik má munice ale po mapě jsou rozstroušené krabičky s municí 😀 další věc proč jsou jako ty lékárničky označený na minimapě, jako tohle je přesně zkopírovaný z tý trojky. Říkají že tam bude nějaká hardcore obtížnost tak doufám že to zrovna tyhle neduhy vyřeší, v originálu člověk prostě věděl že munice může dojít a sebrat šla jen z nepřátel.

  • DeathFish

    Já jsem spokojený. Je to dost věrné originálu a engine z Mafia 3 tomu prospěl, jelikož je to dobrý engine, který umí vytvořit jak krásné scenérie, tak hutnou atmosféru. A stejně jako v Mafia 3, tak i zde je mimika a animace postav na vysoké úrovni (i když se mi občas zdálo, že dabing je oproti obrazu popředu). 🙂

    Jo a ještě Sam je dost podobný Tommymu, až by si je člověk občas mohl i splést, ale to asi tolik nevadí. Jinak jsou všichni rozeznatelní i po faceliftu a to je super 😉

  • Jack1947

    Až na ty tlustý ksichty... no nevím, bude to trochu jiná hra a bude se snažit přiblížit Mafia ale přitom se dost oddalovat, chceme potešit zastánce originálu(fanoušky) ale zároven nechat proniknout i mladé hráče... , No nevím... Výlet do přirody bude dost zjednodušenej ( policie tam snad ani nebyla) Uvidíme jestli tam bude ten destrukční model... ten byl fakt pokrokový a co tančík ?

  • TheGGG

    gunplay z max payne 3 zůstává nepřekonán, ale jinak to vypadá dobře. Člověk při porovnání s původní mafií vidí, jak hrozně se grafika a technická stránka zlepšila. Původní hra už působí směšně. Trochu otravný je ukazatel zásahu u remaku, to by snad mohlo jít vypnout. Jinak pecka. Atmoška fakt dobrá

    • Jack1947

      Hrál si původní Mafii ? nehrál bys věděl že měla nejpropracovanejší destrukční model auta kde se až abnormálně dalo zmuchlat jako papír. Jo doufám že tam bude volná jízda ale prostě už to nebude asi ono. Njn tak podobná akční hra něco lepší něco naopak horší. Grafika není všechno kor u podobné hry.

      • Zmuchlat jako papír? Nemáš nějaký screenshot?

      • Kdybys napsal jízdní model, tak se s tím dám souhlasit, ale destrukční? Ty auta prakticky nešlo vizuálne moc poničit. Sklo se vysypalo, světlo odpadlo, lehce se ohnul nárazník nebo upadl, ale to bylo tak všechno, působilo to spíš jak obrněný tank. Ale zase bylo fajn, že to nebylo ve stylu GTA, kde auta explodovala skoro hned, tady se musel rozstřílet motor + to umělo simulovat prostřelení pneumatiky nebo šlo sestřelit kolo z hřídele, ale jinak distrukční model karosierie byl prakticky nulový.

        • Jack1947

          Si si jistý a zkoušel si to hodit z mostu v přirodě? Problém byl spíše to přežít, než žeby autu se nezměnil tvar.

      • TheGGG

        hrál a byla to svého času dobrá hra, ale zničení střechy u některých aut při převrácení už dnes nikoho neohromí... na druhou stranu přestřelky byly meh....

        pokud u remaku nepokazí příběh a postavy, tak to bude cajk

        • Jack1947

          Přestřelky ano ty byly fakt bolest a ten nedostatek lékarničky bych taky moc nechtěl na druhou stranu ted to ztratí s auto healem svoje kouzlo trochu.

  • Phillios191

    Už vím, o čem bude další Jáma Pekel :D

    • Na Vávrovu recenzi se vážně těším :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit