Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 19. díl herního pořadu Re-Play
18.6.2011 | Redakce Games.cz
58 příspěvků
-
sakra co mi to udelalo s tim url
-
Jak ve 14:55 ukazujou to youtube video, neví někdo přesně co to je zač? Nedaří se mi to najít a chtěl se na to kouknout :))
-
Jeste k Alzbete, herni znalkyni. V poradu je proto, ze hram (udajne?) rozumi a samozrejme predevsim kvuli divackemu publiku, patrne by nad ni meli slintat pubertaci. OK, takovy byl asi zamer, konecne ta Masenka na CT v GP ma stejnou funkci.
Nicmene Betka sama sobe opetovne podrazi nohy, at uz to bylo ono teseni se na konzoloveho Zaklinace 2 (v dobe, kdy CDP mluvil vyhradne jen a pouze o PC verzi) nebo dnes pri reportazi z E3 o Mass Effect 3. Zeptat se s naprostym klidem producenta ME3, jestli hra krome Xboxu 360 vyjde i na jine platformy a pak s usmevem prijmout zpravu, ze jako ano, ze ME3 bude dokonce i pro PS3 a PC, to uz chce opravdovou odbornici! ;) -
-
Myslím, že tam vůbec nešlo o to, zda Alžběta ví o releasu na jiný platformy. Ber to tak, že je to televizní pořad pro široký publikum, který nesleduje herní weby a zprávy. Podle toho jsou uzpůsobený i otázky v rozhovorech. Pro tyhle účely musíš volit otázky obecný a jednoduchý, tak aby si něco odnesl i člověk, kterej o ME slyší poprvé.
Kdyby třeba dělal rozhovor nějakej ME fanweb, tak by to bylo zase plný konkrétních otázek typu "bude tam Rachni královna", "jak se vyvine vztah s Liarou" a podobně. A ten rozhovor by byl stejně relevantní, akorát by byl prostě určenej pro jiný publikum.
Jinak Zaklínač 2 pro konzole se dal čekat, nebylo tajemství, že CDP ho chtěj vydat a že je ta hra pro konzole od začátku designovaná. Otázkou jen bylo, zda PC verze zajistí dostatek prostředků k portování. -
-
jakej vztah z Liarou? neni to nahodou tak ze ty si zvolis skym chces mit vztah a proto to bude pokracovat ve trojce pokud teda bude import postavy zase
-
-
To byl jen rychlej příklad typu otázek, netuším, zda Liara ve trojce půjde přefiknout (pokud vím, ve dvojce nešla, ovšem DLC jsem nehrál).
-
-
V DLC to šlo :).
-
-
-
-
Na posty trolů se sice nemá reagovat, ale přece drobnost... Už úplně PRVNÍ tisková zpráva o tom, že se dělá na druhém Zaklínačovi, mluvila o tom, že hra byla designována zcela od začátku kvůli konzolovým verzím. Jinými slovy, po průšvihu s konzolovou verzí jedničky dělali dvojku prostě tak, aby na konzoli "rovnou fungovala". Následně v několika rozhovorech mluvili o tom, že o verzi pro konzole stojí a že engine podporuje Xbox.
Co se týče Mass Effectu, jednička byla exkluzivně pro Xbox, teprve po nějaké době vyšla předělávka na PC, dvojka byla multplatformová, to ale neznamená, že je otázka mimo.
Jinými slovy, mimo jsi ty, "herní znalče" - a navíc nad tebou ani nebudou slintat puberťáci. Už se s tím smiř. -
ve vsem steou souhlasim, konecne nekdo kdo se jenom nerozpliva nad jejim vzhledem, ale taky kdo umi rici k cemu tam ta zenska doopravdy je, je to reklama proti obezite. Jsem rad ze mame spolecny nazor a tedy jsme i inteligentne na stejne visi.
-
-
Tu výši bych tipoval tak půl metru pod zemí ;) pán je zřejmě lingvista :))
-
Nauč se česky, nepiš sem a pokud možno nepiš vůbec, vypni počítač, jdi se léčit. (ne nutně v tomto pořadí)
-
Visi *1* *1* No aspoň je jasný,jak vysoko to zhruba je *1*
-
Inteligentne jste oba debilove, vzhledem k tem hrubkam ve vasem postu:D
-
-
Evidentne byl ten rozhovor delany pro normalni lidi/hrace a ne pro hardcore nerdy, tudiz otazka, na jaky platformy to vyjde je zcela v poradku. S tim jestli Betka neco vi nebo nevi to nesouvisi.
-
A to se podivejme, uz pet minusek? Beru to tak, ze kazdy kdo klinul na "nelibi" uz v unoru vedel, ze bude X360 Zaklinac 2. A az dnes po poledni se diky RP dozvedel, ze Mass Effect 3 bude i na PS3 a PC! ;) Boze, kdyby aspon neco z toho co jsem napsal nebyla pravda, takhle se ta holka jen ztrapnuje.
-
-
Promiň, ale si opravdu idiot?? Asi jo
-
Myslim ze se ztrapnujes jen ty, jeniku.
Ze moderatorka polozi (temer) zbytecnej dotaz, nebo komentator rekne "blejstr", furt neni zdaleka tak kriploidni jako to, co tady predvadis ty.
Venku je hnusne, no, ale tak si treba neco zahraj, nebo jdi skladat rucniky.
Myslim ze na takovouhle osvetu tady neni nikdo zvedavej.
Ty se totiz od ostatnich nelisis tim, ze bys byl vsimevejsi (jak si jiste rad myslis), ale tim, ze ostatni jsou schopny takovyhle prkotiny zkousnout.
Taky budu rad, kdyz takovyhle veci zlepsej. Ze by to ale byla takova hruza? To fakt ne. A tobe se ale asi leda vysmejou. Bohuzel...
Kritizovat veci, co jsou beztak kazdymu jasny ti jde. Co tam mas dal? -
-
Jendo, prispevek mas dostatecne rozumne napsany, tak jsem nemel potrebu ti davat minusko.
Kazdopadne - po ohlaseni Zaklinace 2 se psalo, ze je vyvijen primarne pro PC, ale pocita se i s konzolovymi verzemi. Pozdeji CD Projekt upresnil, ze se na konzolovych verzich aktualne nepracuje, ze na nich zacnou pracovat nejdriv po dokonceni PC verze. Takze ja jsem celou dobu pocital s tim (a Betka nejspis taky), ze konzolove verze nekdy vyjdou.
ME serie me vpodstate nezajima, ale vim, ze prvni dily mely nejakou casovou exkluzivitu pro Xbox. Ten dotaz mi pripadal naprosto legitimni.
O tom, ze se Betka ve hrach vyzna jsem presvedceny od nektereho z prvnich dilu, kde na konci pousteli pokazene zabery a Betka se tam prerekla a misto Grand Turisma 5 rekla Grand Theft Auto 5. ... To clovek, ktery hry nezna a odvykladava nauceny scenar, neudela. -
Mě by zajímalo jakou známku by tomuto pořadu Jeník dal?(jako ve školičce)
-
-
-