Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro oba: neslo o "ajdy" ale o tu ne-mezeru, co tam vyrobil. Znelo to vazne divne.
  • Cosi
    *1*
  • El-Bravo
    a co já z toho mám že je šéfredaktor? :D proč bych měl být blbec? proto že sem si řekl svoje?
  • Cosi
    http://www.youtube.com/watch?v=e9oFNz4ytyM
  • souhlasim
  • smejki
    háčkami? O_o
  • Spis je pech pako jsi tady stale ty.A lepsi uz to s tebou nebude
  • Pokud to myslíš tak, že je ohrané, jak se tu ty vulgární hochy snažím týden co týden slušně usměrňovat, tak ano, souhlasím s tebou. *3*
  • Souhlas, ale pech je, že se na tebe teď slítnou jak mouchy, protože si sám udělal taky chybu. Myslim, že by bylo nejlepší se na to už konečně vykašlat, protože každý dělá chyby a nablito je tu už víc než dost.

    Teď hádám přilítnou mínuska a podle Cosiho mínuska a pluska určují kdo má pravdu *7*
  • Kluci, raději se naučte psát s háčkami a čárkami, protože tohle je opravdu dílo. Řešíte, jak se správně vyslovuje inFamous nebo Need for Speed, ale sami nejste schopni napsat správně jedno blbé české slovo. Zamyslete se...
  • tak tedka je herni sucho a nejak neni na co delat recenze... muzeme byt radi, ze nemaj prazdninovou pauzu, ale budou delat ruzne specialy
  • Cosi
    Taky je to vidět na tech mínuskách co nabral. Ale za to můžou ti všichni osstatní, protože Stanova pravda je ta nejsprávněší.
  • Nojo, no.
    Slusnak ze me nebude.
    Tak teda cauec ; )
  • Diky, Cosi, ale pro nej jsi jen dalsi de Bil do seznamu : ) Navic se bojim, ze tim i/y se to otoci zase na zacatek.
    No z tohohle nikdy nic rozumnyho nebude.
    Ja uz aspon vim, odkud ohledne toho jeho tvrzeni vitr vane, takze uz vlastne nemam proc reagovat - oproti nemu me egomanie pohani ze zanedbatelny casti.
    Dokonce si myslim, ze i on to v podstate mysli dobre, jenze tyhle lidi proste obetujou cokoli, jen aby byli v opozici/ resp. nemuseli uznat ani zdibicek vlastni chybicky...

    Nic. Ja to uzaviram s tim, ze budu davat mekkej/tvrdej duraz na souhlasku, Stan at si klidne prozpevuje i/y jako mistr v jodlovani : )

    Znovu omluva za pobliti diskuse, a timto se loucim.
  • Ježkovy oči, i když vyslovíš I a Y samostatně, tak jedno bude pořád znít měkce a druhé tvrdě i když rozdíl bude méně patrný, jestli to nedokážeš slyšet nebo to neumíš vyslovit, je tvůj problém.
    ÚJČ 257 531 793
    poradna@ujc.cas.cz

    "Debila ze sebe delam moc rad"
    Všiml jsem si a oceňuji tvou upřímnost, tímhle už opravdu končim (budu se snažit dodržet) a skládám ti poklonu za neskutečně úspěšný trolling, kterým si ze mě dostal zase hodně reakcí, nějak se totiž pořád zdráhám uvěřit tomu, že by byl někdo tak natvrdlej. Zdar...
    Cosi - prosím tě, nejdřív si přečti předchozí stránky o tom jak "slušný" byl, nevynechej ani tu část kdy reaguje na jiné uživatele. Hlavně že ty si ve svém komentáři slušnej až na půdu viď?

    Pán bůh s námi...už je tu skutečně nedýchatelno a zdá se, že je to nakažlivé. *7*
  • Cosi
    Stanííku zaprvé by jsi se měl uklidnit, Crook psal celou dobu slušně, pak jsi se rozjel a začal jsi urážet, to je jasný, že si člověk nenechá sraát na hlavu a napíše ti, pořád slušně, co jsi za individuum.
    Zadruhé, několikrát tě vyzval ať dáš příklad s i/y a ty, z jakéhokoliv důvodu, jsi ten příklad neposkytl a směřoval jsi diskuzi jinam, to se přece nedělá. Zamysli se nad sebou, ať tu máme příště lepší debatu, na jakékoliv téma.
  • Ano, ň vs. n, nikoli y versus i. Zvracet muzes jak chces - na to jsme si zvykli.
    V ty vete co tak rad citujes je klicovy to "V PRAXI", ale to uz jsem rozebiral cca dva komentare zpatky.
    ň vs. n, nikoli y versus i
    ň vs. n, nikoli y versus i
    ň vs. n, nikoli y versus i

    Pokud to mela byt reakce na to creed, tak tam jsem ti neoponoval ohledne mekkosti, ale ohledne delky.

    Jeste neco? Debila ze sebe delam moc rad.. ; )
  • "02.07.2011 20:32 Stan - Myslim, že i někdo tak natvrdlej jako ty může pochopit, že i/y í/ý nezní ve výslovnosti vždy stejně jak v češtině, tak ani v angličtině"

    "02.07.2011 20:54 Crook - v praxi se i/y vyslovuje ale NAPROSTO stejne. "

    Crooku nedělej ze sebe ještě většího vola než už si udělal, opravdu máš za potřebí se teď vykrucovat? Proč si na mojí větu, ve které píšu, že ne vždy je výslovnost i/y stejná reagoval slovy, že i/y se vyslovuje NAPROSTO stejně?

    Hlavně že ň a n co?

    *11*
  • No vztekas se hezky, ale "Vyslovuješ to měkce jako ň protože je tam I, když je tam Y, vyslovuje se to tvrdě" je presne to o cem mluvim. To jako myslis, ze jsem ti chtel tvrdit, ze jsi mel napsat slovo "zkoušeňi"? : D
    To jsem to radsi i zopakoval, aby bylo jasny, ze mluvim o tom, ze je rozdil ve vyslovnosti SOUHLASKY, nikoli i/y.
    A ze se creed vyslovuje mekce ja nezpochybnuju - to si na me asi umele vytvaris paky, coz je spolu s (celkem i vtipnejma) urazkama tvoje jedina zbran.

    Jestli se mnou koncis tak to ocenuju, ale neco mi rika, ze vzdycky predvedes uzasnej comeback.
    Ja byl ze zacatku motivovanej sokem, pak humornym potencial, pak vsim moznym jinym, a ted uz je to spis strach. Jestli si ty tvy nesmysly fakt nekdo vezme k srdci, tak budeme na ulicich poslouchat opravdu uzasne muzikalni projevy : D
  • tak mě napadá že varianta s "y" v anglickém fonetické zápisu snad ani neexistuje, takže to tam být ani nemůže, nevim kde to dohledat, ale tipnul bych to.

    Už nevim jak víc ti to polopaticky vysvětlit, creed se vyslovuje měkce a ne jako když je tam Ý, ten rozdíl je jasně patrný, ale když nemáš sluch, cit, tak je to problém, přehraj si ten záznam z cambridge slovníku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit